Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Üdv!
Tud valaki ajánlani normális Audio playert, olyan video playert, ami jobb, mint az alap lejátszó és akár feliratot illetve avi-t is kezel.
Milyen konvertáló programmal érdekes konvertálni a filmeket mp4-be, hogy ne akadjon? Nekem 2-3 mp után megáll a kép, de a hang megy tovább.
Jó játékok is érdekelnének.Nem Herom van. Hardver: 600 mhz CPu és 128 mb ram, 480*800 felbontás. De gondolom, ami a Hero nem 1 GHz-es prociján megy, az nekem is fog menni. Köszönöm!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Seraph 16 #4585 üzenetére
Nem telefon hanem Tablet PC. Format Factoryval próbáltam, de ott nem tudom, hogy melyik részével lenne érdemes... Pontosan melyik mp4 átalakítás kell onnan ésm ilyen felbontást, bitrate-t stb állítsak be? A video player, mait ajánlottál sajna csak SD kártyáról keres, ami nincs, így nem találja meg a videókat.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Üdv!
Lenne néhány kérdésem a készülékről. Első és fontos: A Samu i5700 spica jobb ennél vagy nem? Annak erősebb elvileg a processzora. Tud erről valaki nyilatkozni?
Elolvastam a tesztet, de azóta sok minden változhatott:
1.Sebességben a 2.1-gyel még mindig nagyon jó?
2.Anyagminőségét jónak tartjátok?
3.Jó képeket lehet vele készíteni? Videó felvevő felbontása nem nőtt?
4. Jobb játékok, melyek jóval e telefon megjelenése után készültek el is szépen futnak rajta vagy akadnak?
5. GPS része mondjuk IGO-val gyorsan fog jelet?
6. Kell konvertálgatni a filmezéshez vagy viszi az AVI-kat?
7. Zenében mennyire szól jól fülessel vagy kihangosítva?Ilyen telefonjaim voltak: Arena, Iphone 2G, i8910, c905. Csak hogy zenében fényképezésben, sebességben GPS-ben legyen mihez hasonlítani.
Ha ebben a 7 pontban jobb a Spica, akkor azt fogom választani...
Köszönöm a válaszotokat!
Land
-
Land
veterán
válasz juliska1 #5781 üzenetére
Tehát fényképezésben is tuti? A fényképes topicban elég jól szerepel a Spica. Ezzel a programmal főleg: Camera 360 ha jól emlékszem. Ezzel nézte már valaki?
Divx kompatibilis alapból a Spica. A 2.1-2.2-es szoftverrel vagy valamilyen programmal a Hero is viszi a filmeket konvertálás nélkül?
-
Land
veterán
válasz -FreaK- #5787 üzenetére
És akadás mentesen viszi? Igazából ez(DivX kompatibilis) meg a képminőség, mai talán a Spica mellett szól.. Hiába 800-as a procija, ha gyenge amúgy. Lehet az sem jobb játékra...
-
Land
veterán
Vodás Hero tudok házilag függetleníteni vagy marad a GSM-es függetlenítés/Turbo Sim?
-
Land
veterán
Senki nem tud reagálni a vodafones Hero függetlenítős kérdésemre? Én is ki tudom függetleníti házilag?
-
Land
veterán
Üdv!
Szerintetek ezek közül melyik a legjobb telefon?
Hero, Spica, Galaxy 3, Pulse, Optimus
Rendszer gyorsasága érdekel, IGO, zenehallgatás, fotózás(elfogadható legyen), filmezés, anyagminőség, akkuidő.
Land
-
Land
veterán
válasz MartOOn #5986 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy a Hero a csekélynek mondható 528as Qualcomm ellenére gyors telefon még a mai napig is? Most az a régi processzor még sem gyenge vagy az android/HTC jól optimizálta a rendszert?
-
Land
veterán
Üdv!
Első kérdésem és legfontosabb: 45k-ért van rá esély, hogy független vagy T-s Herot tudjak venni itt PH-n?
Többi kérdés: Jelenleg a gyári 2.1-nél van jobb főzött ROM? Mondjuk stabil és villámgyors 2.2? Ha igen akkor az mennyiben jobb a gyári 2.1-nél?
Mennyi MFLOPS-ot tud produkálni azzal a rommal? És hol lehet ezen ROM-oknak utánajárni? Modaco?
Jelenleg még Spicán agyalok. Arra is vannak elég jó főzött ROM-ok. 2.2-ek is. MFLOPS: 9.5Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Land
veterán
A linken látható egy jónak tűnő oldal. A jobb oldalán fel vannak sorolva a Hero ROM-ok.
Melyiket mondják a legjobbnak 2.1-ből és 2.2-ből? És úgy összességében.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Tudja valaki, hogy a Hero 3D gyorsítója mit tud?
Pl ez egy másik telefon 3D gyorsítójának adata:
– 4M triangles/second
– OpenGL ES 1.1/2.0"Ehhez képest mit tud?
-
Land
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest