- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szultino
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg valaki használ Huawei Band Zero okosórát? Kíváncsi lennék, hogy a Honor 6-al milyen tapasztalatok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
Google play-el tapasztalom azt ,hogy ,ha a telefonról megyek rá akkor rendben letölti az appot. Viszont ,ha a pc-ről és ott választom ki a Honort-a letöltésre ,akkor nem jön le..
A legfrissebb play áruház és service van fenn. Más is tapasztal(t) ilyent? Megoldás?
(H60-L12 V16.1.1.) -
Pystyke
tag
Sziasztok!
Edigis készülékből loli-ra váltás után elveszett az arcalapú feloldás lehetősége...
Úgy tudom, a loli nem tudja...
Van erre valami megoldás a play áruházból?
Szerettem azt a funkciót...Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
elroysk
tag
tegnap full resetet csinaltam a beta (b805) szoftveru telon, minden okes csak a kepernyozar borito frissitesnel egy 4,85MB-so frissitest eloszor letolti majd ujbol kezdi es 74 szazalekon megall es vege, a frissites sosem sikerul. valaki megprobalna frissiteni hogy sikerul-e letoltenie vagy csak nekem csinalja? koszi.
-
de_k_ron
csendes tag
Szép napot mindenkinek.
Kérdésem lenne a következő: H60-L02 6.2.1-es szoftverrel ellátva, de a hangbevitel sehol sem működik. Ez a kínai belpiacos származásnak tudható be? Ha hangalapú utasítás akarok indítani, akkor a Hivoice indul csak el...az meg persze kínaiul beszél -
Shoo
senior tag
Hali!
2 napja felraktam a B524es romot a telora. Rendesen müködött, még jobb is volt mint B521el, de egy fél órája fogta magát és elkezdett ujraindulgatni. Bekapcsolom, picit megy, de ahogy akarok valamit csinálni kikapcsol. Ez a B524től van vagy más a hiba?
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Ismertek olyan app-ot (ami működik is ezen a készüléken) ami hasonlóan működik, mint az LG gyári app-ja? Ez a dupla kocc felébredés, dupla kocc alvás dolog.
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
csapee
őstag
válasz de_k_ron #11817 üzenetére
Be kell allitani a billenyuzeten belul van egy foldgomb jel, megnyomod. Beviteli modok konfiguralasa, hangalapu bevitel on.
Ha nincs olyan menu a hanalapu kereses vagy a google appot meg fel kell rakni. Jogosultsagot kell adni, mert netrol szedi a magyar szavakat, offline csak angol van mint "legkozelebbi" nyelv.Mondjuk egy kis onallosag nem artana neha, nem kellene alap dolgokert is irkalni. Tuti hogy a google elso talalati oldalan ez is fenn van a "google voice input" keresoszora.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Alkalmanként előfordul, hogy a névjegyekbe belépve nincs egy névjegy sem, ilyenkor a híváslistám is üres (sőt a viber partnerlista is kiürül).
Ezt mi okozhatja? Orvosolható?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
Shoo
senior tag
válasz Black&White #11825 üzenetére
Úgy néz ki hogy csak pillanatnyi elmezavar volt. Kb. 30% volt benne és akkor csinálta. Egyszer már csinált olyat, hogy kiirta hogy lemerült és kikapcsolt, de ez most folyamatos volt. Rádugtam a töltőre és megy minden rendben. Nem kellett vele csinálni semmit.
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Figur10
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem H60-L04 -es telefonom van szeretnék visszatérni B527-röl B521-re a B527-re mehet egyből három gombossal a B521, ha nem mi a menete?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Kovaratis
senior tag
http://www.gizdev.com/ota-honor-6-honor-4x-honor-4c-latest-android-m-emui-4-0-beta-ota-update/
-
Steelers
senior tag
Sziasztok! Hol lehet jó áron, magyar 4G-s verzióhoz hozzájutni?
-
Shoo
senior tag
Nem csak pillanatnyi elmezavar volt a kikapcsolás....Sajnos ma újra elkezdte és wifi bekapcsolásakor is. Nézegettem, hogy mit lehetne tenni és gondoltam feljebb váltok B524ről B550re. Nem írta, hogy lenne-e előkövetelménye, így fogtam és feltettem. Az eredmény egy jó bootloop lett. 3 gombosra reagál, újratelepül a szoftver, de marad bootloopban.
Van valami ötletetek? Hang fel és bekapcsra nem reagál....Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Black&White
addikt
Itt mindenki pörget egy számot firmware terén, oszt' flash?!
Akkor hajrá! -
csapee
őstag
válasz Black&White #11835 üzenetére
Ugy erzem felesleges ido volt a tema osszefoglalo megirasa.
Csapee
-
gulyasa
őstag
Érdekes...
Én még mindig a B316-ot használom (H60-L02) és semmi problémám a telefonnal...
Lehet, hogy én vagyok a hibás...?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
fant0mi
őstag
válasz Black&White #11835 üzenetére
Úgy hiányzik a 6.2.16. Hadd tegyek fel helyette valamiiit.
-
de_k_ron
csendes tag
válasz csapee #11824 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat.
ps: nem volt elvesztegetett idő az összefoglaló, sem a többi Hidd el, vannak emberek, akiknek olyan szinten nincs idejük, hogy utánanézzenek dolgoknak, tájékozódjanak - nem lustaságból-, ezért kérnek segítséget és bíznak az olyan emberekben, mint Ti. Ezért ezer hála és köszönet
Ha most azt mondom neked, hogy öt gyermekkel bírok, egy céget vezetek és mellette két vállalkozásom és egy családi gazdaságom van, hidd el, nem felvágni akarok.... -
Lagabor11
csendes tag
Sziasztok, H60 L02-esnél Most 532 van fent, de látom van új is a http://www.emui.com/-on 535. Érdemes frissíteni, kinek mi a tapasztalata?
Köszi előre is. -
Vitya103
tag
Merre találni az össze foglalót?
-
pistuka25
csendes tag
válasz Vitya103 #11842 üzenetére
Lap tetején, Honor 6 felirat alatt: Összefoglaló kinyitása ^^
És ott a link: Összefoglaló[ Szerkesztve ]
"Az élet az egy sörnyitó csak legyen hozzá söröd" ~ Xiaomi Mi 11 lite 5g
-
tgeri
tag
Sziasztok!
Használ-e valaki olyan appot, ami beolvassa a hívó fél nevét? Én még Galaxyn évekig használtam egyet minden gond nélkül, de H6-on nem működik jól. Csomószor (mondjuk 10ből 7x) akkor is azt mondja, hogy "ismeretlen", ha ki van írva a név. Megnéztem még 1-2at, ami nem tűnt túl gagyinak, de sajnos egyik sem akarja az igazságot. Védettek közé természetesen betettem, de nem segített!
Előre is köszönöm,
TG -
Shoo
senior tag
Nem lenne szükség a forumra, ha valamit nem kellene 10x leirni. Minden téma ilyen, pár hete engem egy két és fél éve felmerült hibával kerestek meg... A kereső meg nem annyira jó, hogy megtalálja azt amit mi szeretnénk.
Amig ujraindulgatott, addig nem nagyon volt ali hozzászolt volna. Most tönkrement.... Ott az összefoglaló, le van irva hogy 3 gombossal meg lehet oldani, amig az sd-n a b550 volt addig ment, felmásoltam rá a b524et és nem megy a 3 gombos, se a 2 ki se lehet kapcsolni, csak folyamatosan ujraindul és felvillan a honor logo.
Biztos én nem vagyok elég jó hogy megtalálkam az összefoglaloban a megoldást, ezért is kérdeztem.Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest