- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam320
senior tag
Boldog Születésnapot hát
-
Elijah Baley
tag
Boldog 10. Szülinapot Sega Dreamcast!
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
blazsey2
senior tag
1999 karácsonyra vettem meg a Tokyo Xtreme Racer-el együtt és hihetetlen sokat nyomtam vele Nagyon jó kis gép volt,kár érte hogy ilyen rövid életű volt pedig megelőzte a korát.
PSN ID:blazseydr
-
Cathfaern
nagyúr
Egyik legjobb konzol ami létezett. Boldog születésnapot neki
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Def26
félisten
Nekem is volt anno. Miért ment ilyen gyorsan csődbe ez az egész?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Milyen érdekes, mert anno azt hiszem a DC volt olyan előnyben, hogy könnyebb volt rá fejleszteni. Asszem valami Windows CE vagy mi futott rajta.
Most meg a box van elöl, pont fordítva.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Nagyon jól tudod. El sem tudom képzelni, hol tartanánk most, ha a Sega kicsit bekeményít.
Nem lenne Wii meg ilyenek, az tuti (már ha azóta a Sega is kiadott volna egy újgenerációs gépet, ami a Dreamcast továbbfejlesztése lenne).
Semmi perc alatt lehetett rá programozni bármit, pont a Windows miatt.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Def26
félisten
Akkor akár a Sony is lehetne jobb helyzetben, ha kicsit jobban "tolja" anno a PS3 -at. Úgy mint anno a PS2 -őt. Mondjuk egyre jobb helyzetben van már, de valahogy nem ez van a köztudatban...
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
Közösségépítő
Nagy kár a Dreamcast-ért a legutolsó konzolom volt és soha nem adom el!
Ha retrozni támad kedvem mindig előkapom a dobozából!
Azt is nagyon sajnálom hogy nem vitték végig a Shenmue sorozatot![ Szerkesztve ]
-
malibu1337
csendes tag
de jo volt ezeket a jatekokat ujra latni kb nagyon az elejen kaptam dreamcastet karacsonyra ps helyett es kurva meno voltam am mindenki nalunk logott. V-rally, Soulcalibur, Dead or Alive, Crazy taxi, Sonic adventures 4 ever!
-
cizoe
őstag
Isten konzol!
Aki nem teheti, tolja emulatorral, nem az igazi, de azért jó így is. Chankast (freeware)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest