Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mkRoland

    senior tag

    válasz Cynicelectro #8583 üzenetére

    Én is megvettem és a NFS-t is, meg a ShadowGun-t, de ami a legjobb: OSMOS HD (már majdnem végig is játszottam, 1-2 arcade szinttel szenvedek napok óta), sajnos a World of Goo-ról maradtam csak le, meg a Sprinkle-t nem engedte egyik eszközömre sem megvásárolni, pedig 106 forintért megvettem volna mindegyiket ezek közül.

    Miután összedugtad az OTG-kábelt a tablettel és a használni kívánt eszközzel, és az alábbiakon is már túl vagy, akkor mennie kellene:
    Átírtad udisk-re a Q5 USB Memory Manager-en belül a mount point name mezőt? Manuálisan válaszd ki a file system esetében a vfat-et (ha FAT vagy FAT32 fájlrendszert használsz a pendrive-on/memóriakártyán).
    Ha az alsó nagy gomb Mount File System, akkor nyomj egy kapacitív menü gombot, majd egy Rescan Device-t (ezt célszerű párszor eljátszani még). Ha nem Mount File System, hanem Unmount File System van, akkor nyomj erre az Unmount gombra és átvált Mount-ra.
    Ha ezt mind-mind lejátszottad már, akkor kattints a Mount File System gombra. Ezt követően elvileg be van mountolva, nyiss meg egy fájlkezelőt (File Explorer a Marketről), majd Fájlok => Belső memória, és itt a udisk könyvtárban vannak a fájlok, HA:
    - jó a kábel
    - jó a pendrive/memóriakártya és a memóriakártyaolvasó (FAT vagy FAT32 fájlrendszerben vannak)
    - elég áramot kap az eszköz
    - jó a tablet microUSB-csatlakozója
    - tudsz root jogokat osztogatni és adtál a Q5-nek is root jogokat

    [ Szerkesztve ]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák