Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is nemrég javítottam egy E-1-et, nagyon tetszett, bár sajnos az a szenzor 2005-ben is sovány volt a Canon-Nikon ellen... A színei viszont valóban zseniálisak, és a sima 14-42 (nem Pro) optika, ami hozzá volt, is nagyon jó volt.
Mondjuk az E-PL1-emen, ami sokkal későbbi cucc, ugyanezeket a hiányokat veszem észre, valahogy mindig zajosak a sötét részek, de ha van fény, akkor nagyon rendben van.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz Tin_Shield #23 üzenetére
Az APS-C szerintem bőven nem temetnivaló, sok gyártó fejleszt ilyen méretű szenzorok köré gépet; na meg ez csak egy szenzorméret, és nem csak ezen múlik egy gép. És megvan a kis szenzoroknak is a maga előnye, helyén kell kezelni.
-
válasz Tin_Shield #29 üzenetére
Helyette a FF obik feltehetőek az APS-C vázakra, azokból meg van elég. Natív obi tényleg nem so van, de megfelelő minőségű FF -fel nem sok hátrányt látok, a nagylátószöget kivéve. Az meg m4/3-on is gond.
-
válasz Mr.Csizmás #47 üzenetére
Az attól függ, mire kell
Van MILC-em, van APS-C Canonom, a képeket elnézve, van előnye az APS-C-nek, nem kevés (ugyanolyan ekv. gyújtótávolságú üveget feltételezve, mert ilyenek is vannak nálam).Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
Hát, azért én azt látom, hogy a Canikon eléggé tolja az APS-C gépeket, a FF-et nem annyira... Amúgy én is örülnék, ha vagy jobb obik lennének APS-C-re, az igaz. A vázakkal nem szokott gond lenni.
A FF azért más világ. Amikor először a kezembe nyomtak egy 5Dmk1-et, hogy nesze, most fotózz ezzel, akkor azért meglepődtem, hogy egy 24-105 mennyire más élmény, mint egy APS-C+kitobi, kistele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest