- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
okibots
aktív tag
Jó lesz ez, majd valami akcióban lecsapok rá.
Most Watch Dogs 2 pörög, utána egy Mafia 3-at kéne végig tolni, majd a Final Fantasy XV-öt. Szóval nem nagyon fér bele már idén, de még jövő év elején semGamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
rdt89
addikt
Még a 3-at se kezdtem el, de akkor most már rá kell magam venni, és a többi folyamatban lévőt félre tenni.
-
Sanchez638
addikt
Ez optimizáltabb lesz majd? Mert a 3. rész nagyon fos volt ilyen téren.
Számom az adatlapomon.
-
zsolti1debre
tag
Ha majd jol leakciozzak akkor en biztosan megveszem.
-
Scholes9
nagyúr
válasz zsolti1debre #4 üzenetére
Pontosan erre gondoltam én is Egy akció keretében nem lesz ez rossz
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
mad1
veterán
válasz Sanchez638 #3 üzenetére
Sztem procifuggo volt.
Mas...a 2-on kivul mindet vegigtoltam es ez sem marad kiNe szemetelj ! = Steam
-
Sirandrish
legenda
Darálni jó lesz.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Medocsabi
addikt
Hát nem tudom.Ez nekem annyira "komolytalannak" tűnik,mintha valami zombi paródia lenne.Bár nem játszottam soha a sorozattal.Van sztorija is,vagy csak ilyen vicces-mókás nyírdkiazombit game?
-
okibots
aktív tag
Van sztorija is, és az a lényeg benne, hogy ilyen "komolytalan" az egész. Mikor műdákó ágyúval lövöd a zombikat, vagy férfi hormonnal tömött kigyúrt NŐ az egyik főellenség, akkor nem hiszem, hogy bárki komolyan is venné
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Sirandrish
legenda
Az nem a Saint Row?
Ez sem túl komoly, de nemár hogy ebben is van műdákó ágyúEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
okibots
aktív tag
válasz Sirandrish #11 üzenetére
Hát a 3. részben volt, gondolom ebben is akad majd hasonló eszköz
Medocsabi Harmadik részt említettem példaként neked, a negyedikkel még nekem sem volt dolgom. De a filozófia gondolom maradt erre a részre is, amit láttam prológus videót abban nem csalódtam e téren
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs