- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz ddormer2 #3750 üzenetére
Telekom adott hozzá online rendelés esetén egy Huawei Talkband B1 okosórát/okoskarkötőt! De látom ez az akció már nem él! Még én is kaptam hozzá, de nem használom, bontatlanúl porosodik csak a vitrinben! Ha valakit érdekel jutányos áron megkaphatja!
Itt találsz róla tesztet!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Aki vásárlás előtt áll, annak írom hogy a Playit-n fogtam jó pár felsőkategóriás telot és nem éreztem, hogy valameikért is szívfájdalom nélkül elcseréltem volna a Honort. Max az LG Flex2 és a Samsung s6 edge amire azt mondtam volna,hogy na addide.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
törölt tag
válasz monti0222w #3757 üzenetére
Dettó, nálam is Mi Note most az etalon. A koreaiak pedig dugják fel maguknak a zászlóshajóikat
-
Fanatifo
csendes tag
Úgy nézem az edigatlnál az van kiírva hogy a terméket már nem forgalmazzák Voltam a szegedi e-nél,ott azt mondták rendeltek,és május közepén érkezik. Akkor most mi van? Lehet megrendelem a T-től...
Az emberek egysége bármilyen rendszert képes megdönteni
-
tamasgal
senior tag
Srácok, teljesen kivagyok, hogy nem jutok hozzá egy ilyenhez... Sehol nem kapni normális garival
-
Becksman
őstag
A hátlapon gyárilag van valamiféle védőfólia?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
amauri
csendes tag
Sziasztok! S3 készülékem már az utolsókat rúgja, ezt szeretném lecserélni. A t-mobile kínálatából fogok választani, a legolcsóbb előfizetéssel. Ár-érték alapján a Honor 6 tetszik legjobban, viszont felsorolnék még pár készüléket, amik ár alapján szóba jöhetnének:
HONOR 6 - 95.760 HUF
SAMSUNG GALAXY A5 - 129.360 HUF
SONY XPERIA Z1 COMPACT - 110.160 HUF
SAMSUNG GALAXY S5 MINI - 88.560 HUF
HUAWEI ASCEND P7 - 100.560 HUF
SONY XPERIA Z2 - 129.360 HUF
LG G3S - 88.560 HUF
SAMSUNG GALAXY A3 - 110.160 HUF
SAMSUNG GALAXY ALPHA - 138.960 HUFVan a H6-tól jobb választás?
Előre is köszi, bármilyen jótanácsot szívesen meghallgatok!
-
Becksman
őstag
-
-
Gudy
tag
Én is vacilálok a G3->Honor cserén, csak sehol nem látok kirakva, hogy megnyomkodjam.
T is csak online árulja... -
törölt tag
válasz tamasgal #3761 üzenetére
Vedd meg Telekomnál Domino-val, 4000 Ft-tal drágább, mint Edigital-nál.
-
Zeki
nagyúr
Ahogy nézem a maradék fehér Honorokat gyors ütemben megvették így hó végén az edigitalból.
-
Karpanti
csendes tag
Sziasztok,
szeretnék egy kis segítséget kérni. Két hete sikerült berepeszteni az érintőkijelző alatt a megjelenítőt, vagy a panelt, nem tudom pontosan. A lényeg, hogy külsérelmi nyom nincs rajta, csak az érintő kijelző alatt repedhetett meg valahogy. Edigis készülék, elküldtem a Telemaxba, ahol a bevizsgálás után 51 ezer Ft-os árajánlatot mondtak. Ebben benne lenne az előlapi elem és az akkufedél cseréje is.
Esetleg valaki nem cserélt már kijelzőt Honoron, tudna segíteni abban, hogy miért kellene leszedni az akkufedelet, miért kellene ahhoz hozzányúlni?
Az árajánlatukat nem fogadtam el, inkább rendelek Kínából egy kijelzőt, és felrakatom valahol, még ha ez garancia vesztéssel is jár-ezzel a garanciával nem sokra megyek. Az lenne a másik kérdésem, hogy szerintetek ez jó lenne-e a telefonhoz?
http://www.aliexpress.com/item/original-new-for-Huawei-Honor-6-lcd-display-touch-screen-digitizer-assembly-black-or-white-color/32216330450.html
Előre is köszi a segítséget!
-
Hor-Net
csendes tag
Sziasztok!
Érdekel esetleg valakit új Honor 6 (H60-L12) 32 GB-os + NFC 99.9990.- ért!
Engem érdekelne ennyiért, de ahhoz 2 db -ot kell rendelni, betársul valaki?
http://hardverapro.hu/apro/oktober_30ig_huawei_honor_6_verhetetlen_aronfeherfekete1
-
ZolkoW
őstag
válasz Karpanti #3777 üzenetére
az összes telón, amit láttam szétszedve, gyakorlatilag hátulról lehetett hozzáférni a kijelzőhöz, legalábbis a csatlakozóihoz - szóval nekem logikusnak tűnik, hogy le kell mindenképp venni. minimum az összeszereléshez..
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Igen, a kijelzőcseréhez hátulról kell megbontani és úgy lehet hozzáférni a szalagkábelhez. Van fent egy vidi amikor hajszárítóval melegíti, és a hozzászólásba van link hogy honnan lehet rendelni olyan kétoldalú ragasztócsíkot ami kell majd a hátlap és a kijelző fixálásához.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
tamasgal
senior tag
Megrendeltem Dominóval feketében, remélem tényleg nem lesz függő!
Köszönöm a tippet![ Szerkesztve ]
-
-
Pickit3
aktív tag
válasz SharpSA #3796 üzenetére
A sima és a pluszos közt akarsz dönteni?
plusz javára:
-dupla koppos ébresztés
-0.5collal nagyobb
-hangyakörömnyivel erősebb proci, de ekkora teljesítménynél szinte nem számít.
-Néző pont kérdése alapján, de picivel jobb kamera ami sötétben jön ki igazán (2x8Mpx vs 13Mpx)
A sima javára, hogy nagyon kompakt. -
Pickit3
aktív tag
válasz JoeCockBill #3798 üzenetére
Na megjött a h6+ képviselet.
Tényleg a fém keret kimaradt, de a kamerát kicsit irigylem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest