Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Geryson #10764 üzenetére

attól függ mire mész. ha mondjuk egy jó unbreaking és eff 5 csákány kell, esetleg silkkel, akkor egyértelmű hogy csákány enchant lvl 30-on. aztán meglátod mit ad. ha van silk 1 és unb 3 meg valami effi 2-3 az már használható, akkor könyvekre lvl 1 enchant, és abból felhúzod. ha még kell unbreaking mert nem 3 (az a max) akkor lvl 5 környékén próbálkoznék szintén könyvekkel.

én amit csináltam az kb így nézett ki: csákány lvl 30 jött egy unbreak 3 eff 4. lvl 1 könyvekből felhúztam egy eff 4-et, azt rátettem, és meglett az eff 5 unbreak 3

páncélnál pl lábra jól jött volna a feather fall, az lvl 5 től már van, bár ott jöhet már szinte minden, a jó cuccok kivételével persze.

én is ezt néztem:persze itt is vannak olyanok amik már nagoyn magasak azóta változott, de a az alacsony szintű enchantok kb nagyságrendileg ott vannak még mindig ahol írja, tehát lvl 10-re nekem még nem dobott csákány fortune-t és társait, a felsőbb régiókat biztos összenyomták valahogy hogy beférjen a lvl 30-ba, mert fortune 3-at már "nyertem" de az a táblázat szerint 33-as szinttől jött volna :/

mást nem nagyon találtam én se ami használható, vagy beleölöd a nyerset és a szintet, és bízol a szerencsében, vagy megpróbálod erőből, könyvekkel összehozni. szerintem az egyébként nem a legjobb ha pl célzottan egy frankó csákány kéne :D

Új hozzászólás Aktív témák