Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz #53667584 #8058 üzenetére

    Azt minden szempontból a felhasználó állítja be, hogy hányszor és hogyan lövöldözzön! Ha éppenséggel úgy állítom be, hogy évente egyszer lövöldözzön, akkor évente egyszer lövöldözik. De ha például egyáltalán nem használom az auto-kill funkciót (mint ahogy egyáltalán nem használom), akkor sose ébreszti fel, sose lövöldöz automatikusan appokat, hanem csak akkor lövöldöz, amikor a telefon használata közben szükségét érzem, és úgy döntök, hogy rábökök az ujjammal a a kill funkcióra, amihez még megnyitnom se kell a programot, mert egyszerűen rábökök az alkalmazás ezen célú widgetjére, és elvégzi a killt (és kiírja, hogy bezárt nyolc appot, ezáltal felszabadult százhúsz MB RAM). Ki beszélt itt felébresztgetésről, de egyáltalán, miért kellene készenléti állapotból felébresztenie a telefont és appokat lövöldöznie? Ki gondolt itt ilyesmire? Nem véletlenül beszéltem a task killer óvatos használatáról, amit persze te nem akartál észrevenni.
    Ha azt adod elő, hogy "nem akarsz vitatkozni, ezért be is fejezted", akkor ne közölj inkorrekt információkat, - miközben éppen vitatkozásilag lököd oda az inkorrekt információkat.

    (#8067) mazsi: Igen, kb annyit teljesít, és nem is nagyon drága a készlet. Még annyit érdemes tudni, hogy nem lesz pontos a töltöttségkijelzés, hanem lemegy a kijelzés egy százalékra, nagyjából annyi idő alatt, mint a normál akkunál, és utána még a plusz kapacitás megszabta ideig működik "1 százalékos" töltöttséget kiírva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák