- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
Döbbenetesen jól néz ki a játék. A csávó a videóban azzal a hajjal viszont döbbenetes gázul.
-
rodrigez
senior tag
A multi igen, a single 30 lesz. A videóban is van egy rész a vége felé és látszik a monitor jobb felső sarkában az fps.
Amúgy meg ez a recés lesz meg beesik stabil 20-ra igazi demagóg szöveg. Én végigtoltam mind a 3 részt. A 2. grafikája még ma is bővel megállja a helyét, sőt. Az meg, hogy PS3-on 720p-ben recés volt, kit érdekel. Ez itt 1080p lesz élsimítással és a szokásos Naughty Dog minőséggel.
-
Gery9112
őstag
Eleget nézegettem/nézegetem, hogy tudjam még ha le is esik az FPS számomra ez nem volt feltűnő. A Last of Usnál éreztem néha, hogy rezeg a léc de betudtam annak, hogy amit a ps3-ból ki lehet hozni azt megtették.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
addikt
-
GeryFlash
veterán
-
rodrigez
senior tag
válasz Jeanne d'Arc #10 üzenetére
Én sem pedig friss az élmény mert 2 hónapja vittem végig mind a 3-at és nem a remastered verziót, hanem az eredetit PS3-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest