Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Már az ASRock portfóliójából sem hiányoznak a tápegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Monitor hiba topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szubjektíven nézed, és nem érted a tesztelők hozzáállását, pedig elég jól kifejtették már a topikban. Mellesleg volt már Javas telefon is különösen ajánlott.
Egyébként miért ne lehetne egy kézzel használni? Meg egyáltalán, hogy böngészel vakon? Nem paradox ez egy kicsit? Mindenesetre ha ódzkodsz az érintőképernyőtől, vegyél SE telefont.
Más kérdés: Windows Mobile-os telefonok hogy állnak az DivX/Xvid lejátszásával? A CorePlayer viszi őket normálisan ugyanezen a hardveren? Mert akkor nincs oka a sok újoncnak a panaszra.
adam014: Jah, megy az equalizer-mánia. Aztán majd jön egy lejátszó, aminek van beépítve, és eldugulnak remélhetőleg a sirámok
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
plus44
veterán
Ahogy Karma kollága rávilágított a lényegre, egy kézzel is lehet használni, lehet nem úgy kellene hozzászólást írni, hogy nincs mögötte tartalmi és tapasztalati rész.
Ha nem értettél egyet eddig semmivel sem, miért olvasod az oldalt, reménykedsz?
Azért kapta a különösen ajánlott plecsnit, mert egy korrekt kinézetű, használható cuccról van szó, ami kapott egy olyan szoftvert, ami már magában is igen gyors, felhasználóbarát és kiváltképp használható, a Sense-el megspékelve pedig mindezt hatványozottan is tudja, ugyanazon sebesség mellett. Persze nem tökéletes, de mutass nekem 1 olyan készüléket ami az. Öntökönrugás lenne ez egy gyártótól.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Dr.Anonymus
addikt
attól függetlenül hogy nekem nem tetszik ez a hero (főleg külsőleg)
azért még gondoljuk át mielőtt billentyűzetet ragadunk:"SE-nél,mert abba amit belepakoltak az mind profi,gyors fagyásmentes!"
- nekem csak k750, és w880-om volt, azért a "fagyásmentest" ezek alapján nagyon nagy túlzásnak ítélem... (ennek ellenére egyébként szerethető mind2 telefon)a mozizásnak meg tényleg semmi értelme ekkora méretben, esetleg extra fanatikus geekek megjátsszák egyszer, de aztán hamar lemondanak róla
csak tv- kimenettel együtt lehetne értelme, kvázi videó lejátszóként használva a telefont -
Bog
HÁZIGAZDA
Nos.
Van az a típusú fórumozó, akinek szent meggyőződése, hogy amilyen cucca neki van, az az isten, mert ő ilyet vett.
Ezért mindet megpróbál ehhez mérni.
Így aztán sikerült egy zárt rendszerű, nem érintőképernyős, ősrégi szoftveres alapokon nyugvó Sony Ericsson készüléket egy nyitott, érintős és teljesen más jellegű telefonhoz mérjél.Ehhez ezúton is gratulálok.
Az érintőképernyős telefonon talán jobban lehet képeket nézegetni, dokumentumokat megnyitni, netezni, widgeteket használni, játszani, stb mint egy ehhez képest mini C905-ön.
Okos dolog volt a részedről beleírni egy érintős telefon topicjába, amikor soha nem vennél ilyet.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
kaller1
veterán
-
plus44
veterán
"És amint látjátok nem szoktam beleírogatni,csak úgy fórumokba amik nem érdekelnek..."
Ide is eltaláltál vhogy....
"...de minden teló tesztet elolvasok(mert érdekelnek),de nem szólok hozzá,mert úgyse venném meg...."
Elolvasod, de egyikkel sem értessz egyet
"...de itt úgy éreztem nem hagyhatom szó nélkül 150rongyért ezt a telót különösen ajánlottként beállítani!"
Azt hiszem, nem kell nagy tudás hozzá, hogy leszűrjük, nem te vagy a célcsoport, így nem értem, mire ez a hepciáskodás. Ha úgysem veszed meg, akkor neked mibe fáj, ha más esetleg áldoz rá?
"Részemről a téma off és bocsánat,hogy bele írkáltam ebbe a topicba!"
Semmi baj.
marchellow: A bluetooth csonkítása nem azért van, hogy Copyright legyen a számoknak?
[ Szerkesztve ]
-
sien
aktív tag
szerintem senki sem vitatja hogy a te számodra nem megfelelő a telefon, mint ahogy az is egészen bizonyos hogy egy kőművesnek is rossz lenne, malteres kézzel netezve hamar elromlik az olvashatóság, a gombok pedig a cementportól hamar beragadnak. ettől még ez egy jó telefon marad, a hiányosságai ellenére is, csak neked rossz. ebben az esetben ott van neked egy csomó másik ami jó. nincs itt semmi zökkenő szerintem.
-
DaveNo1
veterán
Ha a hülyeség fájna, most sírva fetrengenék a fájdalomtól...hogy lehet ehhez a telefonhoz egy C905öt hasonlítani? Profi kamera? Ugyan..k750i-nél nem csinál jobb képeket csak 8 megapixel..hűha na ez a parasztvakítás felsőfokon. Equalizer? Mi a francnak? Előző telefonomban is volt és sosem használtam, pedig szeretek zenét hallgatni. Ráadásul zárt op. rendszer, nagyon elavult kezelőfelület + processzor, netezésre alkalmatlan kijelző méret...na ez a te telefonod.
Nekem is érintőkijelzős telefonom van, le nem cserélném már mechanikus billentyűzetű telefonra, kb 2* gyorsabban megcsinálok rajta mindent, és ez megint nagy hülyeség, hogy zsebben összetörik a kijelző.Amúgy a címben benne van a kulcsszó: ez a jövő. Ha benne lenne minden hiányosság, és egy jóval gyorsabb proci, akkor mi lenne a következőben? Ráadásul, akkor tuti 200 ezer körüli lenne a kezdő ára, és emiatt menne a sírás.
You are not prepared.
-
kaller1
veterán
Nézd,azért teszik bele,mert alapvető dolog mindkettő.Az,hogy a zenelejátszó része nem egy walkman minőség lett,hát nem ezzel foglalkoztak évekig,mint az SE,de legalább a törekvés meg van(3.5 jack pl.) Ott van a szifon,az is prémium kategória,még sem a szar kamerája és az átlagos zenelejátszója miatt lett sikertermék...
.::> <::.
-
Alexios
veterán
Mond már egy olyan telót(a samu innov8-on kívül) ami kifejezetten JÓ minőségű képeket készít.. Mert szerintem pl. a C905-nek sincs olyan hűdejó kamerája.. Zenelejátszóról meg annyit, hogy gondolom ha még nincs nemsokára lesz rá 1000 féle alternatíva, amiből kedvedre válogathatsz. Az meg hogy te nem szereted a virtuális billentyűt ki nem sz*rja le? Akkor ne vegyél ilyet... De egy equalizer miatt ilyet mondani, hogy ezért szar...
-
Alexios
veterán
Na várjál, mikor mondták, hogy a hangminősége a telefonnak átlagos alatt teljesít? Annyiról volt szó, hogy equalizer nincs, a mellékelt fülhallgató szól közepesen, ami általában majd minden telefonnak ilyen, de mivel szabvány 3,5mm jack csatlakozós, így ez se egy nagy probléma.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Figyelj, egyszer mondom el:
1. idejössz, miközben alapból nem kéne érdekeljen téged ez a telefon, mert ami érintős, az úgyse kell
2. megfikázod a plecsnit, miközben nem hogy Hero, de egyáltalán Android cucc a büdös életben nem volt a kezedben
3. Ezek után nagy tehetséggel összeveted egy C905-tel, mert neked az van
4. Majd amikor többen felhívjuk a figyelmed arra, hogy egy zárt OS készüléket hiba összevetni egy Androiddal, akkor előjössz az A2uploaderrel? ROTFL.Kérlek tegyél már fel A2uploaderrel egy Sygic navit a C905-re, oké? De nem akarok nehezet kérni, csak rá egy quickoffice-t. Köszi, köszi.
-
kaller1
veterán
Ugyan már törölted,de azért válaszolok:
Megmondanád,hogy miért?
Meg.
Ezzel a progival ugyan kedvedre cserélgetheted a telón lévő fontokat,ikonokat,layoutokat,media lejátszó és rádió skineket,de a büdös életbe nem teszel fel egy normális programot,ami rendszer szinten beépül a telefonba.Mókolni,skinezni lehet vele,de ezzel ki is fújt a dolog.Csak azért mert te nem értesz hozzá?
Erre meg csak annyit, persze hogy nem értek hozzá....[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
Alexios
veterán
Jó, akkor mond még mindig meg, hogy mivel átlagos alatti a zenelejátszó az EQ kivételétől eltekintve? Mert ha gázos lenne a minősége akkor bocha írta volna, ID3 tageket kezel, album borítóképét meg tudja jeleníteni, sőt mint bocha írta kényelmesen használható, widget van hozzá stb..
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
És mi a francnak EQ mikor űgyse használja a többség? Előző telefonomon sem használtam, mostanin sem, sőt még számítógépen sem...nem az EQ-n múlik, hanem a minőségi fülesen a jó hang. Ide jössz és szétoffolod a hülyeségeiddel a topicot, fejemet teszem rá seriaról szabadultál ide.
You are not prepared.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nézd csak, ez a különbség az A2uploadered és az Android OS között: egy hónap múlva fellépsz az Android marketre és letöltesz egy equalizert. Jé. Nahát, nézd már, mikre nem képes egy nyílt platform, amire a C905 nem! Óriási, mi?
-
Alexios
veterán
A mellékelt fülhallgató teljesít közepesen! Nem a telefon hangminősége! Nagy különbség ám. De szerintem a walkamn mobilok kivételével az összes mobil így van, bár általában azoknál is van jobb hangzású azért.. Nyílván nem fognak sennheiser füleseket csomagolni a telóhoz.
Ja és attól hogy átmókolod a C905 szoftját az nem lesz nyitott oprendszer. Androidnál Ott az Android Market, bemész, rákeresel zenelejátszó programra, és válogathatsz amíg meg nem vakulsz, azt teszel fel rá, amit nem szégyellsz[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Na, ha már a prémium kategórián meg a használhatóságon lovagolsz, kérdem én, mi a könnyebb? Letölteni az AM-ból (Android Market) egy 'ekvalízer'-t, vagy beírsz fogalmam sincs hova, egy ilyen marha hosszú karaktersorozatot. Na figyelj inkább hagyjuk a témát.
-
DarkByte
addikt
Na akkor néhány dolog, mert ez az elvakult SE imádat kiverte nálam a biztosítékot, pedig nekem is k750i -m van jelen pillanatban:
Az equalizer -nek semmi köze a C905 -ön lévő Java platform! A C905 egy teljesen zárt saját operációs rendszert használ, amelyhez te utólag a büdös életben soha semmit nem fogsz pluszban feltelepíteni gépi nyelvi szinten, csak Java -ban. Az ilyen kicserélem a fontokat, megvariálom az eq csúszkát, hackelést igényelnek, és ezen a pár lehetőségeden túl semmi mást nem tudsz csinálni. Légyszi moddold már meg a lejátszót hogy tudjon pl. Vorbis -t játszani. Na ugye.
Nem várhatom el hogy legyen tapasztalatod J2ME fejlesztésben, de remélem elhiszed nekem hogy nekem amikor meglett a k750i -m, ami az első java -s telefonom, első dolgaim egyike volt, és rá kellett döbbennem hogy az egész platform egy zsákutca. Iszonyatosan behatárolt tudású, feleslegesen túlvédett a hülye aláírás rendszerével (nem írhatok egy teljes jogosultságú programot a saját telefonomra.. WTF?), bődületesen lassú egy amúgy sem nagy erejű hardware -en a végett hogy interpretált nyelv. Szóval arra hogy egy-két idióta kis platform játékot megírjon rá az ember tökéletes, de hogy zenelejátszót, vagy videólejátszót ne adj Isten egy normális navigációs rendszert írjon vele az ember teljesen alkalmatlan. Vajon miért nem özönlenek az ilyen programok ezóta? Én eldöntöttem hogy klasszikus telefont már nem veszek, csak valamilyen okos telefont. Az Android a nyíltságával pont azt adja nekem amit szeretnék: azt telepítek fel rá / írok meg rá, amit csak akarok. Veszek egy ilyet és hosszú évekig megint megvan ami kiszolgál.Kamera: az SE nagyjából a k750i/k800i era óta semmi mást nem csinál csak újra csomagol. A fényképező egy helyben topog, siralom az egész. Írom ezt úgy hogy a k750i -t mint telefont szeretem a mai napig, pedig már nagyon elavult minden tekintetben. De ennek a mobilnak a kamerája még mindig egy jó kompromisszum, amire használom arra még sok is. Sajnos az SE eltelt a sikereivel, és még azóta sem nagyon ébredtek fel az álomból. Most talán majd az Android őket is felrázza, de tartok tőle hogy megint el fognak cse**ni valamit, csak hogy hűek maradjanak magukhoz.
Hogy kicsit másik irányba is szóljak, van benne valami hogy maga a Hero -ra kapott különösen ajánlott plecsni picit sok. A hardware -es hibái tények, aki e felett nem tud szemet hunyni, annak nem való ez a telefon. Az ára sok, de lejjebb fog menni valamivel. Szoftveres hibák közel sem annyira súlyosak mint azt néhány beállítják, a soron következő frissítésekben pótolva lesz a többségük, avagy Market -ről letölthető progikkal orvosolható lesz. Kicsit elvakult vagyok az Android platform lehetőségeivel így elfogult vagyok a mobil irányába is, ez is tény. Nem is célom objektívnek lenni, mert a telefon minden része arról szól hogy kinek milyen elvárásai vannak egy mobillal. Nekem az Android egy olyan mobilrendszert takar ami felveszi a versenyt az iPhone -nal, nyíltabb és idővel amint nem lesz újdonság, olcsóbb is lesznek az ilyen mobilok.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Te nem akarod megérteni hogy nekünk semmi bajunk azzal hogy neked a C910 egy tökéletes telefon. Tényleg, használd egészséggel sokáig. A gond csak ott van hogy össze akarsz hasonlítani egy szerepében korlátolt eszközt egy olyannal amelyen pont az a de pláne hogy egy olyan operációs rendszer van amelyen amit csak akarok személyre szabok magamnak.
Vannak olyanok akiket már a kamerára írt Mpixel szám nem érdekel, mert tudjuk jó ideje hogy 2-3Mpixel -nél nagyobb szenzort ekkora érzékelő méretben képtelenség gyártani jó minőségben, a gyártók költenék inkább a pénzüket a 2-3Mpixel csiszolására. Tény hogy ennek a mobilnak a jelen állapotban nagyon gáz a kamera által produkált képe, ezt aláírom, de személy szerint én amúgy sem nagyon használnám. Ha megbolondulnék fotózás iránt úgy is vennék legalább egy alap digigépet, arra meg hogy lekapjak néha egy doksit vagy egy táblát/névjegyet hogy ne kelljen irkálni, ez is elfogadható (nyílván persze kár hogy még a k750i -m szintjét szem hozza de mint írtam abban is alig használom a kamerát). FM rádió sincs, ez valakinek vagy kell, vagy nem, de ezért lehúzni a telefont szerintem badarság; ennek a mobilnak nem ez a sava-borsa. Tényleg nem játszik DivX/XviD -et de valószínűleg záros időn belül fog, másrészt átkonvertálod H.264 SP-be amit nézni akarsz, modernebb kodek, kisebb helyen elférnek legalább a filmek, egyébként is mi a ráknak nagyobb felbontásban mint a kijelző fizikai mérete? A gép akksiját is jobban eszi ha felesen nagy komplexitású videót nézel rajta felesen. A torrent -ről leszedett 1-2 CD -s ripek nem mennek rajta egy ideig még, így jártunk. Ha menne akkor meg páraknál az lenne a gond hogy miért nem visz már HD -t, mert Tegra -val meg Snapdragon lehet (majd ha lesz ilyen telefon, aminek meg majd az árán lehet lesápadni). De mi a halálnak könyörgöm? Ha megfelelő kijelző előtt vagyok, úgy is ott a laptopom vagy az asztali gépem amelyen megnézhetem teljes pompájában.
[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
".Kérdem én hogyan tudnám használni ezt az érintőkijelzős biz-baszt amikor a munkám ápoló és sokszor vakon vagy 1kezem szabad csak az sms írásra,böngészére!Ráadásul szinte egésznap zsebben hordom a telefonom kiváncsi lennék hány napig bírná az érintőképernyő?!"
Egész biztosan jól tudnád használni.
Onnan tudom, mert az iPhone elsődleges hivatalos felhasználója az egészségügy. Több száz orvosi, diagnosztikai, oktató és nyilvántartó program készült már rá. A 3.0-t eleve orvosi műszerek vezérlésével és azok adatainak feldolgozásával is demózták.
Szóval az érintőképernyő egyáltalán nem akadály."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest