Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    Közben eléggé eltűntem és lógtam is még az akku cserém részletezésével.
    Nálam is sikerült kicserélni (még éve elején hozattam parts4repair-ról, ahonnan azóta állítólag már nem is lehet kapni G2-höz).
    Azóta csak a fiókban várt a cserére és most az elmúlt napokban kezdtem csak vizsgálni (persze még a beszerelés előtt :) ).
    Nagyon mondjuk nem foglalkoztam a dologgal, de azt észrevettem, hogy hiányzik a <T> tipográfia, amiből kiindulva még valószínűleg sok másban is eltérhetett az eredetihez képest.
    Konyhai mérlegünkön 36g-ot nyomott.
    Lemérni is lemértem, 2000mAh-t mondott rá a Voltage doctor eBay-es kütyüm. Nem is hoz ám olyan üzemidőket, amikre elismerően lennék...
    Kicsit megnyugodtam viszont, mikor visszanéztem, hogy mennyibe került (3000 Ft), mert valamiért többre emlékeztem.

    Fogok majd tenni egy próbát a Polarcell féle akkuval, utánaolvasva ez ilyen minőségi utángyártott dolog és csak jókat olvasok róluk egyéb telefonok esetében is.

    Ami jobban szomorít, hogy az akkuval együtt lett cserélve kijelző is (kerettel együtt), amiről minőségileg csak úgy áramlik a gagyiság...
    Sokkal gyengébb a háttérvilágítás fényereje, üveg helyett műanyag (karcolódik is ám szépen), értesítés jelzőnél szabályosan látszik maga a LED és nem egyértelmű, mikor milyen színt jelez.
    Az érintő is jóval érzéketlenebb, bizonyos területen nem is érzékel és máshol is erősebben kell nyomni.
    Szóval, aki kijelzőt cserélne, azt ezt az eBay-es félét felejtse el!

    Ha már itt vagyok, tud valaki linkelni olyan eBay kijelzőt (keretestül), ami nem ennyire gagyi és saját tapasztalatbó tudja írni?
    Felbátorodtam, mikor részt vettem a G2-esem műtétjében és ha szereznék egy törött példányt olcsón, szívesen megmentenék egyet a családba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák