- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dacsa
senior tag
Sosem működött az a része!
-
Tamás9x
őstag
Időközben bukkant már valaki stabil magyar rendszerre? csak 1 elvárás lenne hogy ki lehessen kapcsolni az összes animációt.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
nagyúr
válasz n.andras74 #8406 üzenetére
Azt tudnod kell, hogy az alkalmazások arra a 680MB-os partícióra teleülnek.
Ha ez elfogy, akkor több dolgot lehet csinálni.
1, SD kártyára telepíteni
2, SD kártyára linkelni (link2sd)
3, átpartcionálni ( a belső tárhelyet, mint adatpartíciót megnövelni a telefonmemória "vesztére"); ennek elméleti háttere az új témaösszefoglalóban , sajnos a lényegi leírás ott hiányzik.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
ada79
csendes tag
Üdv, egy kis segítség kellene: partícionálva lett a 820as 2,7G lát, viszont az appok úgy mint fényképek, zene nem látja az sd kártyát. Alapért. íráslemeznél csak sd kártya lehetőség van. Próbálkoztam file managerekkel átpakolni zenét, képet de nem tudok. Így fasza a belső tárhely nagysága, de a telón lévő gyári appok meg nem látják a külső sdn lévő cuccokat! Pls help köszi
-
mafatka82
csendes tag
Lenne egy olyan probléma a telefonnal, hogy néha nem akar feléledni a kijelző, vagy csak nagyon lassan és ha fel is eléd akkor nagyon lassú, csak az újraindítás segít... Ha nem éled fel akkor pedig az aksi kivétele. Tapasztalt már valaki hasonlót? Mi lehet a baja?
-
nagyúr
válasz mafatka82 #8411 üzenetére
Elsőnek azt mondanám, hogy egy wipe cache, wipe dalvik cache párost próbálj meg (nem factory reset!)
Lehet, hogy megfogta valami alkalmazás.
Érdemes lehet megpróbálni, hogy csinálsz egy CWM mentést (vagy 2-őt), és utána megpróbálod járatni pár napig "üresen".
Aztán sorra vissza lehet tenni az alkalmazásokat, és megnézni, hogy mikor csinálja újra.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
buccaneer
csendes tag
Sziasztok!
segítség kellene, mitől van - hogy tudom javítani ?
- a Kínából tavasszal vásárolt A820-asom néha beszélgetés közben elkezd recsegni, zúgni és akkor meg is szakad a beszélgetés - aksit kiszedem, majd újra belépek, akkor minden rendben. Főleg akkor jön elő ha 4-5 napig nem indítom újra.
Eredeti rom, App-ot se raktam fel wifi, gps, BT minden tiltva - nem használom.
ver info: Android: 4.1.2
baseband: A820.V16. 2013/03/04 15:18
build no: Lenovo A820_S150_130925üdv: buci
-
jugamir
csendes tag
-
dacsa
senior tag
Sziasztok! A projectdoge v1.0.3-as romot használom és sajnos ezt a lehetőséget nem tudom elővarázsolni [link] Van esetleg valakinek ötlete, hogyan tudnám ezt elérhetővé tenni a telón? Köszi ÜDv DCS
-
-
dacsa
senior tag
válasz Dexxter182 #8420 üzenetére
egy ikon van benne a float caller hol a többi? talán a kinaiak ellopták??? ))
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Mostanában a gmailem nem teljes mértékben szinkronizál. A leveleket szinkronizálja, de az olvasottságot nem. Illetve ha a PC-n olvasok el egy levelet akkor olvasottá teszi a telefonon is. Viszont ha a telefonon olvasok el egy levelet, akkor a PC-n továbbra is olvasatlan marad. Van erre valami beállítás, vagy mit tehete. Eddig működött. linerty rom -
dacsa
senior tag
válasz Dexxter182 #8424 üzenetére
Merre keressem nem lelem . Köszi.
-
dacsa
senior tag
válasz Dexxter182 #8424 üzenetére
Megleltem
-
dacsa
senior tag
Sziasztok! Olyat láttatok már, hogy amikor a kettes kártyára jön hívás nem csörög a telefon, project romot használok, illetve ha van valakinek tapasztalata, hogyan tudnám csörgésre bírni a kettes kártyára érkező hívásokat, köszi üdv DCS
-
tpopity
csendes tag
Sziasztok!
2014.július óta hsználja barátnőm egy lenovo a820 készüléket. Etotalk-ról lett rendelve, illetve etotalk mod rom-al jött. Talán egy hónappal ezelőtt óta idegen kínai appok települnek "felhasználói beavatkozás" nélkül. Értesítési terülten jelenik meg az üzenet, hogy valami játék települt. ESET mobil antivírust telepítettem, de nem riaszt. Hasonló tapasztalat, esetleg tipp?
Köszönöm,
Tibor -
jFox
addikt
-
jFox
addikt
A Lambda nekem eddig bevált. Még egy kicsit tesztelem, aztán mentem és nekiálok kísérletezni én is.
Ez a ColorOS nagyon tetszett, csak az a pár hülyesége nem (BT headset-tel zaj volt hang helyett időnként, illetve BT hívás után néha bekérte újra a pinkódokat. ). De van fent a needrom-on pár verzió belőle, hátha valamelyik jó lesz.
A Cappa féle rom is jó csak puritán. Cserébe stabil. (Mint DeákBill! )[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Morelocal2 és meg van oldva.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Machado
tag
Ma megkaptam a telefont postástól, kifizettem a vámot.
Bontom ki a csomagot, kapcsolnám be a telefont, semmi. Jó, mondom, biztos csutkára le van merülve, rádugom hálózati töltőre, 20 percig rajta, semmi, kijelzőn sehol semmi visszajelzés.
Legyen akkor töltve gépről USB-vel, megint semmit, akksi benne van.Tmallboxtól rendeltem, minden simán ment egyébként.
Vkinek tipp, vmit esetleg elfelejthettem, vagy akármi...
Ha most Paypal disputot indítok és visszaküldöm, lehet, hogy megkapom a pénzemet, de a vámot ilyenkor nem lehet valahogy visszaigényelni vagy az elúszott?
-
-
dacsa
senior tag
Srácok valahogy fel lehet cserélni a tárhelyeket? sdcard1-et sdcard0-ra illetve fordítva? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest