Hirdetés
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Na, az én telefonomon biztos nem lesz fles. Jó nekem a buta telefon is, amennyit én 'fonálok.

-
Killing
addikt
Java-ra is kéne ilyen.

-
Andreas2
tag
Remélhetőleg addigra rendberakják kicsit a kódot

The product manager said: “We do have some memory leak issues, and we’re working on some solutions.”
[link] -
fatal`
titán
Pfúj de utálom a flasht, dehát ez van, evvel készülnek a weblapok, sajnos. 64bitest mikor óhajt belőle a drága Adobe kiadni? Soha? Nevetséges.
-
ArchElf
addikt
Én is nagyon keményet akartam írni, de akár még előbb is lehet Silverlight2 Nokiára, mint flash
Mondjuk a hír már másfél éves, szóval lehet, hogy a Nokia marketingesei elfelejtettek szólni a fejlesztőknek.AE
-
ArchElf
addikt
A cég szinte minden mobiltelefonos platformra elkészíti teljes funkcionalitású lejátszóját, egyedül iPhone-ra nem. Az új verzió 2010 első félévében várható.
Azért kiváncsi vagyok, hogy egy átlagos Nokia S40-es platformra épülő telefonon hogy fog futni a flash...
Vagy netalán pont ez a marginális réteg nem lesz bent a szinte minden platform-ban?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
AE
-
FTeR
addikt
erre az erőforrás kímélésre kíváncsi vok, a flashről valamiért inkább a 100%-os proci használat jut eszembe.
-
moonman
titán
akkor majd mobilon is nem telepítem.

Silverlight jönne már inkább.
-
Depression
veterán
Ha az Atom kevés a flash-hez, akkor a vacak mobilok mit kezdenek vele?
-
janos666
nagyúr
Szerk.: Előbb írtam, mint cikket olvastam. De ezt azt bizonyítja, hogy a cim félrevezető.
(rögtön beböktem, hogy nekem van FlashLite3.1 a telómon
)(#3) zbory - Akadóznak, lesz elvileg GPGPU gyorsítás is, miegymás. (bár az, hogy megtalálja a gépben a nagyobb nyers erőt, még nem erőforráscsökkentés
) -
infectedmann
őstag
nekem valahogy nem hiányzik iPhone -ról a flash... ha lehet itthon is minél kevesebb flash tartalmú oldalt nézek. Már szinten mindent meglehet flash nélkül oldani amihez eddig nélkülözhetetlen volt. Láttam már nem kevés olyan oldalt, hogy először azt hittem, hogy egy csomó dolog flash -el van megoldva aztán rájöttem, hogy hoppá mégsem.
-
zbory
tag
persze ez nagyon hasznos lesz, de a magam részéről a flash mondjon le. túl robosztus és számításigényes. ha ezen tudnak javítani - ami nem úgy tűnik h céljuk lenne - akkor jöhet
-
Eddig is volt nem?

Pl. flash menü, stb.
-
tkazmer
addikt
jó gondolat, remélem, az olyan ósdi symbianokra, mint a symbian UIQ is elkészítik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)