- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz hackeeeee #5550 üzenetére
...
"Van egy,illetve két problémám:S ... Az apn beállítás stimmel,vodafone előfizetésem van...de mióta megvan a teló 3g-t nem láttam rajta,illetve mikor tegnap mentünk Nyíregyházára a gps egyáltalán nem ment,a google maps legalábbis biztos nem,vagy az nem ingyenes? csak néha a kis nyilat mutatta h haladunk:S "
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ruzsabazsa #5551 üzenetére
A hálózatnál felül, ahol mutatja a térerőt, azt írja, hogy 2G?
Véleményem szubjektív...
-
5150head
senior tag
válasz ruzsabazsa #5551 üzenetére
A 3g-t ki lehet kapcsolni... lehet h elűllítottad. Nálam ki is van kapcsolva pl, h ne szívja az aksit.
A g-mapshoz pedig internet kapcsolat kell h működjön. (tudtommal) bár asszem le lehet töltni már ahhoz is térképeket.
Ha navizni akarsz, akkor szerintem rakjál fel egy navi programot (pl az igo-t, nálam tökéletesen működi, térképet is találtam hozzá) -
ERPY
őstag
válasz Pubszon #5556 üzenetére
Megpróbáltam azt is, azzal sem jó. Nem értem ha van net meg minden wifi-n keresztül, akkor mi a tökömnek kell portot állítani a market miatt? Csak mert így ha megyek az utcán és találok egy szapad wifit akkor elvileg kizárt hogy azon keresztül a marketből szedjek le dolgokat?
Nemtudom, de lassan úgy csapom a földhöz ezt a szart, hogy csak úgy nyekken.Nem lehet esetleg, hogy a készüléken kellene állítani valamit?
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
Na, ezt elmesélem. A problémám megoldódott.
Ugye ma reggel nagy örömmel megvettem a tellát a Vodafonnál. De ugye kártyásan (Vitamax vagy mi), így a hozzájáró telkártyát be kell izzítania a csajnak, merthát az nagyon fontos. Igen ám, de a vadparasztja valszeg elnyomkodott valamit, és ezért nemsikerült semmit sem leszednem a marketről. Egész nap ezzel pöcsöltem, a routert is összevissza csesztettem már, csoda hogy még műxik.
Na szal elkapott az ideg, nyomtam egy teljes resetet az LG-n, hogy visszaáljon minden alaphelyzetbe. Szépen végigmentem a beállításokon, és most meg minden szuper, van net, market műxik, szal van nagy öröm és bodottá.
Szal thx mindenkinek aki segíteni próbált. Leirtam, hátha valaki szopik majd még így. -
Latza
aktív tag
Lassan nem lehet leosztani a Voda 845 mellett kampányolókat... link
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
norbi93
senior tag
válasz #99499520 #5561 üzenetére
rendesen nagyon is véletlen kitöröltem a need for speed shift zenéit, mer bepakolta őket a zene mappába, énmeg röhögtem h mik ezek a szarok azt kitöröltemXD utánna vettem észre h az nfs-hez vanXD hádde ez legyen a legnagyobb bajom szép is, gyors is, szal telejsen jó aaa backup amit felraktál, abban találtam őő egy adobe flash playert. nem raktam még fel, mer úgy tudom az csak 2.2-es androidon mükszik. vagy nem?
-
mkRoland
senior tag
Sziasztok!
Tudtommal 1 év gari van a Vodánál a GT540-re. Ezt nem lehet plusz befizetéssel megduplázni (garancia-kiterjesztés)? Mert hardveresen ennél jobb telefon nem is kellene nekem, külsőre is tetszik, de az 1 év kevésnek tűnik nekem.
Mert enélkül a hamarosan megjelenő Voda945 tűnik ebből a szempontból megfelelőbbnek számomra.[ Szerkesztve ]
-
norbi93
senior tag
válasz #99499520 #5566 üzenetére
hát picit későn de megtaláltam=) sebaj a játék megy így is, csak az első játékmenet után nemtud visszalépni a menübeXD nem valami optimista ez az akksi kiszámolós widgetem, mer szegény abból indul ki, h kb 24 órája nyomkodom meg hazafele kipróbáltm a az igot, igaz h lassú, de azért mükszik aamugy találtam egy jó zeneletöltő progit zeneőrülteknek, nem tudom elhangzott e már fórumon, a neve: mp3 music downloader (vajon ki gondolta volna?) mindenféle regisztráció nélkül megy, csak beirod a keresett szám nevét, azmeg már szedi is le, szóval számomra usb kimélő nagyon
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem azt mondjátok meg, hogy hogy tudok kilépni úgy a böngészőből 2.1 alatt, hogy következő indításra a kezdőlapot adja be, nem azt az oldalt, ahol megnyomtam a home gombot pl... Mert erre még nem sikerült rájönnöm....
Véleményem szubjektív...
-
Takhanto
őstag
válasz #99499520 #5575 üzenetére
Google translate:
EZT MEG fejtsétek !!!!!!!! valaki csinálja MEG 1 klikkesre nekem! THX
[Link]
az első, im sajnálom én angol
A app2sd az Optimus, meg kell adnunk a root szinten.
telepítése előtt app2sd, kérjük, ellenőrizd, belső memória (beállítás-SD kártya és a telefon storage)
és emlékszik a szabad hely.lépés:
1.Partition sdcard (i használat Paragon vezetője)
hogy 3 partíció SD-kártyán.
Például: sdcard 4 GB
1. partíció FAT32 3 GB
2. partíció ext2 700mb
3th partíciót swap 300 MB======= Szerkesztett ========================================== ===
2.download ezt a fájlt a linket.2. tölteni ezt a fájlt a linket
3.extract a letöltött fájl
4.copy összes fájlt sdcard.
eredmény: / sdcard/app2sd /5.connect telefonra ADB fájl, és írja ezt a parancsot:
-ADB shell
-Su (jóváhagyja a rendszergazda alkalmazása a telefonon)
-Sh / sdcard/app2sd/app2sd.sh
-Várj ... és a telefon is újraindul
======= Szerkesztett ========================================== ===6.after reboot, kérjük, ellenőrizze a szabad memória a belső memória (beállítás-SD kártya és a telefon storage)
mi történik a memória?
sok szerencsét bro ...
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
ben11
őstag
Ti ezt láttátok már?
Segíthetünk? -
Naras
őstag
Jó a csaj
Keményen tolja... feltehetné nekem a 2.1 - et...
Persze kizárólag app2sd - vel!
Gscriptben egyszerűen csak létre kell hozni egy új scriptet, adni neki valami nevet, a parancssorba pedig ennyi kell:
/sdcard/app2sd/app2sd.sh
...majd ment, majd futtat.
lol... csajszi a felső menüt már nem merte lehúzni, hogy bekapcsolja a wifit
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
-
Naras
őstag
válasz ruzsabazsa #5595 üzenetére
Beállítások/Wireles beállítások/Mobil hálózati beállítások/Hálózattípus/GSM/WCDMA automatikus
ben11: akkor sry, az valahogy kimaradt... asszem épp ide írtam... hogy jó a csaj...
Bár, most meglestem még1x... annyira nem is jó... nem tetszik a haja
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
zsohu
tag
Sziasztok!
Ma végre volt egy kis időm és megcsináltam az app2sd-t. Kiváncsi voltam hogyan hat a teló sebességére, ezért quadrantal csináltam egy benchmarkot előtte utána:
no app2sd__________ app2sd
Total: 404_________ Total: 444
cpu: 334___________ cpu: 317
mem: 792_________ mem: 808
I/O: 254____________ I/O: 437
2D: 292____________ 2D: 293
3D: 350____________ 3D: 366Aki akarja tesztelje,én a QuadrantAdvanced-et használtam, ha vki esetleg nem találja szóljon küldök linket.
Nem tudom hogy a megnövekedett cache miatt vagy csak a több teló memória miatt de _sokkal_ reszponzívabb a teló.
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz #99499520 #5578 üzenetére
Szia !
Ha ez a modaco -ról származik , akkor ebben azért van egy kis hiba. Az ott közzétett 1 clickes megoldás nem működött . (múlthét csütörtök esti állapot szerint.)
Ha lesz telefonom akkor megcsinálom az 1 clickes app2sd -t . Maga a script készen van csak előtte tesztelni szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest