- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giles
tag
válasz Gáborka017 #5700 üzenetére
Helló!
Hát ahogy írod ez valóban nem új. Szerintem kérd vissza a pénzt!
Hol vetted? -
Ap3x89
aktív tag
már át sem kellett vna venned akkor ha láttad hogy milyen.
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
mothugs
tag
válasz viewdetails #5694 üzenetére
Nekem,amennyiben nem árt az aksinak az,ha pc suite közben percenként le föl húzogatom az USB-t,ha szarakodok vele, akkor nem kell kikapcsolni. Csak ha ez nem tenne jót neki, arra az esetre gondoltam.
-
EnRg
tag
Erre mondják késő bánat...De azért próbáld meg visszavinni,hátha...
-
Gáborka017
tag
Nektek a képernyőzár csak ugy old ki mármint ugy villan ki akijelzö ha megnyomjátok elötte a bekapcsologombot? Mert nekem ha levanzárva a telo, akkor csak ugy oldhato fel hogy bekpcs gomb és utána nyomva tart a kiold.
Ja!Meg képzeljétek el, arra megyek be hogy épp látom hogy aboltos gyerek egy arénát nyomkod...mondom Istenem ne bassz ki velem ne az enyém legyen! ERRE KIÉ VOLT?
Az enyém
Fhúúúúúú...Irjatok nekem még gyorsab tipus hibákot hogy mit hogy nézzek meg gyorsan légyszi. Mikrofon meg hangszoro baja nincs, wifit nem néztem mert már nagyon merült szegényke.
Nektek a töltö foliában volt? UGYE NEM!? -csak mert nekem sem... azt mondta a srác hogy azt nem szokták becsomagolni...mondom anyádat nem :S -
Tibson
tag
válasz Gáborka017 #5705 üzenetére
Igen, a kijelző csak akkor kapcsol be ha megnyomod a bekapcsoló gombot. Ezután tudod feloldani a billentyűzárat hosszan nyomva a gombot.
Minden tartozék külön be volt fóliába csomagolva és le is volt ragasztva egy matricával amin rajta volt az tartozék neve.
-
Gáborka017
tag
Anyáék azt mondják hogy üldözésim van és biztos hogy uj mert ők nem látják rajta a karcot...
Hát nemtudom. Msnre nem vehetnék fel valakit? Hanghivással egyszerübb lenne kérdeznem, mert van néhány kérdésem ha nem bánjátok de idegességemben nem tudom kivárni a válaszokat a forumban -
Giles
tag
Sajnos a tiedet kibontották. Fóliában van a töltő, az akksi, a fülhallgató, usb kábel is. cd is. Átbaszott a köcsög!
-
Gáborka017
tag
Kész... nem viszem vissza..elszállt a harag. Beleszerelmesedtem a telefonomba
Már most megimádtam. -
sani72
csendes tag
sziasztok,jól szuperál a masina,csak egy gondom van. felmegyek a netre wi-fivel. kezdőlap az ebuddy,rámegyek az msn-re és azt irja ki betöltés végén,hogy a gazdagép nem található,de mindig ezt irja bármilyen cimre megyek fel,mitől van ez tudja vki?és bocs ha ostobaságokat kérdezek,de még nem neteztem mobillal.köszi hali
-
fiktív1
tag
Először is restart. Ha nem jó, akkor a ruteredet restartold úgy, hogy azt is lekapcsolod aztán be és vársz 1 percet. Sajnos nekem csak 10 percig (kb) működik a wifi, pedig ez a 2. Arenám. Itt mások is tapasztalták már ezt!
Próbáld már meg te is, megy-e neked 10 perc után! -
Gáborka017
tag
Ugye TV kábel nem jár hozzá alapból
-
bcrics
tag
Mennyiért vetted?én visszavinném.én kapásból vagy 5 giga adatot felmásolnék hogy megnézzem ennyire lassul be a teló.aztán pcsuittel másolj fel vmit hogy faszául megy e?nem hibás az adatkábel stb,a kamerát szinzén teszteli,,,ha nagy baja nincs és már nem akarsz vele szarakodni akkor használd egészséggel..
-
EnRg
tag
válasz Gáborka017 #5715 üzenetére
De szép is lenne...meg mondjuk még egy 16 gigás memókártya is esetleg...
Viccet félretéve,NINCS TV kábel tartozéknak! -
KLIOS
aktív tag
Sziasztok!
1órája én is tulajdonosa vagyok egy ilyen gyönyörűségnek. A T-nél vettem KM900AT_V10j szoft van rajta. A kijelzője tényleg karcálló? Mert a fólián van szerintem egy karc ami elég zavaró.
-
Ap3x89
aktív tag
nekem rajta van még a fólia nem jött fel még sehol és nem is szedtem le a karcálságban nem nagyon hiszek mert a régi nokiámra is az volt írva hogy karcálló de én megcáfoltam ezt. ha félsz a karcoktól vegyél rá invisble shieldet ha kell írj és adok linket. nekem most iphoneos tokban van mert arenasat nem lehetett kapni de én ezzel is meg vok elégedve.
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
Giles
tag
Azt nem tudom, hogy üveg vagy műanyag volt-e a Nokiád, de a műanyag jobban karcolódik, vagy mattul, vagy hogy mondjam.
Az ARENA-n üveg van. Vigyázni kell rá, de előbb utóbb vigyázva is előfordul a karcolás.Különben nagyon jó kis telefon. Nem bántam meg, hogy ilyet vettem. Vannak nála jobbak is, de ennyi pénzért megérte.
-
KLIOS
aktív tag
Hála isten csak a fólia karcos,megnyugodtam. Nagyon jó kis teló ez bár én még LG-ben nem csalódtam.
-
Gáborka017
tag
én is imádom nagyon!azért lehet hogy megprobálom kicserélni, vegy eladni annak aki használtat szeretne venni... 65ért nem sok 1 naposan nem?
Tényleg nem tudom letenni a telót
Tudjátok mi a fura!?
Az hogy V10O szoft van rajta alapbol, pedig Ti azt mondtátok hogy J van gyárilag a telefonon. Wifit nem tudom tesztelni mert nincs itthon meg a közelben sem, de holnap suliban megnézem. Mit még a gyengepont szerintetek, mire figyeljek oda vagy mit nézzek meg jobban?
Az viszont feltünt hogy melegszik. Vagy csak azért mert régóta tapicskolom? -
Gáborka017
tag
Ja és ha jól emlékszem az O-s szoftra panaszkodtatok páran hogy beég. Nekem nem csinál semmit... Sürög pörög ahogy parancsolom neki. Viszont holnap megprobálom felrakni ezt az uj P-t én is.
Jaaaj istenem, de jó már teljes értékű tagnak lenni köztetek -
EnRg
tag
válasz Gáborka017 #5726 üzenetére
Gyárilag a T-Mobileos Arénákon van J-és szoft(ill. most már talán V-s).
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
válasz Gáborka017 #5726 üzenetére
Én visszavinném, ha ki volt kötve egyértelműen, hogy új készüléket adnak. V10J az eredeti T-s készülékeken van, a Tiéd valahonnan máshonnan érkezhetett akkor.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
zack
nagyúr
Próbáld ki hogy zárolva nyomd meg 2x egymás után a bekapcs. gombot! Ez a legegyszerűbb.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz viewdetails #5731 üzenetére
Ajaj... Kicsit megelőztem az aláírásommal a tetteimet. Leszedtem tegnap, és valószínű ma este feltolom rá.
Nem gondoltam volna hogy ennyira gyorsan bárki is érdeklődni fog.Egyébként meghírdettem a telómat 2 hete kb...62k-ért asszem 8GB kártyával. Záporoztak a pü-k hogy miért adom el amikor ennyire elégedett voltam vele, és hogy mi a gond, mi az oka az eladásnak..megnyugtattam mindenkit, hogy csak a pénz kell és azért adom el, semmi gondom sincs vele. Aztán akik kételkedtek ebben, azoknak elküldtem, hogy már nem adom el, máshonnan befolyt az LG ára, így a 94cm LCD-hez és az XBox 360 vételéhez már nem kell eladnom, úgyhogy marad. Azért írom le ide is, nehogy többen telefújjanak egy 100-as papírzsepit, mert meg akarok válni a telefonomtól!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
viewdetails
addikt
Visszanéztem vacsora után. Tetszeni fog neked szerintem, még az éccakai fényképek is egész jók.
Figyeld meg légy szíves a frissítést. DOS ablakban a memory 0-tól a memory 9-ig tartó részben nekem a memory 0-t nem tudta felszabadítani.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
zack
nagyúr
válasz viewdetails #5733 üzenetére
Ok!
-
Gáborka017
tag
Valaki megmondaná ha szépen kérem hogy hogy kell felmásolni zenéket a telefonra?
ez a Pc suite tiszta gagyi mert csak 6,97GB-t ir memorianak... ha jót nézek egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
Gáborka017
tag
Ilyen ratyi progit mint ez a Suite... Nokiánál és Sonynál is utáltam, nem is használtam... ehh
[ Szerkesztve ]
-
DjKoxi
senior tag
válasz Gáborka017 #5735 üzenetére
Kapcsolatoknál adattár módra váltasz, majd a hangok mappába másolod a zenéket. Én csináltam ott egy zenék mappát és minden zenét abba másolok.
-
olbaidhun
őstag
Vettem egy AV kábelt a telóhoz és elmondhatom, h nagyon rendben van a dolog. A képek amik a telefonon vannak, szépek tv-n is. Nagyíthatók forgathatók. A videók (különösen amiket a telóval csináltam) gyönyörűek és szuper élesek. Van összehasonlítási alapom D600-al is próbálkozott anno a samsung és mindig is érdekelt az analog kimenet "mozgatása" (nna ilyen gyorsan és könnyen semmivel sem lehet ezt megoldani) gépeimet is mindig összekötöttem már 3dfx-től kezdve a TV-vel és eddig ez a legjobb! Nem is beszélve arról, h a kábel adatkábelnek is megfelel, mert van rajta egy mini USB bemenet ( így még egy gond megoldva ) és stereo jack is, Azt a 3000ft-ot nagyon megéri, és ami a legjobb, h a teló menüjét is kinagyítja a tv. Na úgy aztán élvezet forgatni, meg mutogatni a nyaralás képeit.. visszatérve, munkahelyről kitiltották a winyós kollégát, mert a filmeivel "megfertőzi" a gépet.. namost a mezei tv-t is ugyanúgy megfertőzöm, mint pár hete a hifi rádióját Egy ideje csak Armin szól az étteremben, főnök meg figyel, hogy honnan fogjuk a jelet
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
zack
nagyúr
válasz Gáborka017 #5736 üzenetére
De az LG PC Suite túltesz még a Nokia és SE PC Suite-on is...
-
geosz
tag
Jelentem, mérsékelt használattal (értsd, nem állandó telefonbuzulgatás ) napi pár telefon, reggel, délután kb. 2× félóra zenehallgatás, pár perc wifi az időjárási adatok frissítéséhez, 5 nap után (3592) töltöttem a kicsikét.
Az még hozzá tartozik, hogy éjszaka mindig kikapcsolom a telefont.
Valaki nézte már, ha csontra lemerül akkor meddig megy le?[ Szerkesztve ]
LG KM900 Arena KM900AT_V10v
-
Gáborka017
tag
Hát a telefon egy isten, de ez a PC Suite mondjuk hogy idegesítő mint a többi
NAgyon jó telefon amugy
Ha hazaértem frissítek egy software-t, bár az O-val egyáltalán nincs smmi gondom, és a a wifit még nem probáltam. Majd most.[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Azt nem írta senki, hogy a medialejátszóban feltűnt egy "Léptetés" gomb. vagy ez eddig is ott volt, csak nem vettem észre?
Egyébként ez a V10P_00 szoftver tényleg az eddigi legjobb. Minden működik vele. YouTube WiFi-n, lejátszási lista stb.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
CarajoEsp
senior tag
válasz Racecam #5743 üzenetére
Az már az előző szoftokban is ott volt. Egyébként, amire külföldön panaszkodnak, az még mindíg a Java-s játékok sebessége. Ami persze számomra is fura, együtt azzal, hogy az M-toyos játékok tökéletes sebességgel futnak. Szóval ilyeneket simán gyárthatna még az Lg, vagy telepíthetővé tehetné a Gd900-as játékokat is.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Lasi31
tag
válasz Lopottmotor #5551 üzenetére
Feltettem a p-t én is! A wifi-s youtube nekem sem működik ezzel sem úgyhogy lopottmotornak sem kell aggódni!
Amúgy mivel nekem eddig t-s volt ezzel az új frimmel én egy új telefont kaptam... -
bllo
tag
Hát na neeeeeee. Mármint persze együtt örülök Veled, de azért na.
Leírom hát én is telefonhasználati szokásaimat, és ítéljétek meg, hogy reális-e az üzemidő:
Telefon non-stop bekapcsolva, az e-maileket automatikusan csekkolja 15 percenként, így 3g bekapcsolva. Napi mondjuk fél óra böngészgetés, 5-6 e-mail, ugyanennyi sms, 20-30 perc beszélgetés, 1 óra zenehallgatás, semmi wifizés. Automatikus fényerő, nem sok tapicskolás.
Ilyen kondíciók mellett ha reggel lehúzom a töltőről, akkor estére ismét töltőre kell tennem, mert különben következő nap valamikor délután-késő délután jön a lemerült akksi jelzés . . .
Most akkor ez reális?Más oldalról megközelítve, felmerült itt korábban az akksivásárlás ötlete, és valaki linkelt is be kompatibilis akkumulátorokat. Viszont a legnagyobb ott is 1000 mAh-s volt, tehát azzal nem látnék túl nagy előrelépést . . . Ötlet, javaslat?
-
Racecam
nagyúr
válasz fiktív1 #5748 üzenetére
Na, most hallom. Mesélj, mi az ami kiforratlan?
Nem lehet vele telefonálni? Rossz a médialejátszó? Nem működik a WiFi-s net? Lassú a szoftver?
Tényleg érdekelne, hogy szerinted mi a baj vele, de valami komolyat mondjál, mert az, hogy nem lehet háttérképet cserélni, hm..., hogy is mondjam, nevetséges.
Nem védem én ezt a telefon, illetve csak annyira, amennyire megérdemli. Szívfájdalom nélkül váltok telefont és márkát is, ha látom, hogy valami jobb, többet tud az én igényeimhez mérten. Az SE Walkman szériát hagytam ott ezért az LG-ért és nekem megérte. Elégedett vagyok, mert azt kaptam, amit akartam és amit vártam. Nekem erre van szükségem és nem egy nyilt szoftveres okostelefonra. Egyrészt nem használnám ki, másrészt kihullana a hajam, amilyen lassú azokon a szoft általában. Ahogy olvasom, még az iPhone aksija sem bír sokkal többet egyébként, nem beszélve a Nokia N szériáról.Úgyhogy kíváncsian várom, hogy megindokold, hogy szerinted mi a gond ezzel a telefonnal.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Giles
tag
válasz Racecam #5749 üzenetére
Szerintem nehéz lesz összeszednie a dolgokat.
A kiforratlanság szerintem erős fogalmazás. Nekem minden működik rajta, pedig nem a legújabb fw van telepítve (V10b). Az meg, hogy a számok a zenelejátszóban lassabban görgethetőek, engem nem zavar (van lejátszási listám is). Meg a youtube a wifi-vel sem zavar, mert nem nézem. Arra ott a pc, vagy a netbook.
A korlátokkal mindig tisztában kell lenni és akkor nem leszünk elégedetlenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Mio C520 GPS + 2GB kártya eladó
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs