Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
ugy mint az fx5800 eseten 3dmark03-ban?
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.
Azt se felejtsd el, h most egy tok uj chipje van atinak es sztem jovabb nagyobb az eselye annak, h plusz loeroket huznak ki a driveroptimalizalassal, mint a 3-4 honapja piacon levo gf7-nek, mely raadasul nem is gyokeresen uj technologia.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
rocket
nagyúr
Nem azert vesz valaki ferrarit, hogy utana 210 km/h-nal letiltson a tempomat, amikor a kilometer oran 320 km/h a max.
Szoval az durva lenne ha szandekosan fogtak volna vissza a teljesitmenyt eddig 120000+ ft-os kartyanal, szerintem egyszeru marketingrol van szo, megy a nagy hitegetes, aztan ahogy kozeledik a valosag, a szamok szepen csokkenek, es mire whql lesz, es minden bugot kiirtanak belole, minden arnyek a helyere kerul, meg 5-8% marad
Kicsit unalmas mar ez a tema, akarmelyik ati r520 topicba olvasok, allandoan errol van szo, hogy az nv drivere igy, meg ugy, majd ha lesznek tenyek akkor lehet beszelni rola a sajat topicjaban, addig meg nem kene mar offolni a temaban.
Felig amit irtam, a #20-as hozzaszolasodra reagaltam
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest