Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Az egér már így képről is kényelmetlen...
-
P00By
nagyúr
Ronda, vagyis rondák
-
Zolaash
senior tag
Olyan rondák, hogy már szépek! Neeekem tetszik. Az ára mondjuk nem az én píztárcámnak lett kitalálva.
Kedves házigazda urak!
Ha nem volna megerőltető, akkor írhatnátok az egerekhez (mondjuk nem hírben, hanem tesztben természetesen) méreteket. Hossz, legfőképp, meg mondjuk szélesség (a legszélesebb ponton mérve). Yeti kezű sorstársaimnak valószínűleg komoly segítség lehet a választásban. Előre is hála, és köszönet.
Rip and tear
-
őstag
Az egér nagyon esztétikus,bejön.A billentyüzet már nem annyira.
-
nyunyu
félisten
Jaj ne, mar a Microsoft is kezdi a dobozos Logitecheken "megszokott" kozepen gombfeliratot
Sidewinder eger meg pont ugyanolyan ormotlanul nez ki, mint az elodje.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
kavicssli
addikt
szerintem mind2 cucc nagyon jól néz ki!Főleg az egér!De egy kicsikét sokallom azt a 13-14.000ft-ot ami kereskedőknél még több lesz! habár 1 "ilyen" egér sohasem fogja felvenni a harcot egy razer egerentyűvel...
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
bolondember
MODERÁTOR
a billentyűzet tetszik, de gondolom nem lesz magyar kiosztásos (mint ahogy a Logi G-szériájában sem volt)
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Daveedka
tag
azt az egeret letesztelném egy cod4 menet közben
-
Bordoi
őstag
-
Fortissimus
őstag
Jol neznek ki szerintem, nekem foleg a bill. kellene
jo otlet, h tobb gombot tudok rakni a bal kezem kore, sokszor nincs eleg bill. egy-ket jateknal''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Bordoi
őstag
Igazából nem is kocka, csak szögletesebb a konkurencia rágcsálóitól.
Pont ez tetszik benne, mernek mást csinálni.
Holnap kapom meg az elődjét a sima Sidewinder-t, amit idáig csak képen láttam és csak a teszteket olvastam.
Kiderül, hogy jól választottam-e.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
$p@rr0w
őstag
Nem tűnik rossznak az a billentyűzet, de ezen az áron nem teremt konkurenciát... Ilyen ronda egeret utoljára az Icon7 produkált.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Enton
addikt
A bill bejövős nagyon, elgondolkodtató de én is az árától félek csak!
Telepatikus képességekkel előrelátott az időben és látta, hogy ez neki nem tetszik! Ennyi!
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
Van már egy hasonló egere a Microsoftnak. Lehet, hogy az kényelmetlen volt neki, s látta a képen, hogy lényegében ez is ugyanolyan formájú.
Az előd egérrel kapcsolatban először akkor lepődtem meg, amikor ránéztem - mondván mi ez a bóvli? Aztán megfogdostam, s jött a merőben ellentétes tapasztalat, hogy ez biza minőségi, s kényelmes!Éerdekes, hogy a játékos cuccok újabban egyre csicsább designt követnek. Alig találni egyszerű, letisztult termékeket ebben a szektorban. Nem mintha engem érdekelne, de mégis feltűnt, hogy egyre inkább azok a formák kerülnek előtérbe, amelyekért 15-16 évesen majdnem megvesztem, de már abszolút nem jönnek be. Ez a billentyűzet-egér kombó sem tetszik.
-
DuplaZso
aktív tag
Az az egér szerintem is csúnya, de kipróbálni kipróbálnám szívesen.
Viszont a billentyűzetért akár a cikkben szerplő ár felét is megadnám... -
djrenato
csendes tag
Hát ne haragudjatok de ha hozzám vágnák ezeket lehet, hogy még akkor se kellene...szerintem nagyon ocsmány
Tavaly még egoista voltam, de idén már tökéletes vagyok...
-
Az egeret elfogadnám. Azt azért ne felejtsük el, hogy a legjobb egeret a Microsoft szállította nekünk: IntelliMosue 1.1A
-
Bordoi
őstag
Azt azért kifigyelném, amikor a futár csöngetne és közölné, hogy itt az egér-billenyűzet kombó ajándékba.
Te pedig egyből rávágnád, hogy nem kell mert ronda.
Nézz már picit magadba, mielőtt ilyen mega komolytalan kijelentéseket teszel.
Biztosan így történne ?Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
törölt tag
válasz bolondember #9 üzenetére
a régi széria nem ez tényleg. az újban már van szinte honosított változat is. persze még mindig nincs felcímkézve, és nem is lesz mivel ugye világít, de megvan minden a helyén í is. persze aki nem találja meg felirat nélkül amit akar az szerintem meg is érdemli
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
szerintem nem kell különösebben azokkal a hozzászólásokkal foglalkozni, hogy ocsmány etc...
a microsoft nem a 15 éves gyerekeknek készít elsősorban hardvert, ezeknek a fiúcskáknak ott a logitech, vegyék azt.a klavi bármikor jöhet, nagyon jók a specifikációi, látszik, hogy nem fut a logitech után és ez így helyes. a numpad bal oldalra való csatlakozathatósága meg külön elismerés, marha jól tud jönni, bal kezesek is örülni fognak neki.
az egér formája ergonómiai szempontból vitatható, de nincsen két azonos formájú és méretű kéz. én szívesen látnám az egér belét egy ms-6000 méretű és formájú egérben és akkor az is jöhetne azonnal.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
magnum_pi
tag
Gondolom ti is tudjátok 20G-vel mozgatni a kezeteket, nem?
Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690
-
liksoft
nagyúr
Azért a hosszú í gombja elfért volna a billentyűzeten. Gondolom, nem csak a mi kedvünkért teszik oda (más nemzetnek is szüksége van rá). Vagyis már megint csak angol nyelvterületre készítették. Nem minősítem a hozzáállást, mert nem ide való.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Integra
titán
sajnos ez ms betegség, telibeszarják a magyar piacot, ugyanezt csinálják a natural klavival.
miközben létezik belőle magyarországra ideális klavi, ugyanis a német piacon van német szitázású és kiosztású klavi, ami tökéletesen ugyanaz, mint a magyar...
vicc...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
a numpad bal oldalra való csatlakozathatósága meg külön elismerés
foleg hogy az mintha kimaradt volna a hírből hogy a num pad game módban makrókat tárol, így egyik kezedben az egér a másikkal meg gyorsan elő lehet hívni bármit ha átdobod balra pl... tényleg hasznos, de nekem tervezőprogikban is jól jönne bal oldalon az a numpad... kalap lent mert ez tényleg nem csak látványos és rugalmas, de hasznos is
-
Bordoi
őstag
Időközben megjött a Sidewinder egerem és a legnagyobb rosszindulattal sem lehet ráfogni, hogy kényelmetlen.
Egy biztos, kis kezű embereknek nem való.
Még szokjuk egymást és keresem a megfelelő sebességeket, de azt gondolom hamar meglehet szokni.[ Szerkesztve ]
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
TazLeacher
nagyúr
A bill tetején az a 2 db kerek valami, azt kell tekergetni a henghoz? Mert alapevtően tetszik a bill. (ja, és G9-em van. ), de az elég ronda...
-
ígyvanferi
addikt
válasz TazLeacher #37 üzenetére
Igen, az egyik a hangerőt, a másik a háttérvilágítást szabályozza. Látszanak is kicsit a piktogrammok a képen. És tényleg eléggé hazavágja az összképet az a két bumfordi tekerő. World of Warcraftban igen hasznos lehet a bal oldalra tehető numpad, szívesen kipróbálnám.
[ Szerkesztve ]
-
Ste
addikt
a bill nekem nagyon bejön
végre valahol lehet variálni a num-pad helyét -
Dr. Akula
félisten
Kár hogy a 21. században még mindig csak a madzagos cuccoknál tartanak. Én már csak wirelesst veszek (most épp logitech), és teljesen jó játékra is.
-
BigBear
senior tag
Igen. Ért hozzá. Mert szereti kényelmet, nem akar ronda madzagokat látni mindenhol, amik elakadhatnak stb. Nem mindenki "Gamer Józsika", aki sír, hogy jaj de sz@r ez a vezetéknélküli cucc, mert így van 1ms hátrányom, jaj, mi lesz most. Lehet, hogy nem is játszik.
Én se vennék soha vezetékes cuccot. Sok-sok éve használok vezetéknélkülit, semmi pénzért nem térnék vissza madzagosra. Igaz, nem játszom, vagy legalábbis nagyon-nagyon keveset.
Hogy on is legyek: tényleg nem valami szép ez a cucc, bár ettől függetlenül - ismerve a MS billentyűzeteit és egereit - lehet minőségi darab.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
azért csak én érzem hogy egy _kifejezetten_ játékos billentyűzethez ilyen érveket felvonultatni elég gáz ha nem játszol vagy csak nagyon keveset akkor _neked_ jó lehet bármi. viszont agyonmakrózható, háttérvilágításos (függetlenül attól hogy hasznos e vagy sem) billt nem tudsz mutatni vezeték nélkül. és ez nem véletlen maradjunk abban. akinek kellenek ezek a szolgálattások azok elviselik hogy vezeték van
-
TazLeacher
nagyúr
Látom mindkettőtöknek sok esze van. Szerinted mire van egy játékos billentyűzet? Azért, hogy "Gamer Józsika" jól tudjon játszani.
Lehet nem Te vagy a célközönség? Ez kb. olyan, mintha azt írnád, hogy milyen sz@r ez a csavarhúzó, hiszen még egy szöget sem lehet vele beverni...turmixgéppel is lehet füvet nyírni, de attól, hogy nem annyi ideig tart, mint egy fűnyíróval, attól nem lesz sz@r a turmixgép.
Komolyan, ide mindenkit beebgednek?
-
BigBear
senior tag
válasz TazLeacher #45 üzenetére
Hogy jött ide a kalapács - csavarhúzó? Meg a fűnyíró turmixgép?
Gratula az eszmefuttatásodhoz drága Einstein barátom.
Tisztelt "sokeszű" úriember; játékos billentyűzetet / egeret csak gamer használhat ugye?Tudod, az ún. "gamer" egerek és billentyűzetek nem csak játékra használhatók, sőt. A sok extra funkcióbillentyű vagy gomb nagyszerűen használható máshoz is, főleg ha programozható. Hát ha még vezeték nélküli is lenne...
Amúgy megjegyezném, hogy rengeteg játszani szerető ember van, akik szintén nem akarnak vezetéket látni.Egy dologban azért igazad van: ha vezetékes, tényleg nem én vagyok a célközönség.
-
törölt tag
minek kell személyeskedni...
billentyűzetet / egeret csak gamer használhat ugye?
nem de nekik készült. a tervezéskor játékosokat vontak be, és a tanácsaikkal felvértezve csinálták ezt is meg. és azok nem jancsikák hidd el...gamer egeret lehet másra is használni persze csak arra pont jó egy akármilyen 800 dpi-s cucc is, nem kell neked még pshez sem 2600dpi...használni lehet csak értelme nincs.
van sok funkciógomb persze. meg van háttérvilágítás is. és lehetne akkor benne egy bazinagy aksi hogy egy waron ne kelljen tölteni...
azok a progok amik használnak makrót simán használják pl az én mx3000-es billem programozható gombjait is, a teljes F sor be van fogva egy két esetben... és vannak külön erre írt freeware progik is csak halkan súgom meg. aki csak munkához venne ilyet mert sok a gomb rajta az meg is érdemli...sajnos soha nem lesz olyan eszköz hogy mindenkinek jó, amíg valaki ki nem hoz egy olyan billt, amin a gombok és a mechanika cserélhető, a világítást ki lehet szedni, van benne vezeték nélküli kapcsolódás de ha kell akkor usb csatival is megy, és még kismilló apróság. ha vezeték nélküli lenne akkot a hc gamerek sírnának most itt helyetted hogy egy rakás fxs. teccikérteni?
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Ha sajnos nem értetted a párhuzamot a kettő között akkor max sajnálni tudlak. Nem a személyednek szólt a hsz, hanem a tartalomnak. Miért kell egy Gamer billentyű topikjába a "nemgamer" billentyűket sztárolni? És megjegyzést tenni arra, amire kitalálták? Elég cinikus voltál az egész hsz-edben a "gamer" társadalommal szemben.
Ebben a hsz-ben én semmi kivetnivalót nem találok, mindössze a "barátom" szót...
Akkor nézzük kik vesznek ilyet:
A. Akinek nem játékra kell de megveszi, és hülye, mint a tök, mert - gondolj a kalapácsos példára - olyan dolgot vett, amit nem arra használ, amire kitalálták, és utána mindenki hülye lesz, meg sz@r lesz a billetntyű, mert nem olyan, mint gondolta
B. Akinek nem játékra kell, de megveszi, mert megveszi. Ugyanakkor ő nem kezdi el fikázni, mert tudja, hogy alapvetően játékra való, de ezt elfogadja, ha ő nem is arra használja.
C. Aki azért veszi, mert arra használja, amire kitalálták.
És akkor nézzük ki nem vesz ilyet:
A. Akinek nincs rá szüksége, belátja, nem veszi meg.
B. Bár ki tudná használni, de neki nincs rá pénze, vagy lenne, de drágállja.
C. Ki se tudná használni, nem is kell neki, de semmi mást nem tud csinláni, csak fikázza az ilyen termékeket illetve azokat, akik ilyet vesznek. Na, ez vagy Te. A fölösleges kötekedő.
Nekem nincs TV tuner a gépemben, mert nincs rá szükségem. Ezek szerint - a Te álláspontod szerint - az lenne a normális, ha bemennék valamelyik ilyen topikaba, és leírnám, hogy milyen szar a összes TV tuner, és nekem van TV-m, úgyhogy az összes TV tuner egy kalap sz@r és csak azok veszik, akik gépbu*ik, és még TV-zni sem tudnak a gép nélkül. Lehet, hogy nekik esetleg szükségük van rá...vagy el sem lehet képzelni, hogy 2 embernek más legyen az igénye?
-
Bordoi
őstag
Az a legnagyobb baj, hogy ha megnézitek a hírekben és tesztekben itt a PH-n, rögtön az első néhány hozzászólásban levan fikázva a cucc.
Fogalma sincs ugyan annak aki fikázik, de akkor is megteszi,mert az olyan jó magyar szokás.
Nem azt írja, hogy lehet jó a cucc, de neki ezért vagy azért nem lenne megfelelő, hanem csípőböl szar.
Én kb 7 éve csak és kizárólag vezeték nélküli egeret voltam hajlandó használni. Amikor elromlott a Logitech egerem, lélekszakadva hívtam telefonon a hazai képviseletet, és hosszasan ecseteltem, hogy vezetékes egeret vagyok kénytelen használni és éppen a nyakam köré van tekeredve a madzag.
Azt gondolom hogy akkor kellene nagyon sok embernek a vehemens véleményét kifejtenie, amikor már volt a kezében és használt valamilyen cuccot. akkor még lehet is vele vitatkozni, de olyannal aki egy képről valaki megállapítja, hogy ez szar, azzal hogyan lehet vitatkozni. Miről ?Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest