- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gudy
tag
Van aki esetleg G3-ról váltott H6-ra? Mik a tapasztalatok?
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
A böngészés mien a telefonnal, gyári göngészőt használtok vagy Chrome-ot telepítettek fel.A facebook app és a csetes alkalmazásról tudna valaki tapasztalatot mondani, hogy megy rendesen?!''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
-FreaK-
veterán
Nekem LG G3 van, páromnak most vettünk Honor 6-ot, természetesen megnyomkodtam jól. Simán váltanék, annyira tetszik, két dolog zavar csak:
1: kisebb kijelzőméret (az 5.5col után az 5col már kicsi)
2: nincs dupla tap-os ébresztés/lezárásKamera még nem éri el talán a G3-ét, de nem hasonlítottam össze őket, szerintem a Honor6-é is kifejezetten a jobbak között van.
(#3654) necsak: köszi! root-ot még egyelőre nem szeretnék, nehogy vissza dobják egy esetleges gariztatás során. Itt még megvárom, hátha lesz ezzel tapasztalat a közeljövőben.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz -FreaK- #3658 üzenetére
Akkor neked ott a Honor 6 Plus. Annak 5.5"-os a kijelzője, és a duplatap-ot is tudja és a kamerája sem semmi...
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gbela
senior tag
Szeretném a telefonom resetelni, azaz visszaállítani eredeti állapotra.
Updateltem vásárlás után, szóval gondolom az updatelt fw-re áll majd vissza.
A lényeg, hogy minden adat, app, bármi modifikáció eltűnjön.
Így lehet ugye?: Settings -> Advanced settings -> Security -> Phone and SIM card and select option Reset your phoneAz oka amúgy az, hogy az egyetlen app (Hearthstone) amiért droidra váltottam crashel, konkrétan újraindítja random játék közben a telót, vagy néha csak sorry, stopped workinggel kilép.
Próbáltam már mindent, app újrarak, wifi, 3g, 4g, belső tárhelyen, SD_n, mind1, csinálja, és hát ruinolja az élményt rendesen.Minden más tökéletesen fut, sosem fagyott semmi, ezért is nagyon idegesítő :S
Szóval marad a reset, aztán rárakom a HS-t és megnézzük mit mutat.
Root-tal ilyenkor mi lesz? Az is van ugyanis. -
Becksman
őstag
Sziasztok!
Én is gondolkozok ezen a telón (Xperia SP nagy csalódás volt számomra, így valószínű otthagyom a SONY-t.).
1. kérdésem: Mennyi a szabad ram tiszta rendszerstart után?
2. Jött már kisebb bugfix update? Vagy csak az emoution ui 3-at megkapta?Samsung A54 5G 8+256GB
-
Bass
addikt
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Most olvasom,hogy a 3.0 emui a legfrisebb rá.
Èn hetfőn megvettem bekapcsoltam es mar frissîteni is kellet,de most nezem ,hogy meg csak a 2.3 van rajta.
Mi a kulonbseg a 2.3 es a 3.0 kozott?
Honnan celszerű frissïtèst keresni?
Beállîtás/frissîtès/rendszer frissîtès/online frissîtès.Legelőször innen frissîtettem.
-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Szemezek ezzel a Honor 6 készülékkel (is). Egyik kérdésem az lenne, hogy mennyire elég az akku 1 sim kártyával? Milyen a készülék hangja telefonáláskor és kihangosítva? Minden kiforrott már a legutolsó rommal vagy még vannak apró hibák?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
39764
csendes tag
Nálam (EMUI 3.0) itt van: Settings > Backup and reset > Factory data reset.
Sajnos a Hearthstone-nal nem tudok segíteni, official fórumon az androidos crashek nagyrészt SD hiba miatt voltak, nekem is ez lett volna az egyetlen ötletem... De ahogy látom vannak problémák a támogatott készülekekkel is. Reméljük egy gyári visszaállítás segít!
Más:
Az akksi remekül bírja, pedig én nyúzom combos játékokkal is (MKX, Implosion), de így is simán bír 1 napot töltéssel, van hogy többet. Telefonáláskor abszolút jó hangja van, kihangosítva sem rossz, nem szabad a hátára tenni közben... A B370 pedig rohadt stabil rom szerintem, semmi bajom vele, nulla fagyás vagy akadás, pedig van hogy 1 hétig nem indítom újra és észre se veszem
-
törölt tag
válasz SharpSA #3668 üzenetére
Szia!
Kijelzőidőt tekintve a 6 óra masszív használattal is megvan (Chrome, Messenger, Skype, Viber, telefonálás, stb).
Telefonálás minősége jó, a korábban tapasztalható recsegés nálam nem jelentkezett, kihangosítva nem használom.
Zavaró bug nincs, B370 nagyon egyben van.
Kirin 920 teljesítménye kb mindenre elég, én S800-ról váltottam vissza, de egyáltalán nem bántam meg.
-
djbelo
senior tag
Sziasztok! Gondolkodom én is a Honor 6-on! A T-mobilnál milyen rom van rajt? Kártyafüggetlen? Emui 3 van rajt? Ha nincs mikorra várható? Köszi!
-
gbela
senior tag
válasz SharpSA #3672 üzenetére
Szia,köszi a választ. És mit jelent a végleges root? Bocs, de kicsit még szokom az androidot, elég sokat olvastam de h van végleges és nem végleges azt nem tudtam.
Én multitoollal+supersuval csináltam ahogy az itteni összefoglalóban van. Ez akkor végleges avagy sem?köszi mégegyszer
-
Becksman
őstag
A Honor 6-nak is csak függetlenül nyitható a Bootloadere?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
woolwich
tag
Sziasztok!
Nézegetem egy ideje a telefont, nem tudjátok véletlen melyik T-nél van kirakva?
Alléban kerestem a héten, de nem találtam -
törölt tag
válasz petya2012 #3683 üzenetére
Honor 6-ból csak 3 GB RAM-os verzió létezik. Számomra tökéletes telefon. Gyors, 5" ellenére kompaktnak mondható, kényelmesen lehet egy kézzel is kezelni. Kamerája is nagyon jó.
Tegyünk pontot a T-nél kapható Honor 6 független-nem független dologra, mert sokszor felmerült már ez a kérdés. Íme a screenshot, amit service menüből csináltam:
[ Szerkesztve ]
-
Jocika84
tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett ez a telefon és láttam hogy edigitálnál van de mivel nekem fontos lenne a dual sim és sajnos ezt a edigitál honlapján nem látom hogy fel lenne tüntetve vagy a pontos száma ami alapján meg tudnám nézni hogy dual-os vagy sem.Szóval a kérdésem az lenne ha valaki megtudná nekem mondani hogy a náluk kapható milyen verzió ebből a szempontból.
Segítséget előre is köszönöm!
-
Jocika84
tag
Köszönöm szépen a gyors segítségeteket de akkor eladótól leszek kénytelen beszerezni.
Még azt szeretném kérdezni hogy lollipop megjött már rá?Üdv,
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Jocika84 #3689 üzenetére
ez alapján ami a nemzetközi telókra jó csak a KIT-KAT van ami 4.4.4
ha minden igaz korábban lett írva,hogy július-augusztusra tervezik a Lollipop Region – International kiadását[ Szerkesztve ]
-
kazsolt
tag
Sziasztok,nincs valakinek pesten uveg fóliája előre-hátra?megvenném,nincs kedvem kivárni külföldi beérkezést...
-
jeni
félisten
válasz kazsolt #3692 üzenetére
van kissé drágábban de ők is kintről rendelik
amúgy azonnalira átmenetileg ilyen is rátehető -
jeni
félisten
válasz Jocika84 #3695 üzenetére
az itthon kapható Honor 3C ami hivatalosan két kártyás és Európai piacra készült abból csak az egyik 3G képes. Valamilyen módon a két kártyás verzióknál az egyik SIM kártya le van butítva. Ez is érvényes a a dupla SIM Honor 6-ra.
Ezért ha fontos a 4G és lemondasz a két kártyás kivitelről akkor az EDIGITAL-ban kapható teljesen megfelelő lenne neked,amit jelenleg csak a vidéki boltokban kaphatod meg személyesen,illetve postán bárhová elküldik neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest