Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aizen92

    addikt

    válasz laceeeboy #2980 üzenetére

    Kép, hogy működik 8.1 alatt is. ( most vágtam ki, "dátummal ellátva", nehogy azt mondhasd "hazudok", ha neked nem sikerült az én driveremmel :DDD )

    Direkt visszanéztem a böngésző előzményeim, meg total commander is elmentette a fájlt, így 100%, hogy nálam ez a Windows 7-es Energy Management driver van fent .

    Próbáld ki! Viszont, ha ez nem működne esetleg, akkor korábbi drivereket pakolgass fel. de én 90%-ban meg vagyok győződve, hogy működik. Más panaszkodott, hogy 8.0 alatt nem megy ez a driver, de 8.1 alatt mennie kell! ( a Lenovo honlapján lévő driverrel, amit 8-assal kompatibilisnek tartanak, na azzal például nem ment. )

    Amúgy nekem sok játéknál fps és teljesítmény növekedést hozott a Win8.
    De elvileg ezt Windows 7-tel is meg lehet tenni 3rd party progival, aminek a neve CPU parking. ( vagy valami hasonló, ha érdekel megkereshetem) Lényege, hogy az "alvó processzor magokat jobban kihasználja". Nekem ezt anno így magyarázták el. Pontosan nem tudom a technikai részét,de elvileg ez a funkció benne van már alapból a Windows 8-ban, ezért okoz játékokban teljesítménynövekedést.

    (#2985) Sk8erPeter: köszönöm.:R

    [ Szerkesztve ]

    "The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Új hozzászólás Aktív témák