- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz Milestone2 #16200 üzenetére
csak azért értetlenkedek itt,mert telefon menüből (tehát nem recoveryből) csináltam gyári beállítások visszaállítását és az csak a rendszert nullázta,a belső tárhelyen viszont ugyanúgy megmaradtak a képek,meg egyéb adatok és erősen foglalják a tárhelyet.
-
Milestone2
nagyúr
válasz betyarr #16201 üzenetére
És ez így van rendjén...
Frissítéshez Wipe cache / Wipe Dalvik/art
Factory Resethez Wipe Cache / Wipe Dalvik/Art / Wipe User Data
Teljes törléshez Wipe Cache / Wipe Dalvik/Art / Wipe User Data / Wipe All Data
így nézett ki MiRecovery alatt.
Ennek kell megtalálni a megfelelőjét a TWRP-ben (szerintem a Format Data opció az, de nem merek rá megesküdni...MiRecovery-t használok. Csak PC-re mentéshez bootolok TWRP-t.)
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
betyarr
veterán
válasz Milestone2 #16202 üzenetére
köszi!
esetleg,ha valaki lenne,aki jártas twrp-ben és megerősítené a fentebb elhangzottakat,akkor lécciléccilécci szóljon
-
grafnet
veterán
válasz Vartanus #16198 üzenetére
Ezek biztosan simán elvannak a memóriában - bár a játék nem mond nekem semmit.
A mályvacukor hamarosan eldől, mert a májusi MIUI 8 mellett nagyon várjuk. Hírek szerint lesz.
Mostanában már mindegyik ROM elég jó.
Ugye van: fejlesztői, ezek jelölése: 6.4.21, mely a dátumból adódik, van benne root, heti frissítéssel, ami lehet jó is meg rossz is.
Van stabil: ennek a jelölése 7.3.x, mely a MIUI-ból adódik, itt is van frissítés, általában negyed évente, ide már csak a jók kerülnek.
Majd eldöntöd melyiket teszed fel.
Van még egyéb megbontás-csoportosítás (gyári, EU, HU, CM, sMIUI, nyelvtudás szerint, stb.), de ezt majd akkor amikor már van telefonod.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
sutyi^
senior tag
Hülye kérdésem lenne, másnak is elég idétlenül működik az automata fényerősség állítás? Csak mert a szenzor hibátlan, sanda gyanúm hogy valami szoftver nyűg lesz.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
grafnet
veterán
válasz betyarr #16203 üzenetére
Én, angolul használom a TWRP-t:
van a Wipe menüben: Format Data gomb, az mindent formáz, a belső tárolót is, és még a mSD kártyát is! (Ha van benne.)
Egyébként, meg az Advanced Wipe-ra mész, s ott mindent kipipálsz a mSD-n kivül.(Ha, emlékeim nem csalnak, akkor mindkét módszer kinyírja a rendszert is. Vagyis újra kell telepíteni, ezért a mSD-t vedd ki mindenképpen, s oda másold fel a zip-et. TWRP-nél mindegy mi a neve, s hogy hol van.)
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Milestone2
nagyúr
válasz grafnet #16206 üzenetére
Format data nem nyírja ki a rendszert, csak az advanced wipe / wipe system.
Más kérdés, hogy rendesen meg tudja bolondítani a rendszert, ha a data-n élő kereszthivatkozások, játékhivatkozások vannak...Mindenesetre biztosan csak full rom telepítés előtt csinálnék Format data-t. És a tiszta telefonra így raknám a friss romot.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
betyarr
veterán
van aki használja a beépített sip klienst?mostanában ha fogadnék rajta hívást,akkor phone.android.com hibaüzenettel szépen összeomlik.tapasztalt még valaki ilyet?
pillanatnyilag azon gondolkodom,hogy lehet fel kéne hegeszteni egy stock androidot.lehetséges?[ Szerkesztve ]
-
ZooLLeR
tag
Üdv.
Azthiszem találtam egy bugot a 7.2.1.0 miui-ban.
A hívásnaplóban(telefon), mikor megnyomom jobb felül a 3 pöttyöt,hogy lássam milyen opciók elérhetőek az adott helyzetben,egyszerűen leáll a "névjegyzék és tárcsázó alkalmazás".
Valaki tapasztalt hasonlót?Farhát eladó.
-
betyarr
veterán
válasz Milestone2 #16209 üzenetére
na,most vettem észre ezt a hsz-t
Mindenesetre biztosan csak full rom telepítés előtt csinálnék Format data-t. És a tiszta telefonra így raknám a friss romot.
full rom telepítésénél ugye csak annyi,hogy gyalu format datával,majd mondjuk a külső sd-ről a twrp install menüjéből betallózni az új romot és készíteni egy biztonsági mentést twrp-ből?majd esetleg egy wipe dalvik/art és cache?vagy van még egyéb teendő?csak a biztonság kedvéért.nem szeretnék egy 50k-s papírnehezéket...
-
Milestone2
nagyúr
válasz betyarr #16221 üzenetére
No,
Mentés a jelenleg működő rendszerről a biztonság kedvéért
majd
FR
majd
Format Data
majd
Reboot recovery
majd
Install new ROM
majd
FR
végül
Reboot to systemEttől még lehet nehezék, egy kínai telefonnál sosem lehetsz biztos semmiben...
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz betyarr #16221 üzenetére
Ugyan nem engem kérdeztél...
Ha, csinálsz egy format datat, akkor a telepítés után nem kell wipe-olni. Szerintem.
Mentés: szűz rendszerről felesleges csinálni, azt bármikor elő tudod állítani.
Belakott rendszert érdemes menteni, mondjuk frissítés előtt.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
betyarr
veterán
válasz grafnet #16223 üzenetére
és Milestone2: igaz,a szűz rendszerről minek backup.
egy olyat leltem a twrp-ben,hogy clear internal storage.most délután feltettem egy régebbi dev romot,ami eddig úgy néz ki hogy rendben működik.ha ezt a clesr internal storage,clear dalvik/art,clear cache,clear data-t nyomok,akkor (gondolom én) megmaradna a mostani tiszta rendszer,de a felesleges lomok,amik foglalják a belső tárolóban a helyet,kipucolódnának.
kicsit priccolok,bocsi a sok (remélhetőleg nem felesleges) hsz miatt -
törölt tag
témán belül ikonokat hogy tudok cserélni?
-
grafnet
veterán
válasz Milestone2 #16224 üzenetére
Köszönöm!
Nem árt tanulni ezeket.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
-
törölt tag
válasz Milestone2 #16228 üzenetére
köszönöm
-
betyarr
veterán
na kérem.minden gondom megoldódott a clear internal storage opcióval.
-
Vertigo18
addikt
Szeretett telefonunkhoz eustockon van-e most valamilyen kedvezmény, vagy kód?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Norby86
őstag
válasz ZooLLeR #16220 üzenetére
Helló.
Nekem is 7.2.1 van fent és nincs ilyen probléma, direkt megnéztem most amit írtál. Nálam megjelenik az hogy Turn on Top-up package, alatta beillesztés, alatta beállítások. Ha ezekre kattintok sem áll le a névjegyzék. Tiszta telepítéssel telepítetted fel a romot? Nem tettél fel más telefon hívás kezelő alkalmazást? Mert az esetleg bekavarhat.
-Norbi-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Milestone2 #16228 üzenetére
A témák alatt a bal felső sarokban van egy ember figura. Ha arra mész (megy), ott eléri. Az új romoknál már így van.
Amúgy a RN3 Pro-s MaTV cikknél hogy hogy nem írtál? Olvastad a kommenteket?
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Raruh
tag
válasz Vertigo18 #16237 üzenetére
Üdv urak!
Egyre gyorsabban merül a telefonom. Sajnos fogalmam sincs mi az oka, de drasztikusan elkezdett csökkenni az akku élettartam. Kb 2-3 hónapos az eszköz, régebben tettem is fel ide képet, hogy játékkal 4,5-5 órát bír, ugyanazzal a játékkal most max 2 óra. Wifihasználat ugyanaz, rom ugyanaz (stabil 7.1.3).
Most viszont mégrosszabb, 30 perc netezgetés, böngészés, videók nélkül 40%ot merített ma. Új programot nem telepítettem.. Mi lehet a gond?
A telefont rend szerint 5-10% közötti állapotra merülve dugom fel töltőre..[ Szerkesztve ]
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Milestone2
nagyúr
válasz Vertigo18 #16237 üzenetére
Vertigo18
Semmit, egy bug ami minden romban bent maradt, (gondolom) a heti frissítés majd javítja.Raruh
Szakszerű kínai anyaghasználat? (i.e. sz@rból készül minden)[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Újra indítás?
Csinálj egy dalvik/art és cache wipe-ot.
Egy próbát megér...
Biztonság alkalmazás, Tisztító, Víruskereső - gondolom lefuttattad.
Néha nekem is beragad vmi, csak azt veszem észre, hogy meleg a telefon.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Vertigo18
addikt
válasz Milestone2 #16239 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Raruh
tag
válasz Milestone2 #16239 üzenetére
Az az akksi pedig nem garanciális eu...-nál. Bármi ötlet? Monjuk ki fogom próbálni a 7.2.3 rommal, hátha csak takarítani kéne, de elég gáz, ha így megadja magát. Ha így lesz, kerül is eladósorba...
-
Raruh
tag
válasz Vertigo18 #16247 üzenetére
Nem. Sőt, azóta még az alap témát is visszatettem, hátha a másik téma lockscreenje, vagy bármi szívja, de semmi változás. Most olvastam valami akku kalibrációs dolgot, majd estére megpróbalkozom vele. Lemerítem 0-ra, majd feltöltöm többször. Hátha működne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mini PC
- Milyen switch-et vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Dolce Gusto
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest