- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Nem értem a fikázokat... ha nem tetszik nem kell megvenni, senki nem kényszerít rá.
Nekem is van ilyen vagy fél éve (na jó a 4:3 as verzió), szeretem, jó a távírányítója kicsit érzéketlen a keret miatt.
Gyerekeim imádják rajta nézni a "babát" (saját magukat) a Shrek is jól megy rajta, frakk összes is megvan a kártyán szóval tökéletes.
Esténként külön kérik hogy nézegessék a képeket.Nem hiszem ez trendiség lenne, csak egyszerüen örültem, hogy kb 10 évvel azután hogy elöször láttam ilyet megvehettem emberi áron.
Meg mai gyereknek sem mondanám magam , aki azért vesz valamit mert trendi így közel a 40 hez...[ Szerkesztve ]
Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
Godefroy
senior tag
-
Godefroy
senior tag
"Ne felejtsd már el, légy szíves, hogy ez elsősorban egy hardver-oldal. "
Miért a képkeret az szoftver?
A videokártya tesztek meg igencsak szintén a leggazdagabbnak szolnak ha 4870 X2 vesszük amit fentebb írtak.Komolyra ferdítve a szót :én azt nem szeretem, hogy van egy cikk itt a Prohardveren, a hozzászólások nagyrésze fikázó, lenéző, beszoló. Pl amikor a srác megépítette a cockpitot és nagy ámulatomra nem arról szólt a legtöbb hogy gratulálok, így tovább stb, hanem mennyi szabadideje van, nem is olyan nagy durranás, mennyibe kerül.
Így itt is. az hogy kinek nincs rá szüksége meg felesleges ilyen hozzászólásk legfeljebb a hozzászólások számát nőveli, nem tesz hozzá a cikkhez.El kellene fogadni, vannak olyanok, akik nemcsak a gép belsejét tekintik hardvernek és nemcsak a játékra használt (pl. videokártya) bemutatók a jók, amikor arról szól a referencia nyákot melyik gyártó milyen színű matricával dobta fel.
Vannak tizenévesnél idősebb olvasói is a Prohardvernek, rájuk is kell gondolni.
Nem is beszélve arról az apróságról, nyilván vannak szponzorok is, (alul el lehet olvasni) akik küldenek be anyagokat tesztre nyilván jobban fogyjon. Nincs ebben semmi, gondolom ezt az oldalt is pénz működtetti mint mindent az anyagi világban.Kicsit hosszú lett
-
Godefroy
senior tag
Ez egy tévhit.
Magyarország legelismeretbb gyermekszemésze szerint (nemrég hunyt el, DR. Pálfia Ernő, nyugodjon békében) ő mondta a legjobban az olvasás rongálja a szemet.
A TV-zés abszolut nem, mert csak bámulsz.
Viszont a könyvnél nagy a kontraszt a fekete betű és a fehér papír között, ráadásul a szemed folyamatosan ugrál jobbról balra amikor a sor végéról visszatérsz az elejére.
Ettől a monoton gyakran órákig tartó mozgástól erősen romlik a szem.
Persze monitoron olvasni se sokkal jobb de legalább beállíthatod a fényerőt, kontrasztot, és esetleg a háttérszínt is így kevésbé rongál.Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
Godefroy
senior tag
"Ez badarság. " "Baromság"
"Soha nem hallottam erről és soha senki nem erősítette meg, amit mondasz, vagyis hogy a szemizom a mozgástól romlik. Hogyan?"Te szemorvos vagy?
Mert ha nem miért kellett volna hallanod róla, ráadásul nem én mondtam, hanem egy profeszor, aki 50 éven át a szemgyógyítással foglalkozott, lehet egy nüansznyit jobban ért hozzá mint Te.
Nem biztos de lehet.Monoton mozgástól.
Ezt írtam.Abban egyetértünk, hogy keveset olvasnak mostanában és a TV és monitor bámulása sokkal több időt vesz el.
A Plázában sétáláskor a szemed folyamatosan másra fokuszál, a nő fenekére elötted, a mozi plkátra, a távolban egy hangos nevetésre figyelsz, plakátot olvasol stb.
A légkondi valóban szárít.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Napelem
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest