-
PROHARDVER!
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
A kijelző szerintem rendben van, igaz, hogy IPS, de a legjobb fajtából és legalább nem PWM-es mint az OLED. Aki erre érzékeny az tudja miről beszélek. Az akku új korában zseniális szerintem, az idő előrehaladtával nyilván csökken. Nekem másfél év után 88%-os és nem olyan már mint új korában, de ez minden telefonnal így lesz. Lightning van a többi iPhone-on is... , faceID fogalmam sincs neked miért lassú? Nekem hibátlan, vak sötétben is akár, netezni is baromi gyors rajta.
"híváskor nem tartja a 4g-t," ez simán lehet szolgáltatói probléma, nekem Yettel flottában semmi gond.
"a rajta lévő üveg két hét után olyan karcos lett hogy öröm nézni", Fóliát kell rá tenni ez az alap. Mindegyik meg fog karcolódni.
Nagyjából ennyi.[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
niof
addikt
Ah, értem. Ebből nekem csak a melegedés tűnt fel, de az is csak akkor, ha megy a Waze. Egyébként nem. A kijelzővel szerintem semmi gond nincs, de ez teljesen egyéni preferencia. Adatot nem mozgatok kábelen, felhőbe megy minden, ami kellhet, és onnan kimásolni csak annyi, hogy az adott gépen megnyitom azt a mappát, ahova feltölti a motyót. Kollégám 13-án valóban picit gyorsabb a fid, de nem sokkal. Legalábbis nekem nem tűnik kiemelkedően gyorsabbnak. Hívás problémát nem tapasztaltam.
Hát, nyilván eltérőek a felhasználói szokásaink. Nekem ez még évekig jól fog szolgálni, kivéve, ha esetleg beadja a kulcsot az akksi. Egyébként nem cserélném.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Pfiucska
aktív tag
Igazabol ezekkel mar most egyet tudok erteni, viszont azt is be kell latni/latnom, hogy arra hogy telefonaljak vagy irjak 3 uzenetet mindegy hogy a 12 mini oledjet vagy a 11 lcd-jet nezem
Hivaskor eldobja a 4g-t az nem hangzik tul jol, de meglatjuk.
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest