Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K82

    őstag

    válasz M4T4D0R #6556 üzenetére

    Ha a tesztet elolvasod nagyjából mindent megtudsz a telefonról.
    "Néha ledob a hálózatról" - hely- és szolgáltatófüggő valamint a dual sim is befolyásolhatja. Nálam és a zasszonynál is Vodafone előfizetés van egy kártyával, november óta összesen egyszer fordult elő hálózat eldobás. Akkor viszont csak a restart segített. Ha gyenge a térerő/mobilnet azt nagyon nem komálja hívásoknál, ilyenkor lehet belefutni nem fogadott hívásról érkező SMS-be - más telefonnal is előfordul ilyen, a Pixelek kicsit érzékenyebbek erre.
    Melegedés: videó, videóhívás, játék alatt tud, szerintem még az elviselhető szintig. Itt is egyszer fordult elő h videó közben egy perc után szólt h melege van (odakint közel 40°C, autóban rásütött a nap, futott a wireless AA, Waze, Spotify és erre küldtem rá a 4k videót).
    A rendszer gyors és gördülékeny, ezzel nagyrészt nem szokott gond lenni. Viszont ez is csak egy számítógép ha úgy vesszük, ha beakad vagy bugos egy app lehet egy kis döccenés.

    7a - 7:
    technikai specifikációk
    Minimálisan kisebb a 7a, más a kamerarendszer, lassabb a töltés, gyengébb az IP védelem. Ami kicsit félrevezető h mindkettőben Tensor G2 van, de nem egyformák: a 7a-ban lévő más gyártástechnológiával készül aminek kicsit rosszabb a hőkezelése, vagyis jobban melegedhet és a fényerőt is leszabályozza míg a 7-nél ezzel nem találkoztam. Személy szerint én nem venném a 7a-t, annyira minimális árban a különbség.

    Pixel / OnePlus Pad

Új hozzászólás Aktív témák