Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dominó85

addikt

válasz Invader Cent #5422 üzenetére

Invader Cent
    Több forrásból folyamatosan követem a Lenovo dolgait. Többek között mivel Zuk Z2 Plus telefonom van. És ennek az albrandnek a Lenovo eddig 2x intett Pá Pá-t, mégis szellőztetik, meg úsztatják a kacsákat egy Zuk Z3 Max nevő készülékről. Biztosat én sem tudhatok. Sajnos a Lenovo az egyik leglogikátlanabb gyártó. A döntéseik háttere ismeretlen, az emberek meg a WTF - What the F*ck! érzéssel lesznek gazdagabbak. Elég ha megnézed mennyi Lenovo Kx Note jött a 3-as után. Valamennyi egy hulladék lett a K3 Note-hoz képest is. Egy dolog talán biztosabb lábakon áll, hogy az eladási számok nagyban befolyásolják a szoftveres támogatást. Azért összesen 4 gyártósornyi K3 Note igen nagy szó.

Payskin
    Minek fejlesszenek Nugátot, ha itt az Oreo? Ráadásul az alapjaik nagyban megegyeznek. Viszont számos apró funkció az Oreo-ban jól jöhet. Igen sok készülék anno 4.1.2-ról nem KitKat-ra, hanem 5.0-ra frissült. Pont azért, mert a 4.4 egy rakat ... volt. A 7.x rendszert meg nagyon gyorsan leváltja a Google. Egyes gyártók és készülékeik még csak most kapnák meg.

fejesg2
    Semmi sem biztos már a Lenovo háza táján. Most hogy a Motorolát tolják Kínán és Indián kívül. A Zuk szériát pedig fentebb említettem már.

* Péter - 06302461862 *

Új hozzászólás Aktív témák