- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.peti93
csendes tag
válasz eladogeppc #12550 üzenetére
Szia!
Összefoglalóban le van írva. Röviden root + local.prop átírása.
-
b.peti93
csendes tag
válasz eladogeppc #12552 üzenetére
Igen. Bootloader nyitás, root, local.prop. Sok sikert!
Szerk.: Ja és ha ezeket megcsináltad és romot szeretnél cserélni akkor előtte mindent vissza kell állítanod. Unrootolni kell és a local.prop-ot is vissza kell állítanod plusz minden más módosítást ha csinálsz. Local.prop-ról csinálj mentést!
[ Szerkesztve ]
-
b.peti93
csendes tag
válasz eladogeppc #12554 üzenetére
Google play service van csak rajta ahogy néztem, tehát a többit neked kell letölteni pl. a beépített HiApp segítségével (Play store, címtár szinkronizálás, google naptár stb.)
-
-
b.peti93
csendes tag
válasz eladogeppc #12556 üzenetére
Az a magazine app dolgai, húzd fel a lockscreent, beállítások, előfizetések és kiveszed mindegyiket. Így majd csak egy kép lesz a továbbiakban a lockscreen-en az adott témáé. Én legalábbis így vettem ki.
-
eladogeppc
veterán
válasz b.peti93 #12557 üzenetére
Mi a módja a teljes magyarításnak ?
Vagy marad benne valamennyi kínai szöveg?
Stock stabil Emui 3.1 B535 Rom ment fel.
Tud magyarul, csak zavaró ez a pár ákombákom.
Köszi előre is !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
b.peti93
csendes tag
válasz eladogeppc #12556 üzenetére
Közben találtam egy ilyen megoldást doongoo nyomán:
[link]Igen, sajnos nekem is maradt pár helyen benne ákom bákom, talán az okosabbak tudnak mondani rá valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Kovaratis
senior tag
válasz Black&White #12546 üzenetére
Ááá, már kisujjból kiráztam. Max egy hetes TWRP mentés mindig van zsebben, a recovery szinte már parancsszóra cserélődik.... 😃
-
doongoo
addikt
válasz eladogeppc #12558 üzenetére
Lockscreen kínait el tudod tünteteni. XDA-n le van írva
Gyári levelezőből a local.prop átírása után el fognak tűnni a kínai karakterek. A gyári zenelejátszóban még lehetnek...[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
-
svgyula
addikt
válasz eladogeppc #12563 üzenetére
Szia! Ezekután a "mókolások" után semmilyen frissítést ne tegyél fel úgy, hogy ezeket nem állítod vissza az eredetire!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
doongoo
addikt
válasz eladogeppc #12565 üzenetére
mármint a prop fájlokat eredetire, különben megakad a frissítés
recoveryt is visszatenni eredetit, különben nem indul el a frissítés
A rootot is el kell távolítani, különben frissítés után bootloop lesz jó eséllyel belőle
A nyitott bootloader maradhat -
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Gondolkodok, hogy átnyergelek Honor 6 plus-ra egy P8-ról.
Kérdésem az lenne, hogy mikorra várható a hivatalos 6.0?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem épp témába vág, de azért próba cseresznye!
Tudnátok mondani egy olyan locker app-ot ami viszonylag nem fogyaszt sokat és jobb mint a gyári?
Köszönöm!
-
Dimond G
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
Estét Urak!
Bocsánat, hogy itt kérdezem, de a 6 plus topik kihaltabb mint a walking dead.
Jelenleg egy P8-at használok de tervezem, hogy lecserélem egy H6 plus-ra. Pro és kontra évekre lennék kíváncsi.
Játszani sohasem szoktam, fényképezni nem sűrűn. Twitter, WhatsApp, zenehallgatás(google play zene), fórumozás és sok telefonálás teszi ki a napi használatot.
Thx.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Aladdin81
csendes tag
Az nem tudjátok, mitöl van, hogy pl. az email-applikációkban a levélben található linkekre kattintva nem nyílik meg kapásból a böngésző (Firefox az alapért.), csak az értesítési sávon jelenik meg, hogy 1 lap várakozik, s csak akkor nyílik meg, ha rányomok. Korábban nem volt így, nem tudom, mitől módosult. Köszi. L02_6.1.1 Lollipop
-
Black&White
addikt
válasz Aladdin81 #12575 üzenetére
Pontosan nem emlékszem, de valami rémlik, hogy 6.1.1-nél már volt másodlagos alkalmazásindítás menüpont.
Jogosultságkezelő/Alkalmazás automatikus indítás és itt legfelül láthatod.
Nézz körül benne.HonorEU twitteren van ma egy bejegyzés, hogy az EU-s H6 MM frissítése Q2-re csúszik.
Végül is, a jövő hét már az... -
imiadmin
őstag
Olvastam, hogy B535 alatt jobban merül a teló. Nos, én is tapasztalom... Sajna tényleg merül mint állat...
Van valami megoldás rá?
Már ezt a gyönyörű lépésszámláló app-ot is letiltottam... -
xtibi
tag
válasz Vitya103 #12578 üzenetére
Még csak most sikerült felkergetnem. Egyelőre persze, hogy jobban merül, mert keresem az újdonságot. Ergo ilyenkor extrában ütögetem, meg nézem a változásokat és azt hiszem mindent újra be kell állítanom. :-)
Más. Hogyan tudok visszaállítani Biztonsági mentést, ha a gyári app nem akarja felismerni, pedig ott van a kártyán?
Köszi
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
elroysk
tag
Az időjárás widget egy órával kevesebbet mutat, hogy lehet korrigálni? A hely újbóli megadása nem segített.
[ Szerkesztve ]
-
matador8
újonc
Sziasztok!
1, Touchplus fóliát honnan tudok rendelni a telefonhoz? A google nem igazán volt segítségemre...
2, A marshmallow frissítés OTA fog jönni, vagy hasonlóan kell telepíteni, mint a lollipoppot? H60-L04 B521-en vagyok jelenleg.
Előre is köszi!
-
-
Vitya103
tag
Valakinek sikerült mar az ota felé frissítés amit át kell nevezni? Update.zip re a nevet? Sajnos nagyon érdekel hogy milyen lehet az android 6 amit így fel lehet tenni de egyszer mar sikerült úgy hogy nem lett jo
-
rhaena
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek ezzel a telóval, a Samsung Galaxy S4 miniment váltaná.
Viszont sokszor olvastam, hogy szar a Wifi érzékelés benne, rengeteg véleményben hibának rótták fel... Ez mennyire igaz? Mert egyébként tökéletesnek tűnik...Samsung Galaxy Mini // Samsung Galaxy S4 Mini // Honor 6
-
rhaena
csendes tag
válasz bandigyerek #12594 üzenetére
az jó, mert én is ott szeretném megvenni. igaz már csak fehér változat kapható, ami ellen nagyon ágál a lelkem, de a specifikáció oltárán feláldozom a külsőt
És teljesen hazai piacra van kalibrálva, ugye? Minden ugyanúgy megy benne, mint mondjuk egy random Samsungba, értem ez alatt a Google Play-t és a különböző appokat... (Rootolni nem fogom, annyira extrákra nincs szükségem)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Mini // Samsung Galaxy S4 Mini // Honor 6
-
Vitya103
tag
És jobb a 6 meg az emui 4 mint a loli?
-
rhaena
csendes tag
válasz bandigyerek #12597 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Igazából nagyon tetszik a teló. Most viszont a teszt videót nézve eszembe jutott, hogy ugye nem szétszedhető, és még a navigációs gombok is szoftveresek, hogy ha esetleg lefagyna a telefon, olyankor mit lehet vele csinálni? Én jó laikusként ezt mindig az aksikivétellel oldottam meg...
Samsung Galaxy Mini // Samsung Galaxy S4 Mini // Honor 6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest