Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
este ki is próbálom
-
Tikakukac
titán
Elsőt mai napig tolom, itt még csak az árral van bajom
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Sirandrish
legenda
Amint lentebb megy az ára egyből beszerzem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Aron1988
tag
Mondjuk azt, hogy hozza a kötelezőt. Akinek az első rész nem jött be, annak ez se fog. Ahogy nekem se. Bár a grafika megsüvegelendő, tényleg szép lett!
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
Dealer95
őstag
Első részt Humble-ben vettem meg 1$-ért.
Annyit megért
Remélem ennek is hamar lemegy az ára.
Egyébként tetszik maga a játék.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
csoda hogy ehhez még nem találták ki a prémiumot
-
félisten
Béta is nagyon jó volt. Alig várom, hogy olcsóbb legyen.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
sixpak
nagyúr
Zseniális lett ez is!
Igaz, kicsit tényleg meredek az ára, de ha azt nézem, hogy az első részbe közel 400 órát toltam bele, akkor már másképp fest a dolog.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
Engem annyira nem zavar, mert csak növényekkel tolom, az elsőben sem voltam zombival soha.
Áthoztam az összes karakterem az elsőből és szinte csak Plasma Pea-vel nyomom.
Illetve a kisebbik lányom néha játszik zombi karakterrel is...[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest