Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvin_ti4200

    félisten

    válasz sajo13 #8735 üzenetére

    Nekem MIUI8 van kezdetek óta a telefonon, úgyhogy nincs viszonyítási alapom, de napi 8-10 órányi Spotify-jal és egy kis egyébbel 3 napot bír ki, ahogy számolom.

    Más: kénytelen voltam megbarátkozni a MIUI8-cal, mert valahogy a Goole referenciára hajazni próbáló külső alatt azért voltak nem kívánatos működési rendellenességek, amikből nullát vagyok hajlandó elviselni, szóval minden gyáritól eltérő launchert (Google, Nova) letöröltem, back to the roots :)

    Vannak azért még furcsaságok, amiket nem értek:

    - Apple Earpods fülest használok, a középső gombja nem felveszi a bejövő hívást, hanem elutasítja :( Nem találtam opciót sem a Phones gyári alkalmazás Incoming Calls beállításánál, sem az Audio Settings-ben, ahol ezt testre lehetne szabani (mert az utóbbinál nem érzékeli a gombokat a telefon, hiába kér, hogy nyomjam meg a felfelét kezdésnek).

    - akár a gyári Gallery, akár a Google Photos alkalmazást használom, mielőtt belenagítanék bármelyik képbe teljesen pixeles, mintha egy sokkal kisebb felbontású thumbnailt nagyítana fel vagy nem tudom. Ha egyszer belezoomoltam és utána kizoomolok, akkor már jó, de ezt kb minden képnél el kell játszani. Van erre valami megoldás? Ki tudjátok próbálni, hogy nektek hogy működik ez?

    - a Spotify számléptetése és Pause funkciója teljesen random működik a már említett fülessel (jellemzően sehogy), ötlet?

    - nem értem, hogy a színhőmérsékletet (aminek teljesen amatőr módon csak három (Warm, Standard, Cool) állása van) miért csak Adaptive Contrast mellett lehet használni. Nekem a Standard közelebb lenne a szájízemhez, mert így sötét tartalmaknál (pl. a Spotify albumlistája, ami egy fekete háttér előtt van) nagyobb fénynél (pl. napsütés, de elég egy kicsit kisebb is) csúnyán megemeli a kontrasztot, ami így egy túlszaturált, túlélesített képet eredményez. Amint persze váltok egy kevésbé sötét hátteres felületre, alkalmazkodik ő is, tehát megszokható, csak nem szép...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák