Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dombila

    senior tag

    válasz racerx #20189 üzenetére

    Én pont az XDA-s ROM-ról jöttem. Az elmúlt 7 hónapban a teppic74 féle root-olt stock ROM-ot használtam app2sd+ -al. (Stock Rooted ROM). Bitang jó volt, stabil, gyors, keveset fogyasztott (HTC kernellel!), igaz egy powersaving moddal.
    De elfogyott az internal storage.
    Emiatt kezdtem data2sd felé nézegetni, és gondoltam ha már váltok, akkor miért ne HD-ROM-ra? Így lett a PZoley féle HD 2.0 d2sd-vel.
    Biztos én vagyok a béna, de nekem semmi gondom vele. Nem indul újra, nem akad, működik a mobilnet widget (igen a gyári is), minden.
    Silicon CL6-os 8 GB-os SD-vel. Igaz, hogy a sebességmérésnél csak 3 MB/s írást mutat, de semmi gondom vele.
    A hsz-ek alapján én úgy gondolom, hogy nem a HD ROM-ban van a a hiba, hisz azt eddig is sokan használtak, a legtöbb d2sd hiba az SD kártya miatt van. Mindegy milyen brand és CL, ha épp nem passzol, akkor nem megy jól.

    Ha gondom lesz a HD-vel, akkor tuti sima Sense ROM-ra fogok visszamenni, valószínűleg a korábban is használt Rooted Stock-ra, csak teszek rá egy LeeDroid-os kernelt, és akkor azt is lehet d2sd-vel használni, mivel itt elérhető a Sibere féle script (ezt használja Zoli is - kicsit módosítva) - egy csomó Sense (és nem Sense) ROM-hoz is. Csak ne legyen app2sd-s ill. a kernel támogassa az EXT4-et. (Ezt ugye a HTC kernel nem teszi.)

Új hozzászólás Aktív témák