Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacccca87

    addikt

    válasz AtHoS #20474 üzenetére

    Kicsit is olvasnál és értelmeznél akkor a sablon szemüveges dumát megspórolhattad volna. 3 éves a p30pro-m elégedetten használom ( előtte csak és kizárólag Adorid telefon, kivétel a nokiás telók, de az nem is ez a kategória).

    Megint csak vagdalózol hogy 80-100 app amit használsz... ( ezt is kétlem. max telepítve van de mind1) de megint 0 info. 2 app amit kiemeltél, ebből 1 ami nincs, 1 meg kérdéses (kivétel ha látnod kell hol vannak, egyéb esetben a MÁV app teljesen megfelel)
    Kicsit tovább kellene látni azon hogy ugy gondolod te vagy az átlag ember/meg az ismerettségi köröd, mert nem, azért is beszélgetünk egy IT oldalon. Szóval aki felsőkategóriás telefont vesz azok körében nem igazán okoz problémát a felhasználás során 1-2 app hiánya.

    @direwolf:
    van pár IT-s ( rendszer üzemeletető, prgramozó/fejlesztő) barátom akik szintén nagy megelégettséggel használják, sőt az egyik pont droidról váltott és jobban tetszik neki. Mert csak arra akarják használni amire van és nem kísérletezgetni meg mókolni vele, és ez itt a kulcs.

    @xcsabo:
    szifonnal 1 réteget céloznak meg aki azt akarja hogy ne kelljen neki túrni a beálíltásokat ahhoz hogy egy ökoszisztéma működjön, hanem bekapcsolja és működik összehangoltan (telefon,óra,tablet,mac stb...) Vannak akik pöcsnagyobbítónak használják habár ez szerintem manapság már nem igazán működik, túlságosan eltejedt már a márka az alacsonyabb jövedelmű rétegekben is. A design az kb faék szóval nem releváns ma már majdnem minden telefon ugynugy néz ki egymást koppintják. Az igazság viszont az hogy érdekli a beltartalom mert minden működik out of the box.

    Szóval 1 szónak is 100 a vége szerintem továbbra is bőven alternatíva a felső kategóriás szegmensben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák