- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ez elég egyértelmű jele az iOS térnyerésének
Ilyen lépést nem gondoltam volna..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
gerilee
aktív tag
Szerintem meg csak annyi, hogy az MS egy már teret nyert platformból is pénzt akar/tud csinálni, még akkor is ha az nem a sajátja. 60-70 millió potenciális vevőre már igenis érdemes fejleszteni.
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
Fr3eWar
őstag
Nagyon gagyi az a kép. Mintha én raktam volna oda mspaint-ben..
-
Domxc
senior tag
Én sem gondolom annyira meglepőnek. Office a Apple gépekre is van egy ideje, onnantól fogva már csak idők kérdése volt, hogy mikor jön iOS-re.
Én meg pont jókor veszek iPad-et.
#4 +1. PS lvl99.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mac-re is van/lesz office, tudtommal tán az office 2011, vagy miszösz, szal, annyira nem meglepő lépés.
(#5) Domxc: Olvasnivaló.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hjanos1
senior tag
És Androidra nem jön?
Az sem egy népszerűtlen platform.The Factory Must Grow
-
fahrii
őstag
Az a paintskill azért odabasz
-
veterán
Azért meglepő számomra, mert most akarnak jönni a W8 tabletekkel, amelyek esetén az egyik fő ütőkártyájuk épp az office szoftverek használati lehetősége lenne, azaz ha office-t akarsz, vegyél W8-as tabletet.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
hemaka
nagyúr
Ha mac-re már van, ios-ra miért ne lehetne?
-
pingwin011
aktív tag
Amíg van DocToGo, meg számtalan más lehetőség, addig ez annyira nem tud meghatni, szóval én annyira nem lennék elájulva, ha jönne Androidra is, és ha birtokolnék valamilyen i cuccot, akkor sem tudna. Nem tudom elképzelni, hogy bármiben is hatékonyabb lehetne mondjuk a DocToGonál.
-
montyx
aktív tag
Igazából annyira nem meglepő, mert utoljára, mikor macen láttam az office-t, akkor eléggé primitív volt a Windowsoshoz képest.
Mivel maga a MacOS nem jelent fenyegetést a Windows számára, így oda is kiadták. A win8-cal hasonló lesz a szitu. Az nem tab szoftver lesz elsősorban, hanem pc.Aláírás
-
llaszlo
veterán
Lehet rosszul tudom, de mintha a gépen telepítve lett volna az iWork akkori verziója amit lehetett használni. Meg trial verziós MS office is volt rajta, azt gyorsan lezúztam. Már rég volt. Igaz az iWork-öt sem nagyon használtam.
Egyáltalán nem meglepő ez a lépés elég komoly piacot képviselnek. A wines tabokra meg még elég sokat kell várni és ezen a piacon fél év is sok, nemhogy majdnem egy év. Ennyi idő alatt komoly bevételt produkálhat, hogy ha sokan megveszik.
-
veterán
Kedves Keldor papa és Jhonny6: szerintetek mi volt a hozzászólásom lényege, miről szólt, mit akarhattam közölni? Ugye tovább tudtok lépni a lényegtelen dolgokon, hogy a mondanivalót is kihámozzátok.
De ha nem, semmi gond.
-
-
veterán
Politikailag korrekt megfogalmazás:
Mivel jelenleg a Windows 8 alapú táblagépek szoftverének fejlesztésén dolgoznak, amit az iPad-ek fő konkurensének - mi több, legyőzőjének - szánják, meglepő számomra, hogy a domináns gépre is fejlesztenek office szoftvert, mivel ez lehetne az egyik fő ütőkártyájuk az iOS ellenében.
Mindemellett persze értem ,hogy üzletileg bevételt jelent a nagy piacra fejlesztés, de vajon megéri-e... majd idővel kiderül. Tudom, hogy nincs még végleges W8, persze már kipróbálható állapotban van, ami egy kicsit előbbre jár a nagyközönség számára, mint az iOS-re az office csomag, mivel a hír még csak a "valamikor a jövő év során" történő megjelenésről ír.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Attól mert valaki IOS-t használ lehet, hogy az officet kedveli és előszeretettel használná Ipadon/Iphone-on mert már ismeri asztali Pcről...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs