Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
elég fura konstrukció... nem rossz de nekem biztos nem jutott volna eszembe
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
koby11h
őstag
"A bal oldaliba kerül az alaplap, a jobb oldaliba pedig elválasztva a VGA"
Eh, leírás szemből, kép hátulról"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Czeky
Arcképgyáros
Ez aztán a torony ház a javából!
Kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön.So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
koby11h
őstag
Hát nem tudom, nekem annyira nem.
Mekkorák a lábak? Mert nem minden kábel szereti ha megtörik.
Hátsó (jelen esetben alsó) USB-k így részben bukta, oda pl. nem szívesen dugnék pendrive-ot, külső hdd-t, web stick-et... szóval kellhet hozzá USB hub, vagy pl. Type-C dokkoló.
És félnék, hogy valaki/valami fellöki - ez mondjuk szubjektív."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Semplar
őstag
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
törölt tag
Szerintem igénytelen a fedlapra került, kimondottan ventilátor rácsnak kinéző ventilátor rács, úgy, hogy minden máshol próbálták az illúzióját megtartani annak, hogy ez nem egy kib. Pc ház!
1:1:~2-es arányokkal és a lekerekítetlen élekkel együtt, tök durván, mesterkéletlenül néznének ki élőben.[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
Nálam még mindig a Phanteks Evolv Shift 2 a befutó az ilyen toronyházakból.
-
Czeky
Arcképgyáros
válasz HELLAFLUSH #7 üzenetére
Ez még jobb! O.O
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest