Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Disney féle Trilógiába miért nem láttunk ilyen látványos és jól megkoreografált űrcsatákat?
Költői kérdés volt,korhatár besorolás/Family Friendly buziságuk miatt sajna esélytelen.
Eddig kifejezetten ígéretes játéknak tűnik,rövidfilm igényességét alapul véve van esély a normális Single Player campaign-ra! -
félisten
Ez tényleg jól sikerült, de nekem külső nézetesként kellene csak a játék.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
duvi
nagyúr
Nagyszerű kedvcsináló! Lássuk, hogy mit tud a játék! Az első hírek alapján nagyon szkeptikus voltam, de az újabb infók bizakodóvá tettek. Hosszú idő után, hátha kapunk végre egy valóban jó SW játékot!
-
tserrof77
őstag
Visszasírom a régi Tie Fighter-t és az X-Wing-et. Anno imádtam, szegény egerem megsínylette az űrcsatákat. Néha még előszedem, DosBox-ban játszom velük. De ez újra felgyújtotta a lángot
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest