- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brae
őstag
Nekem nem tetszik, de majd megszokom.
-
törölt tag
"...nemtom, az egész összhatás olyan steril, halott, az előző sokkal "melegebb" volt)."
Teljesen érthető, hiszen sok lett a kék az újban, az pedig hideg szín. Nekem jobban tetszett a piros-barna, éppen a hangulata miatt. Olvasni is könnyebb volt. De talán megszokom és megszeretem ezt is.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Főoldal iszonyat jó, ütős, vagány, modern. Viszont a fórum rész eléggé szemkifolyasztó a kékes menüpontok miatt.
Mondjuk én általában logout alól vagyok, de ph részről csak a fórumnál javasolnék egy kis javítást a színeken.
És végre középen van[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zoleek
tag
Frissült, átalakult, megkaptuk.
Megkaptuk... az új designt.
Lassan tényleg kezdem magamat öregnek érezni! Sajnos ez nem jön be nekem. De én pl a freemaillal is is vagyok.
Isten veled régi Ph! designHa nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
Pala
veterán
válasz #72042496 #3154 üzenetére
Így van, pont erre gondolok. De én is úgy vagyok vele, hogy majd ahogy használom, hozzászokok (talán ). A színeknek nagy jelentőségük van, mivel nem kicsit befolyásolják az ember hangulatát / kedélyállapotát; számomra az a legfontosabb, hogy letisztult, nyugtató hatású legyen. Nos, ezzel szemben némi kaotizmust érzékelek most.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hűű....
Hát mit is mondjak, szokatlan. De tetszik az új dizájn, így elsőre, de szokni kell.
Kicsit fura, hogy a használt topicok színe ilyen világos kék, ez kicsit zavaró..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
LOTR
addikt
hehe, most nézem a keresősáv a bal oldalról csak visszakerült a jobb oldalra, ezt sokan sérelmezték a motorváltásnál
One Ring to rule them all
-
Frigetrus
aktív tag
Számomra felüdülés átkattintani Prohardverről Mobilarenára....
-
ixtom
tag
Azért a Címlap, Tesztek, Fórum stb. linkcsoportot legközelebb ne pakolgassátok át. 2005-ös váltás előtt volt hasonló helyen, utána átkerült a bolaldalra* (megszoktuk), erre most megint felül van...
Remélem legközelebb már a helyén marad (örökre )* baloldalra , már a sör (is) beszél belőlem
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Klemice #3161 üzenetére
Miért fos? Minden újítás fos? Azért belegondolva, hogy mennyit dolgozhattak vele, azért nem fosoznám le. Számomra is vannak zavaró dolgok, de nem mondom rá, hogy fos.
A menük ténylegesen furák, hogy újra felül lettek. Nekem a szinekkel vannak kisebb mérvű bajaim, más gondom nincs.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
danilla
őstag
Nekem nagyon tetszik az új designe csak így tovább!
-
PH-User
addikt
Na, én ezekről a hangulatjelekről beszélek:
Ezek nem furcsák kicsit?
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
őstag
Na vmi változás?
-
Dany007
veterán
Szerintem nem rossz! Sőt. Kellemes.
A szemkímélős rész sem rossz ötlet. Bár lehet egy kis fényerőt visszavennék mégjobb lenne
Azért én vártam hogy a Logout is megújuljon... -
proci985
MODERÁTOR
és mire visszaértem, addigra onná lett a topik
fórumon esetlegesen egy éjszakai mód is lehetne (ha még lehet ötleteket adni), az én szememnek nagyon vakít.
viszont ahogy nézem, egyre jobban bejön.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
Hunter2
addikt
Hát ez a sok fehér így nekem nagyon világít. Meg a a többi oldal linkje az oldal tetjén lehetne nagyobb.
-
RexpecT
addikt
Nagyon jó lett az új oldal,sokkal több minden elérhető.Még szokni kell de jó lesz .
A fórum is tetszik,viszont én is csatlakozom azokhoz akik sötétítenénék ezen a kék színen. -
lordovravens
tag
A címlap nekem is olyan, mintha flashbangbe néztem volna. Sry, de nekem sem tetszik túlzottan. Nagyon szerettem az előző dizájnt, olyan kuckós, otthonos volt, ez meg olyan steril, zsúfolt.
Azért grat a fáradozásaitokért, mert ettől függetlenül egyben van.
Lesz mit megszoknom.Halhatatlan lélek acél testben. Ez vagyok én, a Cseléd Srác.
-
Klemice
senior tag
Jó akkor: nagyon remek lett az oldal, megérte belefektetni a sok munkát, alig várom, hogy a PH család többi oldala is új fényben pompázhasson, kicsit szoknia kell még a szemnek, de nagy gratula érte.
remélem így már megfelel
-
gabesy
tag
Hm... Meg kell szoknom az új felületet. De alapvetően jól sikerült.
Gabesy
-
hemaka
nagyúr
Ha már ilyen feketés a fejléc, talán a kék helyett ilyesmi jobb lett volna. Olvasni is egyszerűbb és jobban illik az oldal külsejéhez a szürke. Persze ez csakis az én véleményem.
kép -
atom87
aktív tag
3 sör, meg 2 kancsó fröcsi után tetszik, így elsőre, de sztem reggel is tetszeni fog!!!
Kawasaki z1000
-
jerry311
nagyúr
És az új PH! menni fog Németországból?
Elég érdekes a dolog, névfeloldás meg minden működik, logout, itcafe stb. okés, de a prohardverre időtúllépés. -
őstag
Nekem tetszik az új design, bár elsőre a "fórum" menüpontot nem találtam meg, minden mást megtaláltam, szép ez így.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem lett rossz, viszont kéne opció a régi beállításokra, illetve ha lehet 1440*900-as téma...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Laprasi991
aktív tag
Szép lett, határozottan tetszenek nekem ezek a letisztult, modern elemek és az egyedi lenyíló menük. Amin változtatnék, az a már sokak által említett kék szín, valamint a főoldalon a "Notebbok - Digicam - Házimozi" ajánlórészre én beraknék egy halványszürke hátteret, úgy mint ahogy a jobboldali Logout-os dobozkán is van.
-
Depression
veterán
válasz Depression #248 üzenetére
BUG!, vagy valami ilyesmi.
Opera mini 4-gyel eredeti nézetben úgy belassúlt az egész, hogy egy sornyi mozgatás is kb. 5 másodpercig tart. (előtte nem volt ilyen gond)
Tördelt nézetben nincs ilyen gond.
Kár érte.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
szakalistvan
senior tag
Tetszik a design
Csak a [link]-et alig látni,ez zavaró,már rámentem a szerkesztés gombra,mert azt hittem lemaradt. -
Mobi28
tag
3200 hozzászólás? Anyám, mi volt itt az éjjel?
Amúgy k.jó lett!
[ Szerkesztve ]
-
tihs
tag
végre a logouton még minden a régiben van
az új desing áttekinthetetlen és tönkreteszi a szemet a színeivel
a régi tökéletes volt
ez az új nagyon nem tetszik
-
old_artist
addikt
Most már a monitorokat lehet majd a "PH--ra is kalibrálni", bár a TN paneles tulajok előnyben vannak, mivel egy kis fejmozdulattal valamivel "élénkebb és sötétebb" színeket fognak látni - szinte egy mozdulattal elintézik majd az "új színvilágot"! - szvsz!
[ Szerkesztve ]
-
kgergo23
tag
en is azt kell hogy mondjam, hogy a regi jobban bejott ez se rossz, de na, csak a regi volt a megszokott, nem szerteni a valtozasokat
Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...
-
félisten
Fehér!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik