- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz assemble #6848 üzenetére
Nem tudom, hogy mi okozhatja, de van néhány tapasztalatom a témában, sajnos. Amíg nem jöttem rá, hogy az egyik játék csinálja, addig mindennapos dolog volt a képtörés bal oldalon függőleges irányban. Nem kapcsolom ki a gépet még éjszakára sem, mert alig fogyaszt, de bekapcsolás után pár perccel hidegen mindig előjött a hiba és csak az újraindítással szűnt meg. Tehát a játék el sem volt indítva, biztos valamit buherált a háttérben. Lényeg, hogy első bekapcs után is előjött még hideg gép alatt. Viszont amióta töröltem a játékot egyszer sem jött elő.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
assemble
addikt
Igen, amikor nalam elojott, arra emlekszem, hogy az ujrainditas oldotta meg. Ezek alapjan amiket leirtal, nekem elegge ugy tunik, hogy ez a gpu driver-ben lehet egy hiba, amit ezek szerint bizonyos appok surubben kivaltanak.
Determinisztikus modon elo tudod hozni a hibat valamelyik appal? -
Mezcal
addikt
válasz assemble #6852 üzenetére
Igen, elő tudom hozni ezt a hibát azonnal, ha felrakom újra a Total Conquest játékot. Az volt a ludas. Hogy az mit csinált vele, azt nem tudom, de az biztos, hogy játék indítása után azonnal előjött. Sőt, olyan is volt, hogy el sem indítottam a játékot, csak bekapcsoltam egy idő után a gépet. Szóval a játék csinál valamit.
-
laskr99
addikt
válasz laskr99 #6857 üzenetére
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/themes-apps/marshmallow-qualcomm-adreno-gpu-drivers-t3228000&ved=0ahUKEwiLusL7o_fMAhWJOBoKHeTbDjkQFggaMAA&usg=AFQjCNHR2cK-lN04ZOgyo0vCnJf9a5nzbQ&sig2=YP_Ow6rZ4xRVzL_D0wURdw
-
TaylorPro
addikt
Nekem refurbished van. Tuti hogy javított mert a kereten látszik hogy szét volt szedve. Viszont hibátlan működésű. Soha semmi probléma nem volt vele. Tavaly decemberben vettem az edigitalban. Nagyon szeretem.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Mezcal
addikt
Ez a gond, hogy csak bizonyos esetekben jelentkezik a probléma. Tőlem kérnék, hogy mutassam meg, fel kéne raknom azt a szar játékot, ami előhozta a hibát, mert anélkül semmi baja.
-
Mezcal
addikt
válasz assemble #6868 üzenetére
Azzal a játékkal azonnal jelentkezik a hiba. Azt kéne kideríteni, hogy mivel ütközik a játék, mit nem szeret a gépen. 3 éve ment az a játék más tableten, sosem volt hasonló se, mondjuk az mtk processzoros volt.
Ami a legdurvább, hogy nekem már el sem kellett indítani a játékot, akkor is előjött a hiba, elég ha telepítve volt. Azért kéne tudni, hogy mivel akad össze, mert lehetnek még olyan programok, amik előhozzák.
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Nekem az Angry Birds POP-tól laggol, mint az állat. Ha lelövöm az alkalmazást utána is. Minden hosszú mp-ek után nyilik meg. Csak az újraindítás segít.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
-
törölt tag
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
NRT kívül van más módja a rootolásnak 6.0.1 rendszeren?
Válaszokat előre is köszönöm! -
-
vikla007
aktív tag
Egy kis lag javítás, próbáljátok ki hátha segít:
ParrotMod
This is a mod to greatly improve the touchscreen and multitasking performance of the 2013 Nexus 7, on ANY rooted ROM.http://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/orig-development/beta-1-parrotmod-improve-2013-nexus-7-t3375928
[ Szerkesztve ]
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Visszaraktam a Kitkat 4.4.4-et rootolt, de letöltötte az 5.0.2-es rendszert, kérdésem; hogyan tudom letörőlni és rendszerfrissítést ne kérjen?[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Üdv,
Vki megnézné, h ez a game tud-e települni neki? [link]
Kezdem eléggé unni, h
-bizonyos appok 504-es vagy 960-as hibával nem hajlandóak települni
-mások elszállnak 504-gyel, utána 960-nal, aztán harmadszorra települnek
-a swype rövid idő után elkezd leállogatni, ha bejelentkezek
-ota frissítések nem települnek
És ezeken a factory reset sem segít. Csak mivel ezek 3rd party programok, valszeg gariban sem foglakoznak vele. Van esetleg vmi. mód memória paritást ellenőrizni? Pc-n az ilyen rapszodikus hibák jó részét memória hiba okozza.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
válasz laskr99 #6891 üzenetére
Nem tudom újrarakni, mert felrakni sem tudom... Kb 50 alkalommal próbáltam Playből, meg külön telepítőből is, volt restart, Play, Play services meg mindenféle Google app cache és adattörlés, nem segít semmi...próbáltam vmi mást (Color Switch), az harmadszorra ment fel.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
válasz laskr99 #6893 üzenetére
Nemrég volt már egy factory reset egy megdöglött ota frissítés miatt... Most feltettem egy másik játékot, aztán töröltem, utána felment ez is.. Az a baj, h nincs egy olyan hiba, amit konzekvensen elő tudnék idézni, de közben érzem, h nics rendben az egész...pont ezért gyanakszom memória hibára.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Mezcal
addikt
Kevesebbet fogyaszt, talán van valami a driverekben, amitől jobb lett a fogyasztása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs