- SONY LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz -secret- #17255 üzenetére
Chromecast esetleg? Mondjuk kérdés, hogy milyen célból szeretnéd rákötni a TV-re. Chromecastnél limitált a felhasználhatóság.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz tyll30 #17338 üzenetére
Ennél van hivatalosabb info is, azaz pontosabban van hivatlos info is erről.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz AnonyX #17746 üzenetére
Felrakhatod magad is az OTA imagét. Én múlt hét csütörtökön tettem fel az akkor kijött OTA verziót adb-vel, nem volt gyalulás. Aztán erre tegnap reggel meg is jött rendesen OTA-n az újabb javítás.
De tényleg, ha úgyis full resetet szeretnél, akkor rakd fel teljes imagét, azért kár az OTA-ra várni.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
OTA frissítés manuálisan, nem töröl semmit a gépről, minden megmarad (mintha lejönne a frissítés a levegőből):
Itt (illetve itt) van leírás angolul, illetve innen van link a KRT160 image-re is.
Nem kell se root, se custom recovery. Android SDK kell hozzá, illetve abból is csak az adb és megfelelő driverek. Ha ez utóbbival gond van, akkor lehet ezzel próbálkozni (nekem ezzel sikerült).
Ez után a KRT16S meg fog jönni OTA-n hamar (legalábbis nálam így történt). Ha nem akkor hasonló módszerrel innen le tudja tölteni és felrakni.
Tehát az OTA menet a legfrissebbre csak két lépésben lehet:
JWR66Y ---> KRT16O
KRT16O ---> KRT16S
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz csabám #17766 üzenetére
Valóban, de tudsz ahhoz OTA image linket? Mert itt most arról volt szó.
Szerk: megkerestem a KRT16S OTA linkjét és betettem a hozzászólásba. Aki full telepítést akar annak ott az előző hsz dombilától.
Az OTA megoldás 4.3-ról (JWR66Y) nem megy egy lépésben tudtommal. De ha van JWR66Y -> KRT16S OTA image akkor írd meg.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Egyébként kaptam pár privátot a hozzászólásom után segítség kéréssel. Sajnos nekem most nincs arra időm, energiám, hogy szájba rágjam embereknek a dolgokat ne haragudjon meg senki, de akinek nem világos, hogy mi a command prompt az ne fogjon bele manuális frissítésekbe, hanem várja meg amíg megjön a frissítés a gépére (meg fog).
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz brownus #17768 üzenetére
Én nem vacakolnék ezzel, nekem volt, hogy galibát okozott ez a keretrendszer leállítgatás és nem működött utána a szinkronizációm a google fiókkal, csak a fiók törlésével és újra rakásával oldódott meg. Igaz ez N4-en volt. Szóval én inkább felraknám adb-vel az OTA csomagot ha nem jön meg magától és nem bírod kivárni.
Feel Good Inc.
-
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #20757 üzenetére
A legjobb azt nem tudom, de a legfrissebb a 4.4.4 amire OTA is frissül.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Lacci77 #20793 üzenetére
Meglepődni lehet, de ilyen a "gyári" Google féle android.
Van kismillió lehetőség, a legegyszerűbbektől a bonyolultabbakig.
Egyszerű pl. egy Power Toggles felrakása - ami egyébként is hasznos - és máris van százalékos kijelzés.
De ha kicsit mélyebben akar foglalkozni az ember a dolgokkal, akkor a már említett Root + Xposed + GravityBox kombóval töménytelen mennyiségű customizációt meg lehet ejteni.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Kreash #20805 üzenetére
Csak ajánlani tudom, a jó ideig (és iOS-en még mindig) ForeverMap néven futó Skobbler féle GPS Navigation & Maps programot.
300 forint egy szabadon választott ország térképével. Utána az alkalmazáson belül lehet további térképeket venni, város, ország, földrész viszonylatban, a teljes világtérkép 2300 forint.
Van belőle ingyenesen kipróbálható verzió is: [link]Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
"Vagy a Tcmdhez felteszel egy ADB plugint."
Vagy még azt sem, csak bepipálod a Beállítások - Általános beállítások-Képernyő-Fájlablak résznél a "szülőmappa megjelenítése (...) a gyökér mappában is" lehetőséget és már látod is, hogy ha visszalépkedsz a könyvtárszerkezet legaljára, ott lesz az eszköz.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Sziasztok!
Használ valaki USB (OTG) LAN adaptert a N7-hez?
Én egy ilyen Königet használtam eddig, de most a Lollipora való átálás óta nem működik. Ha esetleg használ valaki 5.0-án ilyen megoldást, akkor írja már meg, hogy milyet. Köszi[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz #94477440 #22136 üzenetére
Nexus Media Importert használom, azzal megy a pendrive.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Egyébként nekem factory resetet kellett csinálnom a frissítés után. Használhatatlanul lassú és laggos lett a gép. A reset után egyelőre jól (jobban) teker.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz #40351744 #22180 üzenetére
"Más: A Facebook alkalmazást leszámítva is kegyetlen lassú lett a tab. Képernyő elforgatás minimum 6-7 másodperc, amíg megtörténik, app drawert megnyitni is néha beletelik a kávészünetes időbe. Igaz hogy csak random, de ez még inkább idegesítőbb"
Nálam ugyanez volt OTA frissítés után, használhatatlan lett a gép, a backupolás is egy kínszenvedés volt. De nyomtam egy factory resetet és azóta villám a gép. Igaz a facebookot nem tettem fel. Apex launchert használok.
Nálam most gyorsabb, mint előtte a kitkat volt - de mondjuk egy reset után lehet az is javult volna, mert picit laggos volt már itt-ott.Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
+1 alátámasztás, 100/50-es digi neten, 22/25-öt mérek.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Én mondjuk még mindig megelégedéssel használom az 5.0-át (még mindig facebook alkalmazás nélkül, ha ez számít).
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
Jézus, hogy egy nem gyári lanucher témából mi lesz itt pillanatok allatt. Állati.
A gyári launcher fapad. És nem az ördögtől való másikat használni. Szerintem a két legeltejedtebb, amiknek már az ingyenes változata is köröket ver a gyárira customizálás szempontjából az az Apex és a Nova. Nem kell félni használni őket.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz alacka #23056 üzenetére
Leghamarabb A
Azért nem mert nem minden kompatiblis mindennel. Gondolom ilyen driver szinten vérzik el ami nem megy és lehet a Sony belebűvészkedett a rendszerbe olyat ami a gyáriban nincs benne. Amikor vettem, én eleve olyat kerestem ami visszaigazoltan működik a Nexus 7-tel.Leghamarabb B
ez a topik az első Nexus 7-ről azaz a Nexus 7 (2012)-ről szól, tehát értelem szerűen erről beszélünk.
A 2014 előtti modell pedig nem annyira beszédes, mert a második generációs Nexus 7 az 2013-as, tehát mind a kettő 2014 előtti. És összesen ez a két féle N7 van, 2012-es és 2013-as.Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz alacka #23062 üzenetére
Igen, az Access Point is megoldás lehet. Ha nincs a boltban Access Point vagy drága (aránytalanul), akkor egy wifi router is tökéketes erre a célra, csak a DHCP szolgáltatást ki kell benne kapcsolni és megfelelően bekonfigurálni, hogy ne routerként működjön, hanem csak mezei Access Point-ként és jóvilág.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz rootkiller #23064 üzenetére
ADB sideload. 3 perc előkészület 2 perc telepítés. Nem értem ezen minek ennyit görcsölni...
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Nálunk átkerült a páromhoz az N7, én váltottam erősebb vasra (Mipad).
5.0.2 felment neki, factory reset is volt. Felkerült rá a facebook is ami nálam nem volt, de kb. egy hét alatt belassult a gép rendesen. Ha lesz egy kis időm / energiám rá, akkor visszamegy a 4.4.4 aztán jóvilág (remélem).Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Blamazs #25002 üzenetére
Tegnap délután küzdöttem ezzel. Eddig nekem sem volt gondom az NRT-vel, de tegnap egyszerűen nem ment a root és custom recovery telepítés. Szerintem bugos valahol valamiben ez a 2.0.6-os verzió. Vagy próbáld meg visszatenni valahonnan a 2.0.5-öt, vagy csináld meg "kézzel".
A bootloader nyitás még ment utána egyfolytában mismatcholt amikor a SuperSU-t kellett volna az eszközre pusholnia. Leszedtem az egész NRT-t, felraktam újra, hagytam, hogy minden állományt update-eljen, és ugyanez lett a vége.
Végül parancssor és megcsináltam. Ez alapján nagyjából, persze a megfelelő file nevekkel, amiket az NRT letöltött (SuperSU és TWRP).Én most amúgy ezt a 4.4.4 Slimkat ROMot tettem fel. Párom használja, az 5.1.1 használhatatlan volt, ezt majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest