- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Geryson #10764 üzenetére
attól függ mire mész. ha mondjuk egy jó unbreaking és eff 5 csákány kell, esetleg silkkel, akkor egyértelmű hogy csákány enchant lvl 30-on. aztán meglátod mit ad. ha van silk 1 és unb 3 meg valami effi 2-3 az már használható, akkor könyvekre lvl 1 enchant, és abból felhúzod. ha még kell unbreaking mert nem 3 (az a max) akkor lvl 5 környékén próbálkoznék szintén könyvekkel.
én amit csináltam az kb így nézett ki: csákány lvl 30 jött egy unbreak 3 eff 4. lvl 1 könyvekből felhúztam egy eff 4-et, azt rátettem, és meglett az eff 5 unbreak 3
páncélnál pl lábra jól jött volna a feather fall, az lvl 5 től már van, bár ott jöhet már szinte minden, a jó cuccok kivételével persze.
én is ezt néztem:persze itt is vannak olyanok amik már nagoyn magasak azóta változott, de a az alacsony szintű enchantok kb nagyságrendileg ott vannak még mindig ahol írja, tehát lvl 10-re nekem még nem dobott csákány fortune-t és társait, a felsőbb régiókat biztos összenyomták valahogy hogy beférjen a lvl 30-ba, mert fortune 3-at már "nyertem" de az a táblázat szerint 33-as szinttől jött volna :/
mást nem nagyon találtam én se ami használható, vagy beleölöd a nyerset és a szintet, és bízol a szerencsében, vagy megpróbálod erőből, könyvekkel összehozni. szerintem az egyébként nem a legjobb ha pl célzottan egy frankó csákány kéne
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest