- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek jók és asztali gépbe biztosan vennék belőle. De laptopokban ezekenek a hűtése még nem megoldott.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
törölt tag
Játszogatásig bezárólag felesleges, a profik meg úgyse ilyet használnak, gondolom.
-
Fecogame
veterán
Az RGB-s változatokat nem tudom hova tenni, de az első és az utolsó kifejezetten tetszik.
Ha utólag felszerelek egy hűtést a meglévő M2-es SSD-re, ugrik a gari? Feltételezve, hogy nem tudom eltávolítani róla.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Graphics
Jómunkásember
M.2-3 már elég régóta elérhető, konkrétan még valamikor nyáron rendeltem aliról.
@Fecogame: Ha fel tudtad tenni, akkor el is tudod távolítani, ez nem ördöglakat.
@Anachronix Pattintós? Nekem tűnik inkább csúsztatósnak, de legyen jó tényleg bepattant, most próbáltam ki.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Amartus
senior tag
Ezt tervezem venni: Samsung EVO Plus 970 1TB M. 2 PCIe
Ehhez ez a márka megfelelő, vagy keressek esetleg jobbat?
Az RGB-s nélküliek tökéletesen megfelelnének.Istenem, tele van csillagokkal...
-
Locutus
veterán
Minden valamire való alaplapon van heat spreader az m.2-höz. Az bőven elég ezekre.
Amelyik lapon meg nincs, abba lehet, hogy amúgy is felesleges melegedősebb SSD-t venni.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
törölt tag
24 órás folyamatos írás-olvasáshoz kell hűtő a Samukra, egyébként teljesen felesleges.
Az alaplapos hűtőkkel azért vigyázni, nekem már két Aorus lapon is érthetetlenül ócska, felrakhatatlan volt a mellékelt A felfogatás egyik vége mm-ekkel feljebb volt, mint az ssd szintje
-
Graphics
Jómunkásember
Ilyen adattárolasosra jo lehet a Kingston A2000 is
Samsungra kell borda, 970 mar nem annyira melegedős, borda nélkül szabad levegőn USB 3.0 adapterben felmegy azert 65 fokig intenzív írással. De az sem vészes.
Mondjuk a regebbiek melegedősebbek voltak, 960/PM961 pl.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
klopisemis
csendes tag
Ahhoz képest, hogy mennyire nem drágák ezek a hűtők, szerintem ha másért nem, de a megnyugvásért érdemes beruházni egyre. Nekemis van, volt is, lesz is. Fogtam már SSD-t ami megsütötte a kezem, igaz az egy relatíve rosszul szellőző házvan volt. Szerintem ha valaminek akkor ennek azért van értelme, az utólagos hűtési megoldások kötül.
Az öröm érzése halványan megcsillanó aranyszem a bánat folyójának fenekén.
-
Locutus
veterán
válasz klopisemis #15 üzenetére
Csak a legtöbb m.2 ssd-t nem saját maga fűti fel, hanem a videokártya pl ami fölé van rakva. Ha meg az okádja rá a meleget, még lehet ártasz is neki egy nagyobb bordával, ami jól begyűjti.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz klopisemis #15 üzenetére
A DRAM kifejezetten utálja, ha hűtik, tehát még visszafelé is elsülhet a hűtögetés.
Az meg, aki szerint egy 65 fokos chipre kell hűtés, reszkessen és hűtsön bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt
- Politika
- Stellar Blade
- Total Commander
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- FSP Raider RA 750W 80 PLUS SILVER tápegység
- 12V 18A 220W 19.5V 11.8A 230W 12v 300W 12v 400W Tápegységek Egpu - Pico Psu ( mini itx - sfx ) Nas
- Szerver Tápegység Gold / Platinum 750W 1000W 1200W 1600W 2000W Breakout Board Kábel HP DELL 12V
- be Quiet! Dark Rock Pro 4
- Noctua NF-A14 PWM chromax.black.swap (14cm)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest