Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz djculture #37 üzenetére
Alaphelyzetben igazad is lenne, de itt sem kell figyelned az írási ciklusokat (2 - 3 évig, addigra meg úgy is kinövöd, vagy legalábbis én igen). Mert az már komoly baj lenne. Nyilván ha egy BlackMagic hyperdeck studio -val használod 7/24-ben akkor kell figyelned, vagy egy VMware fut rajta, ami folyamatosan írja és olvassa, RAID 0 + 5 -be kötve akkor is. De valljuk be őszintén ezt nem egyetemista fogja így használni, vagy egy irodai munkás. Valamint nem erre találtaák ki a V300-at.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
A komplett masinát nem, itt az SSD-ről beszéltem. De még így is 5 - 8 évet simán kibír általános használat mellet.... A hirtelen megáll dolog jobban zavar, de erre van a biztonsági mentés.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
Csak éppen ez könyvelési csalás volt. Nem pedig szakmai bukás, valamint a HP éppen azt a "Bukást" vissza próbálja szerezni. Nem egészen ugyanaz a kettő szerintem. Mondhatnám a szezont a fazonnal ne keverd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BONTATLAN! Seagate 10TB SATA 3.5" Merevlemez!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó! 38.000.-
- Samsung 990 PRO 1TB - 2TB M.2 NVMe / Kingston KC3000 2TB M.2 PCIe NVMe / 2TB WD Purple / 870 EVO
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest