Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
válasz havri1 #10042 üzenetére
de... én is visszaraknám a 2.3.6-ot, de recovery nélkül... rohadtul nem akarnám a bootloadert nyitni, hogy letörölje az sd-t, de úgy néz ki, nem marad más választásom...
ennyi erővel kiadhatták volna egyszerre, az összes verzióra az ics-t...vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
köszönet slukkicának, meg tobee-nak!
nálam vmelyik progi miatt nem volt adatkapcsolat...
most felpakoltam a slukkica által feltettet (ami nem törli a cwm-t), aztán meg ha már arra jártam, rootoltam is tobee leírása alapján - belevittetek a rosszba...
most már csak vissza kell rá pakolnom mindent...[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
ömlesztve néhány gondolat...
3betűs navi gingeren is ennyire ette az energiát - gyorsabban merült töltőről, mint töltött a szivargyújtóról... most viszont stabilabban megy ics-n, mint eddig!
mint írtam, végül rootoltam is, cwm is van rajta fixen, és azt mondom, ez most baromi gyors! nem értem, mint előző referenciamodell, miért nem volt ilyen a gb-vel??? én legalábbis anno ezt vártam... mert most az ics-vel majdnem olyan smooth, mint egy szifon - és ez nem semmi! most tényleg azt mondom, baromira megérte tavasszal erre váltanom...
nem is értem, mi pluszt adhat egy galaxy nexus... már azért a pénzért (jó, persze itt a karácsony, meg új készülék...), amit most kérnek érte...igaz kissé többet kajál, a kontakt képek tényleg pixelesek, meg a böngészőkben zavaró kissé a homályosodás...
de a net betöltődése sokkal gyorsabb lett, én akadással még nem találkoztam a 2 nap alatt, és az egész rendszer sokkal simábban és gyorsabban működik, a futó programokat is sokkal jobban kordában tartja (néha ránéztem, és max 5-6 dolog futott csak - régen nem volt elég 1 ablak a felsoroláshoz )...[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
azt nem értem, hogy dlna-hoz az imediashare miért lett inkompatibilis...
a többi, most épp kompatibilis progi meg inkább nem használható, mint igen... az imedia-hoz képest legalábbis...az lehet, hogy a voodoo-ért nem 1€-t, hanem 1 Ft-t fizettem??? sms-ben ezt az összeget küldte a bank...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
land - én tegnap kemény 1€-ért (bár a bank szerint csak 1 Ft-t fizettem...) megvettem a plus-t... ennyit megért!
xda-ról letölthető wallet (zip-ről telepítve) simán megy, 10 $-t is megadta...
most érzem úgy, hogy egy tényleg jó teló van nálam![ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
mintha slukkica írta volna tegnap(bár az ics miatti hozzászólás-özönben a tegnapban nem vagyok biztos ),hogy sima voodoo-hoz ics alá egyenlőre nincs még kernel... szerk - látom közben premete is reflektáltén ezért választottam a plus-t, az elmegy a gyári kernellel is, és szerintem - telefonhoz képest biztosan - nagyon jól szólnak a zenék!
más - widget locker alatt nem tudom kikapcsolni a telót - nem reagál a felugró ablak az érintésre... csak ha feloldom...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
ha meg előtte telepíted a walletet, akkor azzal is tudsz fizetni a webes marketen (én legalábbis tegnap azzal fizettem... csak én hülye, a walletet meg ma tettem fel, így nem a "talált pénzből" ment a voodoo ára... )
-
palesz53
senior tag
ömlesztve...
voodoo - hangszóróhoz:
internal speaker options>tune speaker for music...meg mondjuk az anti-jittert, és a hifi playt is bekapcsolnám (a menüben kissé lejjebb)
kissé másként fog megszólalni a hangszóró is...még mindig voodoo - rootolt telón tudod futtatni; a sima ingyeneshez kernelcsere, a fizetőshöz nem feltétlen kell másik kernel... progit a marketen keresd!
superuser azt hiszem tegnap frissült, de semmilyen progit nem mutat... ettől még a titanium backup, meg a voodoo is vígan futkos!
poweramp-nál anno a frissítés-szám volt korlátozva 10-ben, azt viszont nem tudom ez él-e még...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz lord.lakli #10804 üzenetére
köszi! pedig az értesítő be volt kapcsolva... na mindegy!
erre a listára más progi is fel fog kerülni? mert a voodoo, meg a titanium feltelepült, futnak is...[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz lord.lakli #10807 üzenetére
igen, erre gondoltam, köszönöm...
reggel indításkor a voodoo, meg később a titanium is "bejelentkezett” :-)azt nem tudom, hogy reggel bekapcs után, bootolás közben, ismét kiírta, hogy rendszer frissítése folyamatban... ez vajon a wallet, a superuser, vagy mi a fene?
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz lord.lakli #10812 üzenetére
ugyanaz a kép fogad, mint az ics feltétele után - felirat: az android rendszer frissítése folyik x/59 lépés... ics-nél ez 68 vagy 69 lépés volt, most 59...
ez lemegy, aztán indul a mandula rendesen; minden működik, semmi látható, hogy mi történt... nem zavar különösképp, csak nem értem...a handcent nálam megőrült! csoportos sms küldést akartam, a névjegyek meg totál káoszban!
e betűvel kezdte az abc-t, aztán össz-vissz 5 betűből állt az abc, és mondjuk az L betűt ricsi haverom névjegyével kezdte...
uninstall, majd vissza, de uez maradt...
a gyárin meg nem találtam csoportos üzenetküldési lehetőséget...nundee - nekem egyből a walletet ajánlotta fel a market fizetési módként...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz Nundee K. #10898 üzenetére
ha figyelmesen olvasod, akkor láthatod, hogy én ezt csak elméleti lehetőségként említettem, mert előbb vásároltam a marketen, és csak másnap installáltam a walletet...
asbee - jól van, akkor a wallet az... csak tudnám mit csinál minden indításkor...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
a rom managerből érdemes feltelepíteni a cwm recoveryt? vagy ne baxtassam a most fenn lévő cwm 5.0.2-t? előre is köszi!
-
palesz53
senior tag
Win7 alatt a roothoz szükséges android sdk elfut?
Vhol mintha az szerepelt volna, hogy ott nem túl megízható...Asbee - nálam nem visszaszámol... ma 60 volt a 'lépésszám' :-)
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
ilyet ([link]) használ valaki? megbízható, jól működő cucc? fontot, meg a notification bar ikonjat cserélném ki...
nekem ma az android os 32%-ot fogyasztott az akksiból... 14 órát bírt 97%-ról 15-re...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
ilyesfajta fülest nem használ vki véletlenül? [link]
akciósan 6,5 €-ért... gyárinál biztos jobb lehet![ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz Nundee K. #11051 üzenetére
sajnos kell a pro...
land - hm! az ára nagyon kellemes ennek a fülesnek (10€-ért szállítják), de az elektronikus zene - ahogy öregszem - már csak a portfolio egy része... ma már sok a jazz mellette... lehet, vmelyik komolyabb lesz belőle, de az már csak jövőre
dzsuri - pont ezt nézegetem én is (előtte felajánlj egy nandroid backupot a progi)
nem nagy pénz az az 1100 huf, de egy kijelzéscseréért (én is akksiét cserélném, egy %-os kijelzőjűre) nem biztos, hogy megveszem...[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
aki dlna progit keresne - frissült az imediashare , az ics-hez egyenlőre béta verzió, de jól működik: akár full hd, streamelt filmet is felküld a tv-re (zenét, képeket simán, hd videobol azonban néhánynál a hang néha elvész az éterben, a kép viszont folyamatos... de ez lehet, hogy nem a progi hibája...)
-
palesz53
senior tag
ma megbolondult a teló! feltettem tölteni, bekapcs, aztán otthagytam... később éreztem, melegebb, mint szokott, de gondoltam tölt... felajánlott 3 frissítést, megtettem (mellette csak a szokott pár progi szaladgált)... és menet közben elszállt a hálózat - "hiba történt a hálózatkeresés közben" szöveggel utasított el mindenféle kísérletet, apn-eket meg egyáltalán nem talált!
újraindítás után nem kért pin kódot, hanem egyből visszakerültem oda, ahonnan kilőttem, hálózat ekkor sem volt... még 1x restart, uezzel az eredménnyel... egy wipe cache után tért észhez...más - találtam egy másik dlna progit a marketen, a skifta-t... megtalálja a pc-t, a tv-t, pofás az ui is, de egyetlen médiafájlt sem lel a telón - se videot, se zenét, se képet, pedig van pár mindből van rajta... kár, pedig használhatóbbnak tűnt az általam nagyra becsült imediashare-nél...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
na, az a skifta nevű dlna szoftver csak működik! a fényképeket mondjuk most se találja, de zenével és videoval most már pöpecül megy - ezeket flottabbul kezeli, mint az imediashare...
gyorsabban működik, sebesebben teremt kapcsolatot a tv-vel (pc-vel még nem próbáltam, de oda van hozzá külön progi is - remélem ezzel problémamentesen megy a wmp-vel...)vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
válasz Nundee K. #11333 üzenetére
érdekes kérdést feszegetsz!
néhány helyen teljesen feleslegesnek tartják mobilra a víruskereső használatát - állítólag elég, ha megfelelő és megbízható helyekről töltesz le, illetve böngészel...őszintén nem tudom van-e, avagy nincs értelme egy víruskeresőnek okostelón...
ha azt nézzük, hogy ezek gyakorlatilag számítógépek, akkor nagyon is! a magam részéről kerülöm a mobilra optimalizált oldalakat, és inkább a normál verziókon böngészem... nomeg ott vannak az e-mailek is csatolmányostul, meg a marketen kívüli progik is...
én használok - a lookout-ot -, mert úgy vagyok vele, hogy egyszer asztali gépen megszívtam - azóta ott is, telón is van védelem! évi 6000,-Ft-tól még nem megyek tönkre (pláne, hogy 120e-ért vettem az xs-t), és inkább kiadok ennyi pénzt, mint még 1x akár az időmet, akár a pénzemet kidobjam, mert "bekaptam" vmit...szóval az avastot nem ismerem, mint említettem a lookout-ot használom - a letöltött progikat mindig vizsgálja, beállítható, hogy mennyi időnként vizsgálja át a komplett rendszert, és a névjegyeket, a hívásokat, és a képeket lehet vele a felhőbe backupolni...
ha jól tudom valós idejű védelme nincs, a névjegyek backupjának a gmail miatt nincs értelme...
a nod32 majd egy éves béta állapot után kiadta az androidra való mobilverziót is; az összes asztali gépemen ennek a pc-s verziója fut évek óta, problémám semmi vele, így lehet, hogy január közepén, amikor lejár a lookout előfizetésem, átváltok... (a lookout harmincegynéhány dollár, a nod32 hatezeregykétszáz - kb ugyanott van árban mindkettő)vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
így van! sd gyökérbe másold fel a wallet zip-et, aztán recoveryből telepítsd...
de ics-n utána minden bootolás végén android frissítése szöveggel fogsz találkozni, majd csak ez után kéri a pin kódot...más - pár hete feltelepítettem az nfl '11 progit a marketről... de a programok közt nem található, így elindítani csak a marketről tudom... de letörölni le tudnám telóról is...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz j.e.d. #12446 üzenetére
nekem a handcent egy hosszúra sikeredett sms-t akart elküldeni mmsként... én azt hittem elment, de közben sose kapták meg...
mióta mobilom van, kb 3 mms-sel volt dolgom... most már sms-t is csak ritkán küldök - gmail visz majd' mindent... :-)talán múlt héten kérdezte vki, hogy lehet a képernyőzárnál funkciót cserélni - gyárin nem tudom, de widgetlockeren mind a 4 tetszőlegesen cserélhető... :-) sőt, a negált ics (fekete) nagyon király!
aki a gödülékenység hiányára panaszkodik ics alatt, az konkrétan mire gondol? nálam ios-sel vetekszik minden téren a teló, a gb, szerintem, ehhez képest pocsék volt...
-
palesz53
senior tag
válasz j.e.d. #12472 üzenetére
nekem egy vodánál dolgozó haverom anno azt mondta, messze nincs úgy szabványosítva világszinten az mms, mint az sms...
pár éve akartam küldeni Svájcból képet haza mms-ben, és nem ment - erre fel kérdeztem rá akkor...Quqesz - hm! ezen a vonatkozáson sose gondolkodtam... nekem összességében hat sokkal gördülékenyebbnek és gyorsabbnak az ics, mint gb...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
cwm touch recoveryt használ vki? milyen?
-
palesz53
senior tag
válasz molnarpeter #12627 üzenetére
akkor fel is flash-elem...
dzsuri leírásában az android sdk és root témakörében pár dolog sántít:
- third party app alatt semmi sincs ami telepíthető lenne;
- az android_winusb.inf fájlban nincs [Google.NTamd64] bekezdés...előbányászom a régi gépem, arról megy, de jó lenne w7 alatt is...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz Dzsuri89 #12631 üzenetére
rossz híreim vannak...
miután frissítetted, akkor töltöttem le az új gépre... de sebaj, most letöltöttem megint, de ez meg másként fest! itt egy tools és egy extras a kibontható, toolsban az android sdk tools van, az extras-ban semmi... innen mit telepítsek? a parancssor sem ugrik fel az sdk elindítása után...
ez a most letöltött a 'revision 16'
(attól még, hogy nem írok rendszeresen, napi többször is benézek a fórumra... )[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz KrissszG #12634 üzenetére
igen, jól mondja csabibmx - widgetsoid 2.x
múlt héten érkezett bele nfc kapcsoló is, de az sajnos a gps-hez hasonlóan a beállítások megfelelő alpontjába navigál "csak" - de így is tuti!
(az elixir 2-ben is van ilyen, de az nekem ics alatt nem igazán funkcionál jól... )más - ez a cwm touch recovery tényleg jó!!!
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz tibz03 #12649 üzenetére
igen, mivel ics-vel új rádiót is kapott a teló, amit külön is fel lehet flashelni... xda-n van erről vmi, én az ics telepítés után találkoztam vele, mert pár embernek emiatt nem volt hálózata... más rádió kell ugy az usa-ba, más a 4g-hez, más nekünk a gsm-hez, meg megint más a koreaiknak...
más - az előbb kis nyilacskák jelentek meg a wallet, a zene, meg a carhome progikon... nyomkodtam őket, erre egyszercsak felugrott az eszközkezelő, hogy ezek frissíthetők... nekem csak a zenét frissítette, a másik kettőt nem támogatottnak írta - ez az eszközkezelő hol érhető el? elég régi frissítések voltak, de a market ezeket sose jelezte...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz Jegbonto #12652 üzenetére
1. hszben a root alatt dzsuri szerkesztésében letölthető az android sdk, meg komplett leírás a telepítéséhez, azzal tudsz flashelni...
szerk - mp jobbat javasol, tényleg tedd fel a komplett romot újra, és zipből telepítsd újra[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
köszi!
most akkor ki mit használ? mp a nem gyárit, az tiszta... de mma és recon? 4.0.4? mert én arra kérdeztem, hogy cwm marad-e...vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
válasz molnarpeter #12698 üzenetére
én gyári samut... gyorsboltban vettem, ráírva az van, hogy a 9020-ashoz, de mielőtt megvettem beletettem, pöpec!
Münchenig benne volt a teló, biztosan tartja, a szélvédőről sem esett le a tartó - a töltőkábel viszont picit rövid...vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
válasz csabibmx #12749 üzenetére
a gondolkodás oka az, hogy ebben a szép országban visszaigazolás kell a bankból, hogy van fedezet a kártyán a vásárláshoz... és ezért lassú a kártyás fizetés a külföldön tapasztaltakhoz képest, ahol lehúzzák, és már mehetsz is tovább...
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz marlboromen #12997 üzenetére
nálam még jobb is, mint gb-n volt! ott minden 3. - 4. indításnál fc volt, aztán párszor újra kellett próbálkozni, mire végre elindult... most ics-n még 1x sem volt fc - meg is lepődök rajta minden alkalommal, hogy mennyire jól működik most...
-
palesz53
senior tag
-
palesz53
senior tag
-
-
palesz53
senior tag
gyári fontkészletet hol találom? le akarom cserélni, de sehol nem akadtam rá...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest