Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauddip

    aktív tag

    válasz Router #4066 üzenetére

    Router:
    De, csak én mikor múlt héten felraktam az Energy-t, akkor feldobtam már rá, hogy legújabb legyen rajta! Szval ezt a lépést nekem nem kellett megcsinálnom! De ajánlom!

    A memóriakártya tartalmát felmásoltam gépre, mert írják, hogy formázza a wp7. Utána vettem észre, hogy összesen 200 megás partíció van rajta, és a telefonnal kellett leformázni, hogy visszanyerjem a 2 gigát.

    Keldor papa:
    Egyébként azért akartam pár dolgot felmásolni, hogy pl a telefonkönyvet meg tudjam nézni, de mivel még a PIM Backup progit és a hozzá tartozó mentésemet sem sikerült felmásolni, hogy visszaállítsam, egyszerűen a sim kártyáról felmásoltam a neveket, de az is annyira leegyszerűsített sz.r, hogy az már fáj!

    Én egyszerűen ezzel a kis írással azt próbáltam elmondani, hogy egy mezei felhasználó, aki most vesz egy wp7-es készüléket, az mennyire bonyolultan tudná használni azt. Én mikor megvettem HD2-met, egyszerűen rádugtam gépre, total commanderben rámásoltam, ami kell, és kész ,kihúztam, ment. Ennyi.
    Itt? Szörnyű, 1 órás sz.rakodás után sem jöttem rá, hogy hogy tudnám disc drive-ként kezelni. Igazából nekem annyira az Android sem tetszik, még olyan butuska úgymond. De ennél ezerszer jobb az is.

    bzoley:
    Ez tetszett :) : "A HD2 úgy jó, ahogy megcsinálták."
    És én is így gondolom! ;)

    Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv

Új hozzászólás Aktív témák