- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Új előzetesen a The First Berserker: Khazan
gp Hamarosan indul a zárt béta, amelyre még mindig lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Simán meg lehet mondani előre is hogy mocskosul drága...
Mindenesetre a 48 colos is ennyiről indult anno, aztán kb fél év alatt helyreállt az ára. Aki türelmetlen az meg fizesse be az extra hülyeségadót...
Én 48 colosról nem fogok váltani, de ez már tényleg az a méret aminél sok ember elgondolkodhat hogy leváltsa a monitorát."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bteebi
veterán
TV-nek és monitornak is drága. A kettő közül mondjuk inkább az utóbbinak kellene.
Ha tényleg félmillát kérnek érte, akkor kb. feleáron nem is lenne rossz vétel - elsősorban monitornak. Pont tegnap láttam pár OLED TV-t, azt hiszem már volt 320k-ért 55"-os. A 48-as meg vagy pont ugyanannyi volt, vagy még drágább is, mint a legolcsóbb 55-ös.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
törölt tag
Monitornak még ezt is nagyollom, de az RGB kezelése már rendben van a netes infók alapján és már azért HDMI 2.1-es források is elérhetőek hozzá. Persze, megvannak a maga tipikus hibái, de lesz piaca szerintem, ha megnézzük az akár 4-500 ezres gamer monitorokat is - felhős-bleedes transformerdizájnú IPS retkek, tisztelet a kivételnek.
Főleg, hogy a cikkbeli kb. 500 ezer forint csak nyitóár.
[ Szerkesztve ]
-
kalmani
tag
Biztos sokan vásárolják majd monitornak. Pár év alatt kiderül mennyire bírja a statikus tartalmat. Gyártónak is értékes tesztidőszak lesz.
-
Zsombors97
tag
-
Drenadar
veterán
és akinek "felesleges" vagy egyszerűen nem tudja hova tenni a 55"-t?
-
MODERÁTOR
Amúgy maga a tévé az EVO, mert az LG szerint az nem a panelra utal - ami optimális esetben már WBE lenne, de itt WBC -, hanem különböző technológiák összessége; úgy mint a képalkotó algoritmus, az Alpha 9 Gen5 AI processzor, és maga az OLED panel. Fontos tudni, hogy mindegyik panel ugyanazt a képminőséget nyújtja. Ez a hivatalos álláspont. [link]
<-ƘƘ->
-
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9 üzenetére
1800 euró a 48C2.
Ez 150 euróval több, mint a 48C1 volt induláskor. A többi is drágább az idén.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én naív azt hittem , hogy olcsóbb lesz mint az 55", de tévedtem, drágább.
duree54
-
hajbel
addikt
Szerintem ez a TV monitor helyettesítőnek készült, erre a szempontra kellett volna fókuszálni a tesztben. Nem adtam volna neki plecsnit, mert nagyon drága, ráadásul még a hangrendszer is rossz. Egy Philips 48OLED806/12 sokkal jobban megéri 330-ért. Nyilván nem jönnek ki panelt cserélni, de másfélszer olcsóbb és van Ambilight (akinek igénye) és egy tűrhető hangrendszered + vállalható a design.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
alaves
addikt
Céltalan a vita, mert mindenkinek mások a felhasználási igényei és praktikuma. A 42"-es OLED is sokak igényeit pontosan lefedi majd. Nálunk 55"-es OLED az optimális kijelző PC monitor-nak + TV-nek + film-nek.
[ Szerkesztve ]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
GegeWarrior
senior tag
Hmm...Kicsit drága, nem? Na majd meglátjuk év vége fele mennyi lesz. Lehet még ennél is drágább
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
muxi-muxi
senior tag
Konzol mellé el tudnám képzelni, jelenleg is egy 42-es van, tökéletes képátló számomra. Az ára viszont háromszorosa a Series S-emnek, úgy már nem igazán jó deal, képminőség ide vagy oda. Monitornak nem tartom megfelelőnek, a PC-mhez egy 38 az ultra wide van társítva, 75 Hz-cel. Ha jelentőset esik az ára, megfontolom, csak azt nem tudom, hova rakom a jelenlegi TV-m...
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
félisten
Frankó cucc, de magamnak inkább választanék ugyanennyiért egy Philips 65OLED706-t... vagy egy Sony KD-43X85J-t, feleennyiért.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Gausz
aktív tag
"A külső feliratokat megjeleníti, a szöveg eltolható, ha szinkronizációs probléma lépne fel, és a karakterek kódolása, valamint mérete is megváltoztatható. Mivel a betűk körül vékony keret van, ezért azok mindig jól olvashatóak maradnak."
Ez tuti így van? Eddig minden TV-n lehetett a felirat színét is változtatni. -
félisten
-
sutszi
veterán
Az ethernet még mindig 100Mbps max?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
alaves
addikt
Azért nincs benne gigás ethernet, mert 5 GHz-es wi-fi-n tud nagyobbat, amelyet egy TV-nek szükséges és indokolt tudnia, nálam pl. 215 Mbit/s le, 85 Mbit/s fel.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
sutszi
veterán
Csak még mindig ott tartunk, hogy a drót magabiztosabban hozza mint a levegő.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
sutszi
veterán
Szomorúan tudomásul veszem... vettem eddig is. Ha ilyen téren akarok előrelépést, akkor veszek egy alkalmas box-ot, aztán rácsapom HDMI-n... Csak vagyok olyan perverz, hogy amúgy kedvelem az LG rendszerét...
-
cszn
őstag
válasz AxBattler #17 üzenetére
Én pont az utóbbit vettem tavaly, amikor elhatároztam, hogy nem várok tovább a 42"-es oledekre. Nem bántam meg, mert csodálatos monitornak, élvezem. De azért most árgus szemekkel figyelem, hogy melyik gyártóé lesz majd a legjobb ajánlat, aztán ha mérséklődik az ár, akkor lecsapok kíméletlenül. Az LG szimpatikus a gsync, freesync miatt, de a Sony google tv platformja rohadtul fekszik. A többit meg még nem ismerem...
-
Neurotoxin
őstag
" A surround anyagok közül csak az E-AC-3 és a Dolby 5.1 fájl kezelésére volt képes, aminél ma már azért többet várunk. " Persze, hogy többet várunk. Nyílván ennek licensz okai vannak, de hogy miért nem lehet ezért a pénzért beletenni és elvárni, hogy pl egy DTS-anyagot is trükközések nélkül meglehessen szólaltani rajta...
@kalmani: Túl van ez egy kicsit tolva már. Ott vannak a Linus és az OLED-es ázsiai (UK-ban élő) csóka videói, ők már csináltak nem egy videót a témában, hogy már nem kell tartani (annyira) a beégéstől.
@Balika911: "ha megnézzük az akár 4-500 ezres gamer monitorokat is - felhős-bleedes transformerdizájnú IPS retkek, tisztelet a kivételnek." Szívemből szóltál!
[ Szerkesztve ]
18 éve a PH! lapcsaláddal!
-
stellaz
addikt
Ide görgettem elsőnek:
Fogyasztói ár kb. 500 000 forintés itt abba is hagytam a cikk olvasását.
-
Victorio
aktív tag
Én terveztem, hogy veszek egy ilyet monitornak. A 42" még épp emészthető méret lenne. 32" lenne az igazi, de abból csak IPS/VA monitor van értelmes áron. Az OLED miatt meghoznám ezt a kompromisszumot a mérettel.
De ennyiért nem fogok venni.
Az előző generációs C1 sorozatból a 48"-os kerül 320eFt-ba. Ha a C2 42" 300 alá jött volna, máris mennék érte.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napelem
- További aktív témák...
- DALI Rubicon LCR, Rosso - Csomagolás bontott, garanciális
- Logitech Z323 2.1 hangfal
- ÚJ KEF Q350 1 PÁR FEKETE 2 UTAS POLC HANGFAL
- LG 65QNED813RE / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Bontatlan dobozos OnePlus Buds Pro 2 - Obsidian Black fülhallgató + Ajándék szilikon tok!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen