Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
válasz hippo0315 #13403 üzenetére
ezt nem értem... mi az hogy előugrik külön ablakba?
azt szeretnéd, hogy a lehúzott status baron legyenek a gombok, nem?
ha igen, nálam a widgetsoid 2.x pont ezt csinálja! gps, nfc, bt, wifi, repcsi van fenn, naponta többször is használom... (gps-t és nfc-t közvetlenül nem tudsz kapcsolni, ehhez előugrik a beállítások megfelelő része - ez droid sajátosság; de a többi gond nélkül megy)[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
max az is "megfordította" az ékezeteket (pl È)... egyszerűen az sms szabványában nincs benne minden ékezetes magyar karakter...
-
palesz53
senior tag
-
palesz53
senior tag
voodoozzunk még picit... :-)
igen a sound plusnak pont az a lényege, hogy gyári kernellel megy...voodoo ota rootkeeperrel van vkinek tapasztalata? tényleg működik?
-
palesz53
senior tag
válasz saviola55 #13703 üzenetére
na épp ezért ne bújjon csak el a dropbox... :-) az oké, hogy a box ad 50 gb-t, de asztali kliens nincs, csak webes (pontosabban pénzért van asztali is)... :-( ha az is ingyenes lenne, simán kinyírná a dropot...
bajnokpityu - nem várok egy telótól high-end hangminőséget, de a voodoo nagyságrendekkel korrektebb hangot ad, mint a gyári - hál'istennek! :-)
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz Dzsuri89 #13706 üzenetére
anti-jitter, dac direct, hi-fi play mindenképp pipa...
öregedő fejjel nálam bass boost kikapcs maradt - meg nem normál méretű (zárt vagy nyitott) fejhallgatót kivéve (nem fülhallgató!), nem is várom el, hogy a pöttömke hangszórókból értékelhető mélyhangot megszólaltassanak...[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz F_Gergely #13900 üzenetére
telón a gmail appban a fiók beállításainál vedd ki a pipát a jelzés kérése elől...
(a szinkronizációnak ehhez semmi köze, a jelzést olyan elven kapod meg, mint az sms-eknél)maximális hangerőn is halk a csengés? hmm...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz Dzsuri89 #14122 üzenetére
megnéztem a novát, hát testreszabhatóságban messze van még a go-tól! ha felfejleszti a teslacoil, akkor viszont remek lehet...
trebuchet nekem se találja ics alatt...aki meg ics-zni akar, tegye már fel manuálisan! nálam a kezdetektől fenn van, hiba nélkül megy! a böngészőbénázás meg chrome-mal, vagy opera 12-vel nem tapasztalható... :-)
nem hinném, hogy a többi készülék 4.0.3-nál frissebbet kap...[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
érdekes alkalmazás - legalábbis én még nem hallottam róla (mondjuk számomra nem is érdekes... )...
-
palesz53
senior tag
válasz Gabócza #14245 üzenetére
:-D
dolgoztam én pincében, 3/4 7-kor kezdtünk, ebédig nem is mentünk fel... annyit érzékeltünk csak, süt-e a nap vagy borult az ég... :-)
szóval van, akinek olyan a munkája, hogy közben épp nem megvalósítható az ablakon kinézés... :-) ilyenkor jól tud jönni vmi aktuális időjárásjelentés...[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
műhold-adatok letöltéséhez... utána kb 10 sec-en belül talál jelet a teló...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz jackbacsi87 #14459 üzenetére
avast antivirus nem produkál hasonlót...
-
palesz53
senior tag
válasz forintuser #14475 üzenetére
Bp-ről indulva olyan München +100 km bírja, egy ebéd + 2-3 rövidebb (max 5 perces) megállóval...
(így is rendesen felmelegszik)vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
válasz forintuser #14483 üzenetére
gyári samuval, induláskor szivargyújtóra dugva (reggel húztam le a 220-ról, fullra töltve - utána e-mailek, pici net, kb 90% töltöttséggel került a szivartöltőre)...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
slukk rom értékelés...
üzemidő - frenetikus! nálam ez a teló délben 70%-on még sose állt (olyan 50 körül volt eddig)
én factory data reset nélkül pakoltam fel, csak a cache-eket wipe-oltam (éljen a magyar nyelv... ) - a voodoo-t ezután újra kellett tennem, valamint az összes widgetet, mert az összesre hibás megjelenítést írt ki (se a minimalistic texttel, se a widgetsoid-dal, se a desktop visualizer-rel kirakottat nem szerette telepítés után, de még a business calendart se - miután újra kiraktam őket, minden oké!), ezek mellett az összes jelzés (gmail, ébrésztő) rezgésen volt (a handcent érdekes módon nem), így ezeket újra be kellett állítani...
az ns tools marketről frissítendő...
az apex-et, az xperia képernyőt, az ftp-s szoftvert, meg a root explorert letöröltem (marad a jól bevált go-rom toolbox-air droid hármas helyette)...az újabb ns tools-ban a setting alatt mit takar a 'use init.d script'? ezt bekapcsoljam, vagy ne?
külön jó a ledes értesítés (pazar beállításokkal), és a fizikai gombsor megvilágításának beállításai...szóval ez egy kib...ott jó rom! gratulálok, pazar munka!
(lehetne ilyen egy gyári is, nem tudom, mi akadálya! )[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
örömmel jelentem, hogy a chrome megtanult magyarul!
-
palesz53
senior tag
este operával böngésztem, egyszer csak a képernyő két széléről elkezdett kékülni, az egész szép sötétkék lett, majd fél perc után újraindult... így még sose indult újra...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz mgTerminator #15761 üzenetére
gratulálok, csak így tovább! :-)
más - operát újraraktam, és most már nincs nagyhalál... :-)vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
-
palesz53
senior tag
válasz Sammy Jankis #15902 üzenetére
nálam deodexed, majd most a slukk féle rom van fenn + go launcher, és nem találkoztam ilyennel... sőt, most még fejjel lefele is elforog... :-D
Drive - nálam tegnap este frissült, tudom használni, pc-re (is) a chrome-hoz kiegészítőket lehet állítólag letölteni a használat egyszerűsítése végett...
-
-
palesz53
senior tag
válasz feliks #16314 üzenetére
józan gondolkodással valahogy megszüntethető kéne hogy legyen! de ha nem... hát nem...
biztos vmi béta...
má' bocs hogy humorizálok rajta!
de normál esetben vagy feloldhatónak, vagy megszüntethetőnek kéne hogy legyen, pláne a beépített tárra... ha sima sd ilyen, oké, eldobod - de így?vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
válasz jackbacsi87 #17052 üzenetére
xda-ról le tudod tölteni az apk-t...
nálam 2.-3. telepítés után volt hajlandó rendesen működni, addig állandóan hálózati hibára hivatkozva nem csinált semmi...
csak mobilnettel megy (wifi nem!), az ébresztőt nem lehet vele beállítani, néha nem érti mit akarok... navit (gmaps), időzítőt stb jól kezeli, az időjárást nem mindegy hogy kérdezed, mert lefagy...
érdekes, hogy angol angollal nagyon nem akaródzott neki megértenie, us angollal viszont sokkal jobb az arány...
kezdésnek jó, potenciál rengeteg van benne - de szerintem magyarul irtó sokára lesz ilyesmi, pedig hasznos volna... angolul, spanyolul, németül tudóknak jól jöhet - bár neten lehet hamarabb találok választ a kérdésemre...[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
ne bolondítsátok... twrp van fenn nála, nem cwm... ha jól értem...
-
palesz53
senior tag
van itt a mobilarénán sgs2-vel video az otg-ről, nézd meg... a vinyós motyót lehet nem fogja kezelni...
-
palesz53
senior tag
no, új telóm van! google nexus (full) s-lukk... :-D
ember, ez a kernel piszokgyors! chrome begyorsult, mint állat... :-) pedig csak 1000 MHz-re állítottam smartass v2-ben...
gratulálok, szép munka![ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
no, slukk-kernel első napja (az eredeti slukk tsm ics rom-mal) megvolt...
a fogyasztás kiváló, talán kicsit több nyüstöléssel, mint szokott - reggel 73%-ról startoltam (éjjel 3%-ot esett), és kibírta estig! ami külön tetszik, hogy 20% alatt sem hirtelen fogy el a szusz (sg alatt nagyon gyorsan merült itt), hanem szép lassan... én nem találkoztam semmilyen gubanccal...vezess, kövess, vagy takarodj az útból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest