Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sippet

    senior tag

    válasz agent2.0 #4318 üzenetére

    én régebben vodafone-os voltam, és arra felhívnám a figyelmet, hogy

    1. bár azt állítják, az ő 3g hálózatuk a legjobb, ezt nem nagyon igazolja semmi. az indexen több egymás utáni évben is csináltak tesztet országszerte, és emlékeim szerint mind lefedettségben, mind sebességben a t-mobile jött ki ezekből győztesen. ezt az én tapasztalataim is igazolni látszanak.

    2. a vodának nincs 2g (edge) hálózata, csak 3g és gprs. vagyis ha kikerülsz a 3g lefedettségből, ami gyakorlatilag a nagyobb városok határait jelenti, akkor a mobilinternetednek lőttek, legfeljebb levelezésre tudod használni, arra is csak nyögvenyelősen.

    3. lehet, hogy a linkelt ajánlat nem rossz, de én is azok oldalán állok, akik szerint az 500 mb abban az esetben elég, ha otthon és munkahelyen wifin használod a telefont. (ha egész nap mobilneten szeretnél böngészni és videózni, akkor viszont nagyobb csomag kell.) márpedig a vodafone multimédia 5000 és a t-mobile médiamánia s ugyanazon az áron gyakorlatilag egy dologban különbözik: az előbbi 200, utóbbi pedig 500 mb leforgalmazható adatot tartalmaz. na jó, a médiamánia trükkös percdíjai miatt nem kapsz kerek 200 percet, inkább 170-180 körül, de ennyit szerintem megér az a plusz 300 mb.

Új hozzászólás Aktív témák