- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Üdv!
Régóta keresem a Nokia 1020-am utódát. Elsődleges szempont nálam a fénykép. Ritkán szólok hozzá, de most meg kell tennem, mert már megint azt hittem megtaláltam, de mégsem...
Szóval itt ez a G5. A nagylátószög engem nagyon megfogott. Csak egy MM-ben fogdostam, de már ott éreztem, hogy ez kell nekem. Nem ecsetelem az előnyeit, itt mindenki tudja, aki rákattant. Egyszerűen szuper, sokszor nagyon hasznos, sokszor meg csak szimplán jó játszani vele.
A gép egyébként is rendben van, tud mindent, ami kell, gyors, szép stb...És akkor jön Aryon87 fórumtárs képe a fotós fórumban:
G5
P8 liteNézzétek meg a jobb oldali redőnyt. Úgy elmossa a G5, hogy egybe van az alja! Nagyobb képpontszámon kevesebb látszik. Egy kisebb képpontszámú alsó középosztálybeli gépen pedig több a részlet.De nézhetjük a fal mintázatát. P8 lite mindenhol több részletet ad.
Kicsit mérges vagyok, hogy hogyan lehet egy ilyen jó ötletet ennyire elcseszni a szoftveres utókezeléssel. Egyszerűen borzalmas a végeredmény.
Tényleg ez kell az embereknek? Ez a felső kategória? Egy alsó-középosztályos teló meg jobbat kap? Mi ez a fejreállított világ?
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
válasz Aryon87 #1342 üzenetére
Az az elmosó utójavító, vagy nemtudom milyen effekt, amitől nagyobb képpontszámon egy táblába rakja a redőnyt, nem felhasználói képesség hiány. Ha vérbeli fotós lennél, az a redőny akkor is egybeforrna, és a fal mintázata se lesz részletesebb.
Persze választhatsz jobb témát, meg jobb megvilágítást. Olyan dolgokat, amitől alapból leesik az állunk. Meg az ujjadra is majd vigyázol, hogy ne lógjon bele. De ettől még a kép minősége, a részletek finomsága nem fog változni. És ami a legidegesítőbb, hogy egy alsó-közép "lite" gép kenterbe veri az egészet.
(Mielőtt valaki feldobná, RAW-ban utófeldolgozni viszont meg én nem vagyok hajlandó. Ez mégiscsak egy telefon, nem fogok bíbelődni a képekkel utólag. Max vágok egyet rajta, de ez már tényleg a maximum.)
Ja és a "majd szoftveresen javítják" dologra a WP frontom megtanultam nem várni. Az van ami. Ha kapunk többet örülni kell, de számítani nem szabad rá.
És tényleg bocs mindenkitől. Nem szidni jöttem, csak a mérgemnek hangot adni, kicsit kibeszélni. A teló tényleg baba. A nagylátószög engem megfogott. Komolyan azt hittem megvan végre ami kell, aztán utánaolvasok és ezt találom.
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz SpongyaBob #1428 üzenetére
Szia!
Mi lett neked ezzel a beégéssel, megmaradt?
-
stewe780
őstag
-
-
stewe780
őstag
Ezt nyisd meg a telón negyed órát max fényerőn:
WebGL LCD Burn Fixer
Aztán nézd meg, hogy még mindig ott van-e a beégés.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs