- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabos
tag
Sziasztok!
Eladó szilikon tokja van esetleg valakinek?
Üdv:S
-
szabos
tag
Egy hete használom a telefont (illetve a gyermekemnek is odaadtam nyúzni ).
A játékokra nincs panasz, de én 3x tapasztaltam teljes lefagyást ( webböngésző, kamera app ) csupa alap program. Többször tapasztaltam, hogy a képernyő érintője mintha nem működne bekapcsolás után vagy ha valami progi leállítása után visszakapom a home képernyőt. Nem lehet a képernyőket lapozni, de a felső redőnyt le lehet húzni és vissza, de "alatta" érzéketlen maradt a kijelző. A Home "gomb" megnyomása után tökéletesen működik. Ma csak úgy fényképezéskor újraindult a telefon - előzmény annyi volt, hogy nem volt hangja az "exponáló" gombnak. A teló tele van telepítve minden vacakkal de majd este kap egy gyári adatok visszaállítását és majd meglátjuk.Szép estét!
-
szabos
tag
Sziaztok!
Telefonálás közben mintha kicsit "zizegne" a hangszóró 3/4-es hangerő felett, más tapasztalt ilyet?
Üdv
szabos -
szabos
tag
válasz Surgeont #1174 üzenetére
Szia.
Ilyen navigációs gondom nekem is van egy adott programmal, indulás után megáll a navigáció, azt írja gps nincs bekapcsolva de közben 3-11 holdat lát, majd egyszer csak jó lesz. Ki kell próbálni van-e köze a hibajelenségnek a bekapcsolt adatkapcsolathoz és ahhoz, hogy egy másik feltelepített program, a GPS status magától elindult a navi programmal együtt. Ezt most letöröltem...próbálgatom.
Üdv
szabos -
szabos
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy 1 hónapos készülék, kérem keressen priviben. ( Nekem kicsit nagy...)
Üdv
szabos -
szabos
tag
Ha valakinek volt a kezében lenovo P780 vagy Huawei G700 mennyivel tűnik nagyobbak a W910-nél? Nehézkesebb azoknak a kezelése a nagyobb méret miatt?
-
szabos
tag
Sziasztok!
Akkut keresek a w910-es telóhoz, ha megoldható hazai beszerzéssel. Használt jó működő is érdekelne. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest