- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkee
tag
Tisztelt fórumozók!
Segítséget kérek egy pár kérdés megválaszolásában, az én kérdéseim, de lehet, hogy másokat is érdekelnének:- az un. redőny külön megtalálható - e valahol
- rom csere/frissítésnél a mappák létrehozó dátumát mennyire figyeli a szervíz /garancia/
- custom rom után símán mehet vissza az - sd kártya, akku, töltős eredeti rom visszaállítás
- particiókat érdemes - e egybe venni, illetve az eredeti rom visszaalakítja - e magának
- alternatív launcher telepítése, nemtetszése után az eredeti símán elérhető
- az alsó sorban lévő képernyő elnevezések eltávolíthatóak - e
- trz rom bonus mappájába saját programok rakhatók - eRemélem érdemesnek találtok a válaszra. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
kkee
tag
Köszönöm gyors és korrekt válaszod. Redőny alatt a felső részen lehúzható "wideget-et" értem. Most generálodott még két dolog: gyári launcher teljesen visszaáll, ha a másikat leszedem illetve hogy tudok váltani a kettő között. + a felosztásra a válaszod nem világos. Köszi
-
kkee
tag
Sziasztok, valakinek sikerült a már belinkelt oldalról leszedni a clockwormod- ot, Illetve hol találhatok a box használatához valami leírást.
-
kkee
tag
Valaki próbálta már, hogy a trz rom bonusz mappájába másol bele saját programokat? Egy telepítéssel akkor elvileg azok is fent lennének? Elméletileg akkor törölni is lehetne onnan.
A CWM - dal a meglévő rendszeremről tudok teljes mentést csinálni és azt visszatelepíteni, esetleg más rom - ot onnan nem lehetne felrakni?
-
kkee
tag
Hogy tudom visszaállítani az eredeti recovery - t? Illetve az előző hsz.-omhoz van valami fejlemény?
-
kkee
tag
Ma délelőttöm:
Kezemben a Slim gyári rom - mal mindenem rajta. Gondoltam szórakozok vele egy kicsit. A cwm telepítése előtt boot, rossz gomb, minden eredeti állapotba visszaállt. Nem baj. Cwm fel - utána trz rom. Nem rossz, de pár dolog nem tetszik. Minden feltelepít - rendszer lement cwm - dal. OK. Ha már benne vagyok Atomic fel, ebben is vannak hülyeségek - gyomlálás - telepítés, rendszer lement. Ha ment volna a cwm. Nem engedett benne semmit csinálni, sőt ki sem tudtam lépni belőle. Cwm újra telepít Atomic lement. OK. Eredeti rom sd - kártyára, síma újraindítás és települ. OK. Cwm nincs.És most itt tartok, ha felraknám a cwm - ot, akkor a mostani rendszert lementeném, mint ahogy indult a nap. Kérdésem, hogy ha lementem utána a cwm - ot letudom - e szedni, így maradna az original állapot és ha úgy van kedvem vissza, majd próbálgatni a már lementett trz - t és atomic - ot.
-
kkee
tag
Nem szeretnem bekapcsolaskor latni a kinai irast es jobb lenne ha csak akkor lenne fent a cwm ha felrakom. Van valami modszer a gyari recovery visszatelepitesre?
-
kkee
tag
A cmw - od, hogy tudom leszedni?
-
kkee
tag
Érdeklődnék, hogy valaki egy cwm által lementett adatok nélküli zip - pel rendelkezik - e trz illetve atomic rom-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs