- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
sziasztok!
elvben holnaptól sensation tulajdonos leszek, a kérdésem a következő: ha felrakok nem gyári launchert, hanem mondjuk launcherprot, akkor a sense widgeteket fogom tudni használni? óra-időjárás kéne főleg, esetleg gmail és naptár.
illetve. desire s-en láttam, hogy a senseben be lehet állítani skineket (fém-fa-stb). tegnap a gyorsboltos sensationt nyomogatva ezeket az opciókat nem láttam. mi a megoldás, ha a fás témát szeretném használni vagy az xe beats audios piros-fekete témáját? hogy tudom rávarázsolni a telefonra?köszi a választ!
-
rbalint88
addikt
válasz Something_ #9298 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ!
Romot főzőcskézni nem szeretnék, abból köszönöm elég volt a Defynél, most olyan almajuzer módra outofthebox használni szeretném a telefonomat, nem pöcsölni azzal, hogy akkor így root meg úgy rom meg amúgy launcher.
Sense bejön egyébként, e-penis annyira nem izgat, hogy "de a SGS2 másfél nanoszekundummal előbb tölti be menüt meg 85 fps-el lapoz ez a szar nyomoronc HTC meg csak 77-tel."
A desire S-ben látott témák tetszettek, majd keresgélek HTC Hubon, hogy mit lehet lőni Sensationre, aztán valami csak lesz, ami tetszik.ICS meg jöhetne Sensationre is minél előbb, bár Nexuson sem olyan átütő, de vannak benne okosságok és végre nem olyan paraszt módon néz ki így csupaszon, ami viszont a Sense miatt úgyse fog látszani.
ja meg egy dolog van, ami bosszant a Sensationben, de csak a simában. A hátlapon annyira gagyi, hogy a két műanyag nem azonos színű, az egyik sötétszürke, a másik meg barnás. Mondjuk ez a probléma orvosolva van nálam, rendeltem hozzá XE hátlapot azt csókolom. Csak erre azért figyelhettek volna, ha már 100e Ft+ telefon...
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
hát na
ízlések és pofonok
egyébként probléma megoldva, rendeltem hozzá fehér hátlapot, XE verziót, mert az volt olcsóbb, meg lehet ámítani a népeket a beats logóval
azért zavar csak, hogy két különböző színű műanyag van rajta, mert nem úgy csinálták meg, mint a rhyme-nál (asszony azt kapott karácsonyra, ezért vettem sensationt, nem újra nexus s-t az úszóleckés helyett), hogy látszik, hogy DIREKT más színe van az anyagoknak, hanem olyan, mint ha nem sikerült volna két azonos színű anyagot gyártani. -
rbalint88
addikt
htc like...
OTA frissítésnél nem ám letölti a legfrissebb verziót, nem. most frissítek 3adszorra és még csak 1.45...-nál tart, jee.
egyébként szép, jó, szeressük.
nexus s után újabb felfedezés: gyárilag nincs rendes gmail widget
viszont kézbevenni a telefont felér egy katarzissal a műanyag förmedvény után. (2hét után került sor karbonfóliázásra, addigra zsebben hullakarcos lett a telefon, pedig nem hordok magammal két kiló aprópénzt, kulcsot, egyebet)[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz prezson #9431 üzenetére
lockscreenre ki tudod rakni a Mute nevű alkalmazást, amivel le tudod némítani, csak ugye feloldja a telefont, és újra le kell zárni.
a legjobb wifi teljesítmény kipipálása okozhatja azt, hogy a telefon 18 óra alatt különösebb használat nélkül koppra lemerüljön? éjszaka eléggé wifi-szegény környezetben van, ez ennyire le tudja szívni? o.O
most kiszedtem a pipát, várom a hatást, de eléggé alattomosan merül, nagy ugrásokkal... -
rbalint88
addikt
ebayen nem veszek többet kijelzőfóliát, mert ami vettem, az annyira perfect fit volt, hogy digitizer csere lett a vége meghülyítette a közelségérzékelőt és állandóan szétkapcsolt telefonáláskor emiatt.
egy jó fólia kibír normális, nem ütős-vágós használat mellett 2 évet is, nem azt az 1000-1500 Ft-ot fogom sajnálni egy normális, garanciális hátteret biztosító bolti fóliával szemben, főleg egy 100e+ telefonon. -
rbalint88
addikt
a garanciális hátteret úgy értsd, hogy pl speedshopnál veszel fóliát, azt ott ők felrakják. ha így nem működik a telefon, akkor legalább a pénzt visszakapod és nem a világ végére kell elmenni meg e-mailen reklamálni, hogy ez az szar. legyen az usa vagy kína.
a kijelzőcsere nem volt garanciális, az volt a gond, hogy olyan passzentra felraktam a fóliát, hogy sehol nem lehetett felpöckölni a leszedéshez és a sok feszegetéstől berepedt az üveg (gorilla glass).
szóval nem fölényeskedésből mondtam, meg elhiszem, hogy jó az az usa fólia, de ebben nem szeretnék inkább kockáztatni és megveszem boltban, mert brando van több telefonon is családban és még nem volt gond vele.p.s.: az usából jön simán jelentheti azt, hogy az usa árus megrendeli kínából és tripla áron eladja neked
-
rbalint88
addikt
ha bírja azt, hogy ótvar műanyagot fogdosson és a telefon még nyomja/vágja is a kezét, SGS2. kijelzőben, a ház minőségében viszont sokkal jobb a sensation és ha csak átlaguser módjára használni akarja, akkor nem fogja zavarni a "laggolás". nekem a sensation nem nagyon nyomkodva, napi fél óra telefonálással, 10szeri e-mail nézéssel, félórás mindentfrissítéssel, állandó wifi, kikapcsolt bt éd gps mellett 2 nappalt és egy éjszakát zörög el úgy, hogy a második nap végére 30%on van az akku. ebbe belefér kb fél óra angry birdsözés is.
úgy gondolom, hogy aki a szobahőmérsékletnél magasabb IQ-val rendelkezik, a két telefont kézbe fogva és 5-5 percig használva el tudja dönteni, hogy neki melyik kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest