Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e=mc²

    őstag

    Sziasztok!

    Az elmult 2 hetben hasznaltam a nyaralasom soran Ausztriaban, Olaszorszagban, Szloveniaban, Horvatorszagban es az alabbiakat tapasztaltam:

    - hosszabb lehajto neveknel ugral a fenti sav sortores miatt. (pl. 1 es 2) vagy pl. Tatabanya-ovaros
    - kulfoldon nagysagrendekkel kevesebb a wazer, igy sok helyen sem trafi, sem rendor, sem utfelujitast nem jelez.
    - sebessegkorlatok nincsenek, vagy rosszul vannak beallitva, de inkabb nincsenek.
    - a navigacio ideje realitve pontos volt. (beleszamitva a fizetokapuknal (olasz es horvat) es a hataron (szloven - horvat) a varakozast, valamint az autopalyakon a forgalmat. (Ausztriaban es Olaszoknal eros volt a forgalom) )
    - Az 500m-nel hosszabb alagutakban elvesztette a gps jelet es a mobilnetet is, de par meterrel a kijovetel utan visszaalt a rendes mukodese. Az mondjuk zavaro, hogy ha elveszti a jelet, akkor nem marad pontosan ott a kepernyo, ahol mig volt jel, hanem kicsit elmozdul es el is fordul. Ez neha zavaro tud lenni, ha egybol alagut utan van lejaro, Pl. Tarvisional.
    - Az osszes adatfogyasztasa az Adroid szerint 64,19Mb volt ezen ut alatt, ebben nem csak a linkelt utvonal volt benne, hanem a kornyezo telepulesek, es latnivalokhoz a navigalas is.
    - Olaszorszagban dobott fel reklam ablakot nehanyszor, de eltunt szemelyeket nem, sem Ausztriaban, sem Horvatorszagban.
    - Telenor es Bluemobil simekkel egyarant roamingoltam (ketkartyas keszulek) es nem tapasztaltam halozatvaltozas miatti fagyast, mint korabban.
    - Mindig a legfrissebb verziot hasznaltam, nem szorakoztam regebbi visszatelepitesevel, cache-t sem nagyon szoktam uriteni, hasznalom es kesz.
    - Az utvonal ez volt.

    Egyelore ennyi jutott eszembe.

    [ Szerkesztve ]

    Ambulimax Provider

Új hozzászólás Aktív témák