- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
Idéznék a hozzászólásodból: Ebben az árkategóriában ilyet még nem találtam, az ugyanezzel a vezérlővel szerelt Kingston V+200, de a samsung 840 vagy az Intel 330 sem tudja ezt.
Az a gond, hogy nem tudjuk, sem Te sem én, hogy pontosan milyen modulokat használnak ennél a tipusnál. Ennél fogva nem ismerjük a minőségüket sem. A gyártás során igenis van különbség két legyártott darab között, amit a tesztelés folyamán válogatnak/minősítenek. Egyszerű példaként ugyanígy lesz a memóriakártyáknál is ugyanabból a gyártásból, ugyanarról gyártósorról egyszer Class 10-es egyszer meg Class 4-es változat. Márpedig a sebesség és a minőség hatással van az árra is. Ezért tartom elképzelhetőnek hogy bár igazad van és ugyanonnan jön és csak a csíkszélességben különbözik más hasonló változatoktól, végeredményben igenis más a chip/termék.
Mindketten feltételezünk és következtetünk konkrét tények nélkül, ezzel szemben a gyártótól valami le van írva. Hogy a mi feltételezéseink közül melyik helyes, nem tudhatjuk. A gyártói tájékoztatás viszont tény. Hogy okkal vagy ok nélkül annyi az már más kérdés (például a garanciális feltételek miatt).
A skálázódásról szóló részt értem és elfogadom, de ennek pont a 840-es mond ellent azzal hogy többszörösét tudja annak amit papíron bírnia kellene.
Bármelyiket is nézzük, élettartamban többet tudnak mint vérpistike igénye, azt gondolom hogy ebben is megegyezhetünk.
Szerintem fejezzük be ezt a vitát azzal, hogy a sok, piacon elérhető SSD közül egyszerűen nincs legjobb. Árkategóriák vannak, ezeken belül 1-2-több egymáshoz képest azonos tudású és teljesítményű termék. Ezek közül egyéni szimpátia alapján érdemes választani, mert a különbségek, ha kimutathatóak is, olyan minimálisak, hogy a napi használatban vérpistikék 99,99%-nak fel sem tűnik. Te és én kilógunk ebből a 99,99%-ból ezért tudunk ezen vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videón a Galaxy S25 Ultra
- Xbox Series X|S
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- SSD többféle, sata 2,5"
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest