- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
Pár év múlva, ha kihal a facebook (vagy legalábbis "lejárt lemez" lesz), akkor mire lesz majd jó egy ilyen kis "F" gomb?
-
rep3at
őstag
A készülék maga tetszik, engem a gomb sem zavar annyira, egyedül az ár/hardver összeállítás szúrja a szemem, az első Androidos telefonomnak is hasonló hardvere volt még anno (azóta mondjuk leszoktam erről a rendszerről). Ebben az évben már átkerülhetne a Snapdragon a középkategóriába.
Forward thinking. كرر
-
RaZroX
addikt
Ez nevetséges ez a "Facebook gomb"... Ráadásul ronda is.
This is the way
-
IkszIpszilon
aktív tag
Örülök,hogy van kameragomb végre egy HTCn.A kék gomb helyett én is szívesebben vettem volna a híváskezelők fizikai meglétét.A TFT kijelző az AMOLEDdel szemben megbocsájthatatlan bűn a HTCtől az ár tudomásában.Ez a készülék
X.Y.
-
Maxentius
addikt
-
Brown ügynök
senior tag
Ez a telefon elcseszte a tánclépést.
-
pingwin011
aktív tag
De pont ez az, hogy fb gomb nélkül ugyanezt meg tudják tenni, postonként plusz 3mp. na mindegy, az ilyen emberek fejébe nem látunk bele... viszont ez a mirroros dolog ott sántít, hogy van részvény program is, mint minden htcben, plusz az incredible is tartalmazza a mirror programot, annak meg nem hiszem, hogy 15 körül lenne a célcsoportja.
-
domi007
őstag
Amerikában mekkorát fognak ezzel kaszálni
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Real Ghoost
aktív tag
Tudásához képest drága, de más helyen meg lehet venni 77.900 forintért, még azt is sokallom érte, de jobban hangzik mint a 95 ezer.
-
eeXaa
addikt
....max. egy 20-as, mert annyit ér..
-
B1T3
addikt
Kíváncsi leszek, mennyire fog lecsúszni pár hónapon belül az ára.
-
Probber
őstag
Undorító ez a színkavalkád. Olyan mint valami össze-vissza foltozgatott 20-25 éves lestrapált autó. Szerintem ez a "facebook-mobil" meg egy eleve halva született ötlet, érdekes, hogy a HTC lát benne fantáziát.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
CarKiller47
tag
A ZTE Blade jobb.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz CarKiller47 #69 üzenetére
Hát még jó,hogy jobb!
-
Ádyka
őstag
Egy PH gombnak sokkal több hasznát tudnám venni
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
Vasinger!
nagyúr
, bár itt már bele lehet futni egy-két felesleges dologba, mint például a másodlagos kamerát tükörként használó Mirror programba
Ezt nem értem. Szerintem iszonyat 5letes, még ha nem is full HD-s, de valamennyire mégis használható.
-
retina
tag
nagyon nagyon bután néz ki az a fészbúk gomb....
retinamotors Bt.robogó alkatrészek,robogó bontó,robogó szervíz.Motorok itt:https://www.facebook.com/retinamotors
-
daniel909
addikt
A facebook gombot simán át tolhatod pl a zenelejátszó(vagy más) gombjára szerintem, és akkor már szerintem rohadt jo kis cucc.
a FB gombot meg lefested festékkel oszt kész, szerintem jó vétel mert HTC és nagyon minőségi a háza is.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Laca7601
tag
Tetszenek ezek a gyári készenléti idő-értékek. Ez esetben éppen 715 óra. Az 29,8 nap. Na az vajon hogy jön ki? Talán, ha kiforrasztom a kijelzőt és lekapcsolom a hálózat keresést. Ólomszekrénybe zárom és le is fagyasztom. Na akkor. Talán. De ennyi idő alatt az akksi akkor is kisül, ha a telefont lefelejtik róla...
És minden gyártó ilyen elmebeteg értékeket ad meg minden készülékre. Ez miért jó? -
JR.CSé
senior tag
Ha az a fránya fészbúúk gomb ne volna....
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
Zozoka73
tag
iWiW gomb nem lehetne helyette?!
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Tényleg mindenkit zavar az a gomb vagy csak egymást másoljátok.
Mert nem muszály mindenkinek leírni,hogy minek az a "facebook gomb" meg stb.
O.K.,hogy drága de ha valakinek csak a gomb miattnem tetszik nem veszi meg és ennyi.
Emiem pl. nem zavarna a FB gomb,ha normális ára és normális hardver lenne benne.
-
TRob1
veterán
Engem viszont tényleg zavar (plusz még ronda is), ahogy maga a fércbúk is zavar (oké hogy nem vennék ilyet, de már az is zavar, hogy egyáltalán ilyet kitalál egy telefongyártó) - Már csak az kell, hogy legyen mellette jobbról-balról egy lájk és egy ánlájk gomb is (és az emberek többségének máris megoldódnának életük legnagyobb problémái)
¤ R'n'R ¤
-
B1T3
addikt
Jövőre jön a Google+-gombos modell.
-
Móci
addikt
Ez nem kapja meg nálam a lájk gombot, az fix. Ennyiért... vicc.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
punk17
aktív tag
válasz CarKiller47 #69 üzenetére
Ezt aztán ide kelett sz@rnod.
Nagyon kezd elegem lenni a plédesekből. Azt hiszitek nincs jobb készülék egy kínai vacaknál...Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
TRob1
veterán
És többször jobb is, vagy csak valamennyivel? Mert akárhány embert kérdeztem eddig aki váltott róla jóval drágábbra, mindenki csak annyit mondott hogy azért jobb, de nem annyival, mint amennyivel drágább... Egyébként meg eleve több pénzből mindig többet/jobbat lehet kihozni, az a nagy kunszt, ha ugyanannyiból hoz ki vki jobbat
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
CarKiller47
tag
Az indulatos fajtádat ember.. Itt van ez: szerintem tudod mit takar a hozzászólásomban, és szerintem nagyon jól tudod miért off topic-ba írtam. Ha valakinek ennyi humorérzéke nincs, hát nyugodtan szidjon, hajrá. Mellesleg nekem is két telefonom van, sőőőt, az egyik, amikor vettem csúcskategória volt, nem használom a Blade-t, csak van. A Wave-vel videózok, azzal navigálok, azzal telefonálok, azzal netezek, az van a szekrényen mikor alszok. Egyértelműen jobb telefon. Kérlek, ne vedd ennyire komolyan a Blade-es hsz-t, sőt SEMENNYIRE ne vedd komolyan, a poén kedvéért írtam, de egyeseknek ez itt is sok, más pedig érti
-
daniel909
addikt
csak azt mondom, hogy a HTC-k nagyon jók a sense-el és hogy megéri igen.
akinek nincs pénze desire S-re de nem akar wildfire S-t az jelenleg csak ezt tudja megvenni, és hozzáteszem nagyon fasza telefon, ha az FB gombot lefested. meddig tart? mindenki nem lehet földhöz ragadt
én sem gondoltam h a sense az valami jó felület, nem is tetszett, de mióta megvan a dézi s azóta kb a rabja vagyok. hihetetlen jó, de probáljátok ki.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Remus389
veterán
nekem tetszik, szerintem szép
Galaxy S-em van, nagyon szuper meg minden, de kicsit unom már hogy lapát meg műanyag
egy ilyen pont jó lenne, mert kisebb és fém és szebb is (szerintem), bőven elég jó a szemem ahhoz hogy Opera minivel el tudjam olvasni a fórumot, tehát nem hátrány már ott tartok
a fakóbb kijelző sem zavarna, sőt
viszont 2 dolog: az ár illetve hogy gyengén futhatnak rajta mobilos játékok pl Asphalt 5-6
egyébként be fog állni az ára olyan 70 környékére, a desire S is sokat esett
lehet lecserélem a Galaxist erre a tetszetős kicsi készülékre
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
llaszlo
veterán
Rusnya. Kicsit olyan, mintha a Desire-t meg a Sensationt összegyúrták volna. Főleg az FB gomb alul nagyon csúnya és nem illik bele az összképbe.
Ezen kívül az 512 ROM/RAM ma már kevés a többi (felső kat) gyártó már inkább 1GB-al (vagy ahhoz közel) adja ki a telókat. Az 512 már a Desire-nél is kevésnek bizonyult. Bár baromira kíváncsi lennék, hogy ha ezen elfér a ginger akkor a Desire-nél miért szívózt(n)ak velünk??? -
Remus389
veterán
Rusnya kifelejtetted hogy szerinted
szerintem meg gyönyörű a facebook gombbal 1ütt, anélkül sivár lenne alul
ez középkategóriás mobil a Ace ellenfele, tehát elég az 512 ram, igaz most kicsit durva az ára, de ez mindig így van egy új mobilnál, lefogadom 2 hónap múlva 70 ezer körül lesz
a Desirenek egyébként 576 MB ramja van
-
Ricardo
titán
Az Ace esetében nem akadozik a rendszer, és árban is jóval alatta van (egyrészt régebbi, másrészt nem őrültek meg az árazásnál), így komoly ellenfele nem lesz.
Sőt igazán semminek, Mert amivel versenyezhetne, annál jóval drágább, amennyit kérnek érte, azért jóval nagyobb tudású készülékeket lehet kapni.
Az árcsökkenés nem lesz megváltás, hiszen közben a versenytársak ára is csökken, így az ár/ érték aránya nem javul jelentősen. Szerintem[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Ez az msm7227 az alsó kategóriába való már, nem egy ilyen közel 100k-es telefonba.
Röhejes a HTC, remélem ezek az árazások miatt ugyanolyan gyorsan el is veszti a hírnevét, mint ahogyan azt megszerezte.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
tommjee
senior tag
facebook gomb Ez mekkora nem rossz cucc !
-
cefre00
tag
válasz Depression #99 üzenetére
Érdekes, nekem is ez jutott eszembe. Amúgy a procival nincsen semmi gond, ugyanis ez a telefon semmilyen tekintetben nem ér 96.000 forintot, talán 55-60 ezret, nem többet.
Egyébként az ilyen árazási politika a Nokiára jellemző...meg is lehet nézni hol tartanak. A htc pedig mindig felárazza a termékeit...reméljük tanulnak a Nokia példájából!Mindenhol jó, de legjobb 127.0.0.1-en! :)
-
llaszlo
veterán
Ha jól látom nem csak szerintem rusnya egy dög. A többi telefon mostanában sokkal jobb a HTC-től, de ezzel rohadtul mellé lőttek a design terén.
Nem csak az FB gomb nem tetszik hanem az egész olyan semmilyen. A HW-ről és az áráról már ne is beszéljünk.
De ha szerinted megéri meg szép akkor vedd meg.A Nokia egyáltalán nem az árazás miatt tart ott ahol tart. Egyszerűen elment mellettük a többi gyártó, meg 2009-11. Ők még valahol 2008-ban járnak.
[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
En varok a Twitter gombosra, kinek kell Facebook?
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Remus389
veterán
azért azt is vegyük figyelembe hogy a HTC Desire S 135 ezerért nyitott, akkor is mindenki fintorgott most 3 és fél hónap után függetlenül 87 ezer árgép szerint, tehát 48 ezret esett az ára!!!
most ez is 96 ezer, majd 3 hónap multán 50-60 közt lesz biztosan, akkor lesz érdemes ránézni
a szépség meg szubjektív, nekem nagyon tetszik, bár galaxy S-t nem hiszem hogy lecserélem erre, mert hiába sokkal szebb meg nem műanyag, meg kisebb, a letöbb szempontból rosszabb
rakhattak volna bele normális videógyorsítót pl, vagy rádiót, a kijelző felbontása se túl jó..stb és ráadásul még nekem kéne valamennyit ráfizetni
csak elsőre nagyon tetszett a dizájn
-
rep3at
őstag
válasz Depression #99 üzenetére
Így van, itt lenne már az ideje fejlődni (ez kivételesen más gyártükra is vonatkozik), ez már nagyon régi cucc.
Forward thinking. كرر
-
parker94
csendes tag
Szerintetek mikortól lehet kapni szolgáltatónál ??
-
Tl_
tag
Már túlzásba viszik a facebook mániát!
De nagyon szép telefon, leszámítva hogy a nagy semmiben, ami az alja, ott van egy kék gombocska amin egy F van, nem értem, ennyire a lustaság, vagy a facebook dominál?
-
zH.
senior tag
mindenki az apró facebook gombon van kiakadva, amit egyáltalán nem kötelező használni. (és illik is a telefon kinézetéhez.)
az okostelefon használók legnagyobb része fiatalakból áll, facebookja pedig ma már mindenkinek van, a többség használja is. nem tudom mit nem lehet ezen érteni, 13-25 évesek a célcsoport.[ Szerkesztve ]
just be
-
Ricardo
titán
-
TRob1
veterán
facebookja pedig ma már mindenkinek van
Hát nekem nincs, és amíg rajtam múlik, nem is lesz (és azért ismerek még pár "tiszta" embert)... Azért mert a sok agymosott tini beáll a sorba, mindenkinek nem muszáj.
Egyébként meg rohadt ronda az a gomb rajta (igaz, a telefon se valami hú de szép)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
zH.
senior tag
ti nem értitek a célcsoportot. nyilván nem olyan fog dedikált facebook gombbal ellátott telefont venni, aki még fent sincs. a kinézet meg szubjektív.
adott egy szép, viszonylag gyenge hardverrel ellátott, induláskor túlárazott, dedikált fb gombos android. még mindig nem esik le?
nem telefonbuzik fognak ilyet venni, hanem akiknek fingjuk sincs a telefonokrol és megtetszik nekik ez.
ez egy nagyon jó marketing, egy plusz gomb és 1-2 plusz funkció miatt rengetegen fogják megvenni.[ Szerkesztve ]
just be
-
b4zsi-
őstag
Nagyon ronda azzal a facebook gombbal....(meg szerintem égő is), de ez az én véleményem csak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest